#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BbSqbtgCQAESjHx.jpg

Hindistan'da atsaydı bu golü adama taparlardı ve yeni bir din çıkardı ortaya sneijderism diye.

Sneijder F.Bahçelileri çıldırtacak! | Amk Spor GazetesiAmk Spor Gazetesi

Şampiyonlar Ligi’nde gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini vurgulayan Sneijder, “Taraftarımızın da Devler Ligi’nde en üste çıkmamızı, Türkiye Ligi şampiyonluğuna tercih edeceğini sanıyorum. Şu anda ikinci turda eşleşeceğimiz rakibi bekliyoruz. Ona göre ne kadar ileri gideceğiz, göreceğiz” ifadesini kullandı.

Sneijder gibi düşünen kaç taraftarımız var forumda?

Öyle düşünüyorsa cidden çok yanlış. Sene de 4.5 Milyon Euro cas alıyorsan, prim maç başı derken alacağın 5.5-6 oluyorsa amacın şartlar ne olursa olsun yapabileceğinin maksimumu olmak zorunda. CL de 2.tur daha önce bizim 3 defa daha başardığımız 2 defa da çeyrek final gördüğümüz bir koşudur.

Dediğine katılmam için en az yarı final görüp, ligi en azından 2. bitirip, Türkiye Kupası'nı da almak lazım. Ki lig şampiyonu olamazsak yine de bu şartlarda bile çok üzülürüm.

cildiracak bisey yok bunda, CL'de oynamak > tr sampiyonlugu. zaten 19 tane sampiyonlugumuz var. Italya'da da milan onem vermez mesela lig sampiyonluguna. italyanin avrupa kupasi bazinda en basarili kulubu milan ama juvenin ligde daha cok sampiyonlugu var.

Ben çıldırmadım zaten.Sadece sordum.Herkes farklı düşünebilir.Ben tur atlamak yerine kupa almayı tercih ederim.Gidip Şampiyonlar Ligi'ni alacak halimiz yok.UEFA olsaydı şansımız vardı.4.yıldıza bu kadar yaklaşmışken kaçırmak istemiyorum sadece.

cildiracak bisey yok bunda, CL'de oynamak > tr sampiyonlugu. zaten 19 tane sampiyonlugumuz var. Italya'da da milan onem vermez mesela lig sampiyonluguna. italyanin avrupa kupasi bazinda en basarili kulubu milan ama juvenin ligde daha cok sampiyonlugu var.

O yüzden Juventus'a İtalya da 1.büyük gözü ile bakıyorlar ama. Kaldı ki bizim elimizde 5-6 defa aldığımız CL kupası da yok. Demecin yalan olduğuna inanıyorum ama dediyse lige zihin olarak havlu atmak şimdiden çok çok yanlış.

Ben çıldırmadım zaten.Sadece sordum.Herkes farklı düşünebilir.Ben tur atlamak yerine kupa almayı tercih ederim.Gidip Şampiyonlar Ligi'ni alacak halimiz yok.UEFA olsaydı şansımız vardı.4.yıldıza bu kadar yaklaşmışken kaçırmak istemiyorum sadece.

haberin basligina dedim :ka23:

ayrica italyada futbol deyince akla milan gelir isterse juvenin 500 sampiyonlugu olsun. Juventus suan daha guclu ama gucluluk ile buyukluk farklı olaylar.

F.Bahçe ise sadece Türkiye Ligi takımı. Taraftarımızın da Devler Ligi’nde en üste çıkmamızı, şampiyonluğa tercih edeceğini sanıyorum” dedi.

Sneijder yegenim bizim taraftar FenerMedyasnin gazina gelip Champs''i bile unutur Lig gidince sag sola saldirir dikkatli ol

F.Bahçe ise sadece Türkiye Ligi takımı. Taraftarımızın da Devler Ligi’nde en üste çıkmamızı, şampiyonluğa tercih edeceğini sanıyorum” dedi.

Sneijder yegenim bizim taraftar FenerMedyasnin gazina gelip Champs''i bile unutur Lig gidince sag sola saldirir dikkatli ol

Öyle olması büyük ihtimal zaten.ŞL'den eleneceğiz elbet,fenerle puan farkını kapatmamız da şu an için zor görünüyor.O zaman elimizde sadece Türkiye Kupası kalacak.Kimse Juventus maçını hatırlamaz böyle olursa.Taraftarın büyük bölümü isyan edecek.

Sakatlıktan çıktığı ilk maçta maçı kopardı,turu getirdi,aldığı para her bir kuruşuna kadar helal olsun aslanım.

Öyle olması büyük ihtimal zaten.ŞL'den eleneceğiz elbet,fenerle puan farkını kapatmamız da şu an için zor görünüyor.O zaman elimizde sadece Türkiye Kupası kalacak.Kimse Juventus maçını hatırlamaz böyle olursa.Taraftarın büyük bölümü isyan edecek.

oda bizim taraftarin kucuklugu ... Ben turkiye kupasi + Avrupada sesimizi duyurmaya raziyim .. sikeli hiyleli bir lig sampiyon olmaktansa

Kendi adıma söyleyeyim. 99 sene üst üste lig şampiyonu olsak 100. sene Fenerbahçe olsun sinirden duvar yumruklarım. O yüzden benim için hiç bir mazeret veya geçerliliği olamaz bu kulvarda başarısızlığın.

Sampiyonlar ligi sampiyonlugu turkiyede ki 4 sampiyonluga bedeldir bence

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt