#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haysiyet haysiyet sahibi insanlarda olur, eleştiride akıllı insanların işidir.

eşeltiri olduğunda şeytana taş atar gibi küfreder gibi kendi renkdaşına saldıranlar kuş beyinlidir, ney yazıkk ki sizin kafese girecek bir beyniniz bile yok..

Ben fenerliysem alayım haysiyetsiz ama değilsem senin alayın şeresfiz tamam mı hayri cund hadi git yatağına.

ne diyon ya kafese girecek beyniniz yok o ne demek

klavyeye oturmak cevap yazmakla esdeger degildir

lutfen bikiniyi kargoya vermediysen gotur geri ver parasiyla da kendine bir cuval kus yemi al belki bi dahaki sefere klavyeye oturdugunda daha mantikli cvplar verebilirsin

Burda 3-5 ergen sürüsü var en ufak bir olayda insan pirana gibi saldıyor ibişler.

futbolcuda eleştirmeyeceğiz artık hemen kuş oluyorz kuş beyinliler sayesinde.

sizin gibi birkaç yarım akılllı yüüznden bir 15 gün ceza yedim ama bir 15 gün daha yerim, ortalığı ergenlere bırakan yönetim utansın.

Allah akıl sahibi insanları ergenlerin şerinden korusun.

ne diyon ya kafese girecek beyniniz yok o ne demek

klavyeye oturmak cevap yazmakla esdeger degildir

lutfen bikiniyi kargoya vermediysen gotur geri ver parasiyla da kendine bir cuval kus yemi al belki bi dahaki sefere klavyeye oturdugunda daha mantikli cvplar verebilirsin

Hayri bence sus senden daha kapak cevap beklerdim ama forumda laf ebesi ilan edilen sen çok fena kapağımı yedin..

hadi şidi ya kendi kendine konuş oralarda, yada git sütünü iç yat.

çünkü ben bir adama 2.kez

kapak.JPG

takmam...

İkili tartışmalara ve maçları göz dışında organlarla izlemeye son verirsek güzel olur, teşekkürler.

Lan Robben KANAT oynuyor heralde çalım atacak, fantastik hareketler yapacak felan. Robben ve Sneijder'i kiyaslayan adam artniyetlidir bu net. Asist krali olacak ins Wesley'imiz.

Hayri bence sus senden daha kapak cevap beklerdim ama forumda laf ebesi ilan edilen sen çok fena kapağımı yedin..

hadi şidi ya kendi kendine konuş oralarda, yada git sütünü iç yat.

çünkü ben bir adama 2.kez

kapak.JPG

takmam...

ne kapagi yaw komik misin yoksa cocuk mu

bir de kapak resmi koymus

sana ayiracagim vakit 0

Burda 3-5 ergen sürüsü var en ufak bir olayda insan pirana gibi saldıyor ibişler.

futbolcuda eleştirmeyeceğiz artık hemen kuş oluyorz kuş beyinliler sayesinde.

sizin gibi birkaç yarım akılllı yüüznden bir 15 gün ceza yedim ama bir 15 gün daha yerim, ortalığı ergenlere bırakan yönetim utansın.

Allah akıl sahibi insanları ergenlerin şerinden korusun.

fb li kocana yazdıklarını gösterip bonusu kaptınmı ?

Wesley'i sizin sevdiğinizden 5 kar daha fazla seven bir adamın sizin gibi Galatarayıma gelince de takip ettiğim bir adam değildir kendisi benim için.

lakin 2 sene önce burda kral ilna ettğiğniz Selçuk İnan gibi bir adamı nu sene itin popsuna sokan ergenlerin 2 sene sonrda bu adama küfredeceğini çok iyi biliyorum onun nankölerle ve günü birliçi düşünen zihniyet sürüsüne bu konuda herhangi bir kapağım daha mevcut değildir.

zira nankörlerden uzun süreden beri uzak duruyorum.

lan tamam sus artik daha fazla rezil etme kendini

Wesley'i sizin sevdiğinizden 5 kar daha fazla seven bir adamın sizin gibi Galatarayıma gelince de takip ettiğim bir adam değildir kendisi benim için.

lakin 2 sene önce burda kral ilna ettğiğniz Selçuk İnan gibi bir adamı nu sene itin popsuna sokan ergenlerin 2 sene sonrda bu adama küfredeceğini çok iyi biliyorum onun nankölerle ve günü birliçi düşünen zihniyet sürüsüne bu konuda herhangi bir kapağım daha mevcut değildir.

zira nankörlerden uzun süreden beri uzak duruyorum.

git git gitme dur yalan söyledim gitme dur ne olursun banlanmana hiç hazır değiliz kuş

cani sikilan foruma girip saçmalayim diyor herhalde. en berbat oyunccusu nedir. fazla ii degildi denebilirde en berbati nasil oluyor. birde robbeni gör diyorsun. bu eleştirimi şimdi.

nankor diyor

sonra GS maci olmayan bi mactan sonra devamliligi yok falan diye kendince biseyler yaziyor

kapak resmi koyuyor

suursuz 1 zat

herif takiyormuş dikkat edin. eziyor herif resmen laflariyla. direnemezsiniz boşuna zorlamayin beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt