#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dheck dissowt

bir günlüğüne keşke galatasaraylı olsaydım dedirtti ***

böyle anlar zor denk gelir. derbi olacak, 88'de 0-0 olacak, rakip 10 kişi olmanın etkisiyle de vakit geçirmek için yatmaya zamanı çalmaya başlayacak. sonra 10 numaran 88 ve 90'da sahneye çıkıp 2 tane 30 metreden biri sağ doksana diğeri sol doksana iki tane döşeyecek. galatasaraylı olsam kudurur sokaklara çıkardım çırılçıplak herhalde

how true eh :tranquillity:

Brazzers de çalışabilir

* LG G2 Tapatalk *

Böyle bir dünya yıldızına sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Takım ne zaman sıkışsa Sneijder sahneye çıkıyor.Büyük maçlarda Sneijder sahneye çıkıyor.Hem yetenekli,hem hırslı,hem karakterli,hem kaprissiz,hem zeki,hem mücadele eder.Böyle bir mükemmel bir futbolcuya sahip olduğumuz için Allah a şükürler olsun.
Ayrıca dün akşam ayıya bir sağdan bir soldan koyduğunda içimin yağları eridi.Kendsine ayı avcısı lakabını taktım.

tumblr_ndon6bpsIN1qaorn7o1_500.gif

Hagi'den sonra bu topraklara ayak basmış en dominant topçu.Özellikle ikinci gol nasıl bir iştir öyle arkadaş?Defansın önünden almış,dakika 90.60 metre top sürüyor.Vuruş kalitesine bak.Büyüksün be.Ayıyı bir sağa bir sola yatırdı.Çalmadan oynar bizim ayılar şarkısı çalsaydı keşke gollerden sonra.:D

Kendisi fiziği ile değil tekniği,yeteneği sebebiyle bir dünya yıldızı...

Yabancı sınırının piyango vurduğu yerli reziller (futbolcu diyemiyorum) yüzünden tam verim alamadık kendisinden...

Yabancı sınırı kalkınca kendisine göre kadro kurup sözleşmesini 2019'a kadar uzatalım , futbolu bizde bıraksın...Tıpkı Hagi gibi...

Bize geleceği dönemler attigi gol videolarini forumda paylasip duruyorduk Galatasaray kariyeri bizim kadar Sinoyada yaradı juve mersin fb attigi goller belki kariyerindeki en güzel golleri ve inş atacaklari bizim formamiz altında olsun

Sneijder'in ilk golünde topa vuruşundan sonra Fenerlilerin yüz ifadesi.Alper olacakları anlamış gibi.Pis girecek diyor.:asd22:

B0TLFp1IUAIGMmS.jpg

Çok büyük adamsın çok!! Senin bu ligde sahaya çıkıyor olman bile diğer bütün takımlar için şeref olmalı... Senden gol yiyen takım onur duymalı :)

Gerçi tüp kafanın dediğine göre senin gibi yabancı oyuncular bu lige zarar veriyormuş öyle dedi haspam :red:

Sneijder, çabuk hafif Balkan kırığı bozuk bi Türkçeyle 'en büyük galatasaray kardeşim, başka bir şey yok' demeyi öğren lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt