#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nedir bu adamın bahtsızlıgı

pdeli gitti artık rahatlar dedik gittiler hamzyı getirdiler

bu arada yolante 1,5 aylık hamileymis

1,5 ay geriye gidiyoruz fener macına denk geliyor

fener macının meyvesi sanırım

Güle güle çok bile durdun bu saçma ülkede

tapatalk

inşallah devre arasında gider kendini kurtarır şerefsizlere meze olmaz!!!!

Farkında mısınız bilmiyorum ama Sneijder giderse onun kalitesinde bir futbolcunun transferi için bir 10 yıl daha bekleriz.Takımı Sneijder eksenli kurmak gerekirken biz adamı takıma uydurmaya çalışıyoruz.Mesela forvette Burak değilde Demba Ba veya o ayarda bir forveimiz olsa Sneijder şimdiki performansını daha da katlamış olurdu.

100 yil bekleriz be more like it. 28 yasinda gelmis idi hatirlatayim
Sneijder in Galatasaray a transfer olması bir mucizedir zaten.O yaşta,o kalitede,o kariyerde,o klasmanda bir futbolcuya bir daha zor sahip oluruz ama hala burada bile sorunun Sneijder den kaynaklandığını söyleyen futbol cahilleri var.Ben aslında 10 yıl derken bunu kastetmiştim.Dediğin gibi 100 yıl daha bekleriz.

Ya sacmalamayin yollamaya ne meraklisiniz be 1 senedir her bokda gule gule yazip duruyosunuz. Bi yere gittigi yok

~tap

sneijder hangi takima giderse o takimin taraftarligina convert edecegim icin sorun yog tbf

Belli olmaz ya Terim'den bir seyler kaptiysa dun dediginin tam tersini yapabilir bugun. Ozu sozu bir olan kim var ki Turk futbolunda.

Sneijder'i göndermek bir yana Hamza hocanın Sneijder etrafında bir takım kuracağına inanıyorum.

sneijder'in hocasi hamzag hamzagson

donald-duck-good-one-laughing-animated.gif

lincoln'in hocasinin burland korkmaz olmasindan daha facia bir durum tbf

Sneijder'in bir yere gittiği yok. Ufak şeyleri abartmayı çok seviyoruz. Sneijder takımın en iyi oyuncusudur. Hamza hamzaoglu'nun onu göndermeye gücü yetmez ki göndermek isteyeceğini de sanmıyorum.

Hamza: "Ben 4-2-3-1 sistemini tercih ediyorum. Bu sistemin sahayı ekonomik kullanmak adına daha iyi olduğunu düşünüyorum."

Sneijder hocanın sahadaki beyni olur.

Sezon arasi iyi transferler yapilsin, Mancini gibi fiyasko dönemi geçirmeyelim.

Sneijder yaninda Bruma hariç pas atabilecek oyuncu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt