#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B5UeJrxCIAEp_MM.jpg:large

İyi oynayinca sol tarafta oynadigindan bahseden yok kotu oynayinca forum ağız birliği yapmış sol da oynuyur diye.çok maçı var sol da iyi oynadığı ama bugün kotu.kotuyken kotu iyiyse iyi diyecez.
Türk topçusu için aldığı para sürekli gündemde bu en yuksek alanın iki kati maaş alıyor hic bahanesi yok.oynayacak yoksa gerekirse tepki gösterilecek.vay efendim gidermiş nahh gider bu parayı hic bir yerde alamaz.maasinda indirim yapar da gider orasını bilemem.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sneijdere göre sistem kurulması lazım ama öndeki kanatlardaki oyuncuların çoğu buna uygun değil

Bu adam sol kanatta yıpranıyor. Böyle olunca da ne savunmayı doğru düzgün yapabiliyor ne de hücumu. Sneijdere uygun bir sistem bulmak gerek.

Mevkisinde dunyanin en iyilerinden olan bir adama sahibiz ama onu sol acik oynatip sol bekine yardim etmesini bekliyoruz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

4-4-1-1 oynayıp Sneijderi forvet arkası oynatsak nasıl olur ??

gol atamayız net
geçmişi çok çabuk unutuyorsunuz
tek forvet oynarsak;
burakla ofsayt rekorları kırmaya
umutla saç baş yolmaya devam ederiz
pandev zaten o tip oyuncu değil ve yabancı sınırı var

Son düzenleme:
Sneijder forvet arkası olsun diyorsunuzda bizim kanatlarımızda nani ve ribery falan yok ki. Hamit- bruma- çolak falan bunlar sezon boyınca 1 gol ancak atıyorlar. O yüzden mecbur çift forvet oynayacaz. Sneijder elinden geleni yapıyor sol kanatta bunada şükür

bu sistemde malesef sneijdere yer yok. Bu sistem tuttuğuna göre sneijder gider çünkü 2 sene öncede bu sistem tutmuştu terim dönemi wes yine kötüydü.

Geçen sene ona kurulu sistem vardı ama bu kez takıma uymadı ne kadar çok sevsem de iyi teklife gitmeli hem ona hem takıma yazık oluyor. Profesyonelliğine ve isteğine hayranım ama 31 yaşında olduğunu düşünürsek gitmesi daha mantıklı ama sene sonunda çünkü şampiyonluk yolunda ona ihtiyaç olabilir.

İyi oynayinca sol tarafta oynadigindan bahseden yok kotu oynayinca forum ağız birliği yapmış sol da oynuyur diye.çok maçı var sol da iyi oynadığı ama bugün kotu.kotuyken kotu iyiyse iyi diyecez. Yoksa bu yabancıların gotuu kalkıyor.
Türk topçusu için aldığı para sürekli gündemde bu en yuksek alanın iki kati maaş alıyor hic bahanesi yok.oynayacak yoksa gerekirse tepki gösterilecek.vay efendim gidermiş nahh gider bu parayı hic bir yerde alamaz.maasinda indirim yapar da gider orasını bilemem.

Sneijder 3.2 milyon euro
Selçuk 2 milyon 750 euro
Hamit 2 milyon 750 bin euro
Burak Yılmaz 2 milyon 750 bin euro

Sneijder bu maç kötüydüde az destekli zırvala yinede. artı alttaki üç futbolcunun toplamı adamın sol ayağı etmez,ünal aysalın yaptığı en büyük yanlış oldu bu maalesef

Sneijder 3.2 milyon euro
Selçuk 2 milyon 750 euro
Hamit 2 milyon 750 bin euro
Burak Yılmaz 2 milyon 750 bin euro

Sneijder bu maç kötüydüde az destekli zırvala yinede. artı alttaki üç futbolcunun toplamı adamın sol ayağı etmez,ünal aysalın yaptığı en büyük yanlış oldu bu maalesef
Zirvalayan sensinyarim donem için 2 aldı sonraki senelerde 3.2 +1.3 senelik imza parası +500 bin toplam mac başı aliyor.

bu takımda en son elestirilecek adamdır bence wesley,muslera ile birlikte tarafsız gözle izleyenler görür bunu

sistem filan tamamen bahane wesleyi elestirenlerin büyük cogunlugu dikkat edin burak umut selcuk gibi anamızı aglatanları sevenler

millet wesley gibi oyuncum olsun der biz neler yapıyoruz

takımda onun dısında 1 tane fark yaratan adam varmı söyleyin desek ? kem küm ederler

burakla umudu toplasan tek forvet etmez bjkde demba ba nın arkasında wesleyin oldugunu düsünün

cok zor degil düsünmek,paraylada degil.

Sneijder'e en uygun sistem 4-2-3-1 ama tek forvet Burak veya Umut ile bizim takım rezil rüsva oluyor o sistemde. Sneijder mecbur solda oynayacak, yapacak bir şey yok.

Zirvalayan sensinyarim donem için 2 aldı sonraki senelerde 3.2 +1.3 senelik imza parası +500 bin toplam mac başı aliyor.

ee iki katı mı olmuş oluyor ne zırvalıyon hala ?demiyor ki vay halimiz üç tane kazma senede 2750 para alıyor sneijder imza parası alıyormuş vay anasını

Moderatör tarafında düzenlendi:
ne büyük takımsın Galatasaray hiçkimse kalmadı eleştirilecek wesley sneijderi elestiriyoruz(haksız yere)

bizim orta sahaya gercekten ilicler barışlar mustafa sarplar müstahak hakettigimiz o

ne büyük takımsın Galatasaray hiçkimse kalmadı eleştirilecek wesley sneijderi elestiriyoruz(haksız yere)

bizim orta sahaya gercekten ilicler barışlar mustafa sarplar müstahak hakettigimiz o

Abi Ilicin hakkini yeme. Adam aslanlar gibi topunu oynuyordu.

bu takımda en son elestirilecek adamdır bence wesley,muslera ile birlikte tarafsız gözle izleyenler görür bunu

sistem filan tamamen bahane wesleyi elestirenlerin büyük cogunlugu dikkat edin burak umut selcuk gibi anamızı aglatanları sevenler

millet wesley gibi oyuncum olsun der biz neler yapıyoruz

takımda onun dısında 1 tane fark yaratan adam varmı söyleyin desek ? kem küm ederler

burakla umudu toplasan tek forvet etmez bjkde demba ba nın arkasında wesleyin oldugunu düsünün

cok zor degil düsünmek,paraylada degil.

sulçuk varya niye öyle dedin şimdi :red:

ee iki katı mı olmuş oluyor ne zırvalıyon hala ?demiyor ki vay halimiz üç tane kazma senede 2750 para alıyor sneijder imza parası alıyormuş vay anasını
1-Hala boş konuşuyorsun 2 katı mı diye çok ayrıntıya girersen futbolcunun maliyeti ödenen bonservislerle hesaplanır,Galatasaray a maliyeti bonservis maaş diğer topçuların en az 2 katı bak bu sefer en az 2 katı diyorum.
2-o söylediğin topçuların burak ve selçuk un kazma olduklarına katılmam mümkün değil aç Galatasaray daki maç sayılarına ve istatistiklerine asist ve gollerine bak sonra konuşalım.
3-benim şınayder için yazdığım ilk mesaj aynen söyle:
İyi oynayinca sol tarafta oynadigindan bahseden yok kotu oynayinca forum ağız birliği yapmış sol da oynuyur diye.çok maçı var sol da iyi oynadığı ama bugün kotu.kotuyken kotu iyiyse iyi diyecez. Yoksa bu yabancıların gotuu kalkıyor.
Adamın topçuluğuna birşey diyen yok ama kötü oynuyor mu oynuyor bunu görün diyorum.ama kötü oynarken menejer efendi sözleşme uzatmak ve zam almak için her hafta konuşuyor, bunu görmüyorsunuz.ayrıca bahane de hazır soldaymış yok ortadaymış falan filan .Bu bahaneleri burak selçuk emre vs herkes için yaparım.

Cardozo, Dembaba gibi klas bir forvet olmadıkça tek forvete dönemeyiz sol kanatta mecbur artık

1-Hala boş konuşuyorsun 2 katı mı diye çok ayrıntıya girersen futbolcunun maliyeti ödenen bonservislerle hesaplanır,Galatasaray a maliyeti bonservis maaş diğer topçuların en az 2 katı bak bu sefer en az 2 katı diyorum.
2-o söylediğin topçuların burak ve selçuk un kazma olduklarına katılmam mümkün değil aç Galatasaray daki maç sayılarına ve istatistiklerine asist ve gollerine bak sonra konuşalım.
3-benim şınayder için yazdığım ilk mesaj aynen söyle:
Adamın topçuluğuna birşey diyen yok ama kötü oynuyor mu oynuyor bunu görün diyorum.ama kötü oynarken menejer efendi sözleşme uzatmak ve zam almak için her hafta konuşuyor, bunu görmüyorsunuz.ayrıca bahane de hazır soldaymış yok ortadaymış falan filan .Bu bahaneleri burak selçuk emre vs herkes için yaparım.

ne anlatıyon aga sneijder gibi adamı 7.5 milyona almışsın hala bik bik, dengen mi şaşık zorla konuşturacaksın beni karşılaştırdığın adamlar selçuk-burak az kendine gel bunun türkü yabancısı yok siz böyle saçmaladkça biz sneijdersporlu oluyoruz.ayrıca sneijder iyi oynadı demedik o dediğin solda oynuyor vs gibi mazeretler hakkında ben tek kelime etmedim,menajeride haklıdır demedim ve daha bir kaç hafta önce formayı yere atan veya golü kendi atmadı diye sevinmeyen adamları ben biliyorum kimin neresi ne olmuş saçma sapan konuşmadan bir daha bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt