Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-4-1-1 oynayıp Sneijderi forvet arkası oynatsak nasıl olur ??
İyi oynayinca sol tarafta oynadigindan bahseden yok kotu oynayinca forum ağız birliği yapmış sol da oynuyur diye.çok maçı var sol da iyi oynadığı ama bugün kotu.kotuyken kotu iyiyse iyi diyecez. Yoksa bu yabancıların gotuu kalkıyor.
Türk topçusu için aldığı para sürekli gündemde bu en yuksek alanın iki kati maaş alıyor hic bahanesi yok.oynayacak yoksa gerekirse tepki gösterilecek.vay efendim gidermiş nahh gider bu parayı hic bir yerde alamaz.maasinda indirim yapar da gider orasını bilemem.
Zirvalayan sensinyarim donem için 2 aldı sonraki senelerde 3.2 +1.3 senelik imza parası +500 bin toplam mac başı aliyor.Sneijder 3.2 milyon euro
Selçuk 2 milyon 750 euro
Hamit 2 milyon 750 bin euro
Burak Yılmaz 2 milyon 750 bin euro
Sneijder bu maç kötüydüde az destekli zırvala yinede. artı alttaki üç futbolcunun toplamı adamın sol ayağı etmez,ünal aysalın yaptığı en büyük yanlış oldu bu maalesef
Zirvalayan sensinyarim donem için 2 aldı sonraki senelerde 3.2 +1.3 senelik imza parası +500 bin toplam mac başı aliyor.
ne büyük takımsın Galatasaray hiçkimse kalmadı eleştirilecek wesley sneijderi elestiriyoruz(haksız yere)
bizim orta sahaya gercekten ilicler barışlar mustafa sarplar müstahak hakettigimiz o
bu takımda en son elestirilecek adamdır bence wesley,muslera ile birlikte tarafsız gözle izleyenler görür bunu
sistem filan tamamen bahane wesleyi elestirenlerin büyük cogunlugu dikkat edin burak umut selcuk gibi anamızı aglatanları sevenler
millet wesley gibi oyuncum olsun der biz neler yapıyoruz
takımda onun dısında 1 tane fark yaratan adam varmı söyleyin desek ? kem küm ederler
burakla umudu toplasan tek forvet etmez bjkde demba ba nın arkasında wesleyin oldugunu düsünün
cok zor degil düsünmek,paraylada degil.
1-Hala boş konuşuyorsun 2 katı mı diye çok ayrıntıya girersen futbolcunun maliyeti ödenen bonservislerle hesaplanır,Galatasaray a maliyeti bonservis maaş diğer topçuların en az 2 katı bak bu sefer en az 2 katı diyorum.ee iki katı mı olmuş oluyor ne zırvalıyon hala ?demiyor ki vay halimiz üç tane kazma senede 2750 para alıyor sneijder imza parası alıyormuş vay anasını
1-Hala boş konuşuyorsun 2 katı mı diye çok ayrıntıya girersen futbolcunun maliyeti ödenen bonservislerle hesaplanır,Galatasaray a maliyeti bonservis maaş diğer topçuların en az 2 katı bak bu sefer en az 2 katı diyorum.
2-o söylediğin topçuların burak ve selçuk un kazma olduklarına katılmam mümkün değil aç Galatasaray daki maç sayılarına ve istatistiklerine asist ve gollerine bak sonra konuşalım.
3-benim şınayder için yazdığım ilk mesaj aynen söyle:
İyi oynayinca sol tarafta oynadigindan bahseden yok kotu oynayinca forum ağız birliği yapmış sol da oynuyur diye.çok maçı var sol da iyi oynadığı ama bugün kotu.kotuyken kotu iyiyse iyi diyecez. Yoksa bu yabancıların gotuu kalkıyor.
Türk topçusu için aldığı para sürekli gündemde bu en yuksek alanın iki kati maaş alıyor hic bahanesi yok.oynayacak yoksa gerekirse tepki gösterilecek.vay efendim gidermiş nahh gider bu parayı hic bir yerde alamaz.maasinda indirim yapar da gider orasını bilemem.
Adamın topçuluğuna birşey diyen yok ama kötü oynuyor mu oynuyor bunu görün diyorum.ama kötü oynarken menejer efendi sözleşme uzatmak ve zam almak için her hafta konuşuyor, bunu görmüyorsunuz.ayrıca bahane de hazır soldaymış yok ortadaymış falan filan .Bu bahaneleri burak selçuk emre vs herkes için yaparım.