#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 Milyon ne lan. Avucunuzu yalayin pis sikeciler. 20 Milyon lan, hadi sIkIyorsa verin.

Ahahahahahaha 6 mi? Güldürmeyin milleti.

Bizim yönetim 6'ya birakirsa sövecem hemde cok pis

En fazla 10-12 verirler.Hayal kurmayalım.

Siz kimsiniz bizden Wesley'i istiyorsunuz ulan? Bu ne cürret şikenin İtalya şubesi!:sopa::sopa:

6 milyona wesin degil anca benim boklu donumu alirlar

İlla satacaklarsa bari Arda'nın bonservisinden yüksek olsun.

Fener maçlarını satmak demektir Sneijder'i satmak.Bi Sneijder bi Elmander'i bilirim derbilere ekstra hazırlanan özellikle fener maçlarına.Diğer futbolcu güruhunu göremiyorum bu maçlarda yıllardır hatta son 13-14 yıldır.

Wesley'i satanı biz de satarız! Paha falan biçilemez. Bir daha böyle adamı nerde bulacaksınız? Başlarım 15inize de 20nizi de. SA-TI-LA-MAZ!!!

Keita Vol 2. Italyanlar cok pis millet, durumuzu biliyorlar tabi ki böyle rezil bir teklif yaparlar

Yalan haberlere itibar etmeyin

İnşallah satılmaz böyle müthiş bir oyuncumuz var etrafına takım kuramadık iki sezondur , ah ulan İtalyanlar ah !

Lan bıktım ben bu İtalyanlardan. Lan zamanında Hitler şunlara niye el atıp tamamen bitirmedi ki. 6 milyon teklif etmişler utanmadan lan bu adam sizin çoğu futbolcunuzu top diye oynar şikeciler..

pogba+15 milyon :asd:

saka bi yana pogbayla takas yapsak yuzyilin kazigini atmis oluruz

Haberi cikaran italanyanlar. Devre arasi satacagimizi sanmiyorum. Yaza kadar yeni kontrakt verilmesse yazin satilir.

Menajeri ayrı bir konuşuyor, yurt dışı medyası ayrı telden çalıyor, bizim yöneticiler-resmi site yalanlamaktan sıkılıyor fakat oyuncudan ses yok. Yahu gidiceksen git, gitmeyeceksen söyle. Sezon başından beri yöneticiler Sneijder'i satmayı düşünmüyoruz diye diye papağana döndü. Ama gel gör ki halen iddiaların ardtı arkası kesilmiyor. Koskoca camia haftalarca bir oyuncunun transfer haberleriyle uğraşmak zorunda mı bu kadar?

Menajeri ayrı bir konuşuyor, yurt dışı medyası ayrı telden çalıyor, bizim yöneticiler-resmi site yalanlamaktan sıkılıyor fakat oyuncudan ses yok. Yahu gidiceksen git, gitmeyeceksen söyle. Sezon başından beri yöneticiler Sneijder'i satmayı düşünmüyoruz diye diye papağana döndü. Ama gel gör ki halen iddiaların ardtı arkası kesilmiyor. Koskoca camia haftalarca bir oyuncunun transfer haberleriyle uğraşmak zorunda mı bu kadar?
Bu oyuncu SNEIJDER ise evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt