#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanmayın bu haberlere , Galatasaray düşmanı şeref yoksunlarının derbi öncesi yaptığı şerefsizliklerden biri bu haberler ,,

sneijder niye açıklama yapmıyor ki? çıksın desin ben gitmiyorum bir yere diye

Zamanında Jardel ve Lincoln'de böyle gönderilmişti. İşte yok helikoptere biniyor, yok tesisten eve su götürüyor falan. :) Önce medya destekli suni bir sorun, sonra zaten taraftarın profili de malum yavaş yavaş alıştırılıyor.

Galatasaray üzerinden beklentiyi bırakalı çok oluyor, onun için şu ortamdan kurtulursa Sneijder adına sevinirim bile.

sneijder haberler ciddi maalesef gercekden.
adamlarin hocalari bile acikladi duyduklari ilgilerini.
zaten bu takimdan bir cacik olmaz gibi. sneijder lux. sneijdeirn varsa etrafinida süsleyeceksin ki hedeflerinde büyük olacak.
öyle bir niyetimiz yok gibi kisa vaadede bizim anladigim kadari ki madi durumumuz izin vermiyor buna üstelik.
konusalan 11 milyon euro dogruysa versinler sneijderi.
zaten bu ligde bizi sampion yapmazlar. bu pisliklerin üstünden gele bilecek gücümüzde yok gibi bu sene.
Alt yapiya önem verelim bari. sinan gümüsleri bilmem neleri oynatalim.

Reis gitme kararı almış ve yönetime iletmiş diye dedikodu var Twitter' da.:(

GT-I9300 Tapatalk

Haberler juve kaynaklı yalnız.
Bu çok önemli değil ,
Sneijder'in 2-3 klüp haricinde dünyadaki her klüp ile adının geçmesi normal , bu klüplerden kaynaklı haberlerinde çıkması normal ,,
ama şu varki defalarca açıklandığı üzere klübe resmi bir teklif gelmedi ,
klübe resmi bir teklif gelse dahi Sneijder'in istemesi lazım bunu , burada 4,2 milyon avroyu kemiksiz kazanan adamda buradan gitmez ,
Juve bu para seviyesinde ortalama 7 milyon vermez , Juve'nin Sneijder'in aklını çelebilecek parayı vermesi için bonservisi komik seviyede vermeleri gerekir ,
her boyutta çapsızlığın zirvesinde yönetiliyor olsakta buda olacak bir iş değil .

Şikebahçe 4. Yıldız'ı takar artık

dünyada veya avrupada büyük takımlar şampiyonluga oynayan takımların ilk amacı herzaman önce kadroları iyise bunu korumak ve dahada iyi oyuncularla takviye etmektir ki başarı gelsin dahada güclü olalım diye

biz neden tersini yapıyoruz? elimizde olan iyi ve faydalı adamları neden gönderiyoruz ısrarla

keita

dos santos

tomas,rigobert song

sneijder (umarım olmaz )

Ünal Aysal da Fatih Terim de Sneijder de Drogba da bizim için büyük bir şanstı. Ancak üçünün gitmesi ile ilgili herkesin bir sebebi var ama tek olumsuz sebebi olmayan Sneijder. Oldu da giderse 4-4-2 denenir başarılı olunursa o kadar üstelenmez ama başarısızlık olursa Hamza Hoca da dahil tüm yönetimi taraftar bitirir.

Yönetim kadar Sneijder'de suçlu. Nedeni geçen seneden beri bu kadar haber çıkıyorsa sebebi Menajeridir.

Sneijder, keşke menajerine gitmeyeceğini söyleseydi. Ben menajerini yollasın demiyorum ama eğer bu kadar habere tepkisiz kalıyorsa kimse kusura bakmasın Sneijder'de suçludur.

Duygusal davranmayın biraz, ben de gitmesin diyorum ama tek taraflı bakmayın.

Şöyle düşün, takımın vasat oyuncuları ile sözleşme yenilendi. Selçuk ve Burak gibi hiç gereği olmayan oyuncuların sözleşmeleri uzatıldı ve bununla beraber fiyatları da yükseltildi. Ben Sneijder olsam bende isterim. Bu kadar basit.

Ben bu forumda yönetici olsam sneijder gidiyor, gidecek diyenlerin hepsini 1 yıl cezalandırırım.
yav yok öyle birşey.

dünyada veya avrupada büyük takımlar şampiyonluga oynayan takımların ilk amacı herzaman önce kadroları iyise bunu korumak ve dahada iyi oyuncularla takviye etmektir ki başarı gelsin dahada güclü olalım diye

biz neden tersini yapıyoruz? elimizde olan iyi ve faydalı adamları neden gönderiyoruz ısrarla

keita

dos santos

tomas,rigobert song

sneijder (umarım olmaz )

Ahaha Dos Santos'un orda işi ne. :asd:

Şu taktikte solda oynayacağını varsayarsak , ve 30 yaşında 11 milyondan fazla ediyorsa , yıllık maaşı şu an kulüp için bir külfet ise , satılması mantıklıdır , yanlış anlaşılma olmasın ben şartlara göre değerlendiriyorum.(Yönetim-T.d)

D8B32l.jpg

Şöyle düşün, takımın vasat oyuncuları ile sözleşme yenilendi. Selçuk ve Burak gibi hiç gereği olmayan oyuncuların sözleşmeleri uzatıldı ve bununla beraber fiyatları da yükseltildi. Ben Sneijder olsam bende isterim. Bu kadar basit.

Selçuk-Burak sözleşmeleri baz alınarak hareket edilecekse, kısa yoldan kulübün faaliyetleri sonlandırılsın zaten!...Futbolcu, hele de değer görüyorsa, birtakım taleplerde bulunabilir, ancak o talep etti diye de her isteği kabul edilecek diye bir şey olamaz...

Ünal Aysal, futboldan anlamadığını söyledi, uygulamalarıyla da ispat etti bu söylediğini, akıl aldığı şahıslar(?)ın da sağlam pabuç olmadığı, bunca fiyaskoyla artık anlaşılmıştır...Selçuk-Burak sözleşme yenilemeleri de, Sneijder' a 5 yıllık sözleşme vaadi de onun b.k yemesi...Hepsinin sözleşmesi 2016 da bitecekken, daha 2014 te derdine ne oldu da, yangından ne kurtarıyorduysa?...

Hajrovic fiyaskosu, Selçuk-Burak kontrat yenilemeleri, Sneijder' a vaadleri bile Ünal Aysal' ı iyi bir başkan olarak anmamam için yeterli sebeplerdir...Kaçtı gitti, pisliklerini temizleyemiyor diye yeni yönetim yerden yere vuruluyor; el insaf yahu!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt