- 13 Temmuz 2011
- 9.038
- 5
- 1.023
İnanmayın bu haberlere , Galatasaray düşmanı şeref yoksunlarının derbi öncesi yaptığı şerefsizliklerden biri bu haberler ,,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberler juve kaynaklı yalnız.İnanmayın bu haberlere , Galatasaray düşmanı şeref yoksunlarının derbi öncesi yaptığı şerefsizliklerden biri bu haberler ,,
Bu çok önemli değil ,Haberler juve kaynaklı yalnız.
Yönetim kadar Sneijder'de suçlu. Nedeni geçen seneden beri bu kadar haber çıkıyorsa sebebi Menajeridir.
Sneijder, keşke menajerine gitmeyeceğini söyleseydi. Ben menajerini yollasın demiyorum ama eğer bu kadar habere tepkisiz kalıyorsa kimse kusura bakmasın Sneijder'de suçludur.
Duygusal davranmayın biraz, ben de gitmesin diyorum ama tek taraflı bakmayın.
dünyada veya avrupada büyük takımlar şampiyonluga oynayan takımların ilk amacı herzaman önce kadroları iyise bunu korumak ve dahada iyi oyuncularla takviye etmektir ki başarı gelsin dahada güclü olalım diye
biz neden tersini yapıyoruz? elimizde olan iyi ve faydalı adamları neden gönderiyoruz ısrarla
keita
dos santos
tomas,rigobert song
sneijder (umarım olmaz )

Önünde şarap var düsünceli reis.Aslanım gidici harbiden ya çok düşünceli baksanıza suna
-Tapatalk-
Aslanım gidici harbiden ya çok düşünceli baksanıza suna
-Tapatalk-
Şöyle düşün, takımın vasat oyuncuları ile sözleşme yenilendi. Selçuk ve Burak gibi hiç gereği olmayan oyuncuların sözleşmeleri uzatıldı ve bununla beraber fiyatları da yükseltildi. Ben Sneijder olsam bende isterim. Bu kadar basit.