#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda Wesley'e ayak uydurabilen yok ki. Tek ileri oynayan adam. Gerisi paso oyunu yavaşlatıyor.

zemin yüzünden çok etkili olamadı. Kontra pozisyonlarında keşke uzaktan çaksaydın be Wes.

Asıl pozisyonunda oynasa çok daha iyi olacak ama malesef Umutla Burağı oynatmak için Sneijderi sola hapsediyoruz.

Adam nasıl mücadele etti bu zeminde bu klaslıkta bir oyuncu için fevkaladeydi helal olsun Wesley sen bizi seviyorsun bizde seni..
Varlığın yeter..

Sakatlığı olmasına rağmen iyi mücadele etti. Sadece Emre'ye gereksiz bir pas bıraktı orda "bırakmasana işte yaa" dedirtmesi dışında çok memnunum aslanım benim :D

Menejeri gene aciklama yapmis:

Juve nah Sneijder i alir demis, Wes ve Jolanthe Istanbul da cok mutlu ve Galatasaray da kalmak istiyor demis. Juve cok istiyorsa 20 milyon euro u versin demis.

Fanatik malesef okadar kafayi siyir miski , sneijderin GALATASARAYDA oynadigini unutmus gibi bir manset sallamis ...

Biri bu densizlere haddini ogretmeli .. SNEIJDER bizimdir bizde kalacak , siz istiyorsunuz diye satilmiyacak kopek medyasi

fft157mm3391030.jpg

Fanatik malesef okadar kafayi siyir miski , sneijderin GALATASARAYDA oynadigini unutmus gibi bir manset sallamis ...

Biri bu densizlere haddini ogretmeli .. SNEIJDER bizimdir bizde kalacak , siz istiyorsunuz diye satilmiyacak kopek medyasi

fft157mm3391030.jpg

Fanatiğe cevabım biraz daha ıynarsanız gelecek

fft157mm3391030.jpg
Sneijder geliyor fanatik. Anladın sen onu ;)

keşke son maçı arenada olsaydı

futbolu bıraktıktan sonra da altyapıda göreve getirilmeli

sonuçta ajaxlı

juve pirlo'nun yerine sneijder'i belirlediyse 15'ide verir. onun icin pazarlıga girmeye gerek yok. serbest kalma maddesi ne ise koysunlar masaya.

sneijder yok ben kalmak istiyorum derse zaten bonservisin önemi yok. jubilesini yapana kadar bizde kalır.

benim anlamadığım şu , 20 milyona serbest kalma maddesi var deniyor ama aynı zamanda menajeri diyor ki "20 milyon euroluk teklif olursa Galatasaray onay verirse satabilir"

bu bedel yatırıldıktan sonra zaten adamlar sneijderle anlaşıp transferi noktalayamıyor mu bizim yönetime söz mü düşüyor sanki bu durumda

Koşmasını falan beklemiyorum artık.Alex gibi olsun işte.Frikikten uzaktan muzaktan sallasın,duran topları kullansın gol attırsın asist yapsın beni tatmin eder.Teknik analiz etmeyi pek doğru bulmuyorum artık Sneijder'i.

juve bastiracak galiba...

Allegri:"Sneijder çok kaliteli bir futbolcu ve halihazırda çok kaliteli olan kadroyu daha da derinleştirebilir. Transferi için çalışıyoruz."

Sneijder bir yere gitmiyor, menejeri Guido Albers aciklama yapti basina. Juve nin ne parasi yeter demis, nede Sneijder i ikna edecek gucu.
Biz onun Galatasaray la olan mukavelesini uzatmak istiyoruz ve Istanbul da yasamaktan dolayi cok mutlular, demis..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt