#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir hücüm hattini kimse durduramazdi bence.

Keita Sneijder Arda/Kewell
Baros​

gözlerinizi kapatın ve hagi nin oynadığı kadroya usulca sneijderi yerleştirin :) kıyaslamak için yazmıyorum HAGİ yi dünyada hiçbir oyuncuyla kıyaslamam zidane marodona neyse hagi de odur benim gözümde... sadece sneijder den tam olarak verim alamıyoruz o halde bile adam neler yapıyor ...

topa vururken stresli mi ne..en çok ihtiyacımız olduğu zaman üstelik..1-2 tane atsa açılacak.

gözlerinizi kapatın ve hagi nin oynadığı kadroya usulca sneijderi yerleştirin :) kıyaslamak için yazmıyorum HAGİ yi dünyada hiçbir oyuncuyla kıyaslamam zidane marodona neyse hagi de odur benim gözümde... sadece sneijder den tam olarak verim alamıyoruz o halde bile adam neler yapıyor ...

bu fizik ile terim sneijder'i o dönemki kadronun ilk 18'ine sokmazdı.

büyük topcu bahanelere sıgınmaz. yok sağında solunda kalitesiz adamlar var, santraforlar kalitesiz falan filan. o zaman yönetime bu takımda bana uygun ortam yok deyip avrupa'ya gitsin, hani bizide ugrastırmasın kendinide.

Müthiş bir asist daha yaptı. Seni anlayan 1-2 oyuncu daha olsa şu takimda istatistigin altını üstüne getirirsin.

Muslera ile Sneijder harcaniyor takimda.

★★★》☆

Eskişehir maçında hücum namına 3 Umut pozisyonunun pasları, Selçuk golünde de asist asisti... Başka bir şey yok, oyunun gerisi sürekli üst üste binen pozisyonlar.

Şu maçtan Sneijder'i çıkardığında mağlup olursun, beraberliği bile kurtaramazsın.

Önüne sağlam bir forvet koysak altı ayakkabı adayı olurdu. Ama yok işte fakiriz biz edebiyatı yapsınlar anca. Üzülüyorum sana reyis. Çok büyük futbolcusun.

bu adamın asistleri ne zaman gol olacak yarabbim:dispirited:

Ne paslar attı be. Hiç oynamasa bile asistlik 1-2 pas veriyor. Ama işte değerlendirecek futbolcu yok bizde

Bazi paslari world class paslardi, adam Umut ve Burakla ayni takimda oynamasindan bikmistir artik. R. Dilmen de agir kiskaniyor :D

Macin adamiydi.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt