#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vurduğun şut seni çekemeyenlerin duvarlarını deldi. Yaraları zor kapanır bu saatten sonra.

snajder_drogba.jpg

koçum benim. terimi tokatlamayı alışkanlık haline getirdi :D

UEFA golünü Huntelaar'a yazmis :38573:

Bize babamız vatanı milleti kendimizden çok sevmeyi öğretmişti , sneijder gol attı üzüldüm , hiç sevinmedim ayağa kalkıp asla alkışlamadım , Allah'da göstermesin ülkem gol yiyince sevinmeyi öleyim daha iyi nasıl insanlarsınız ya siz...

Bize babamız vatanı milleti kendimizden çok sevmeyi öğretmişti , sneijder gol attı üzüldüm , hiç sevinmedim ayağa kalkıp asla alkışlamadım , Allah'da göstermesin ülkem gol yiyince sevinmeyi öleyim daha iyi nasıl insanlarsınız ya siz...

Yeni Türkiye'nin yeni insanları. Sorun yok

Arkadaş, alt tarafı futbol bu, savaş değil. Biraz keyif almaya bakın yahu, bu kadar ölüm kalım meselesi haline getirmenin manası yok.

Bu sınırı kaçırmamak lazım. Dünya üzerinde binlerce takım var, isteyen istediğini destek edebilir. Vatan hainliğine kadar getirmek saçma bu olayı. Futboldan zevk almasını öğrenelim önce millet olarak.

Ayrıca her Türk vatandaşı o primcileri destekleyecek diye bir şey yok. Millet açlıktan kıvranırken okumak için part-time çalışırken, bunların maç başı bir ev parası kadar prim almaları saçma.

Bize öğretilende milli takımın gönül işi olduğuydu. Ama malesef bu da değişmiş tıpkı taraftar gibi. Artık milli takım 2002-08'deki gibi bir takım değil.

Allah Galatasarayima seni karsi oynatmasin. Nedir abi bu beyin

Bu sınırı kaçırmamak lazım. Dünya üzerinde binlerce takım var, isteyen istediğini destek edebilir. Vatan hainliğine kadar getirmek saçma bu olayı. Futboldan zevk almasını öğrenelim önce millet olarak.

Ayrıca her Türk vatandaşı o primcileri destekleyecek diye bir şey yok. Millet açlıktan kıvranırken okumak için part-time çalışırken, bunların maç başı bir ev parası kadar prim almaları saçma.

Bize öğretilende milli takımın gönül işi olduğuydu. Ama malesef bu da değişmiş tıpkı taraftar gibi. Artık milli takım 2002-08'deki gibi bir takım değil.

malesef verecek bir cevabım yok

Yahu tamam gurbetçisiniz eyvallah ülkeden çok uzaktasınız nesillerdir ona da eyvallah değişik bir bağınız var ama ülke insanını da bir anlamaya çalışın. Her gün her türlü pislik ile yüz yüze olan insanlara bir empati yapın.

Ülkede futbol alanında yağılan şerefsizliklerden insanlar nefret etti milli takım falan umrunda değil. 3 temmuz süreci ile böldüler ülkeyi.

En basitinden şu maç öncesi hocanın emre açıklamalarında olan ama ifadesi insanı uzaklaştırdı. Bende 2002 yılında deliler gibi sevinmiştim. Sabahın köründe kalkıp maçları takip ederdim.

Gidemediğimiz her turnuva kahrolurdum. 2008'de o finali kaçırışımız gözümün önünden gitmez. Lahm'ın golü. Fenerli semihin gölüne sevindik, bize şampiyonluk sonrası sallayan tuncay'a sarıldık bağrımıza bastık.

Ama geldiğimiz nokta çoğu insanda bu duyguyu yok etti. Verilen sözler yok etti. Hoca dağişikliğinde geleceğin takımını kurup 3. maç ile birlikte karaktersizleri takıma koyup aynı onların korunması üstüne tuz biber oldu.

Milli takım denilen oluşumun oyuncuları çıkıp taraftara sırf Galatasaraylı diye küfür etti bunları gördük. Hocası 2 kelime etmedi. Kalecisi stadı terk etti sahip çıkıldı.

İnsanlar bütün bunları üst üste koyunca oo milli duygular diye bakamıyor

Ya yapmayın Allah aşkına nasıl seviniyorsunuz milli takım gol yedi diye doğru bende kızıyorum bu futbolu yönetenlere yada ülkeyi yönetenlere ama orda ay yıldızın hatri var ordaki bayrağı her yerde başarılı şekilde taşınması gerekir.
Bu yeni gelen ergenlerde vatan severlik azalıyor nereye gidiyor bu ülke anlamıyorum dün ülkeyi bölmeye çalışanlar baş tacı yapılıyor bugün milli takımın yediği gole sevilenler var yarın ülke zor durumda olsa banane ben başka ülkede yaşarım diyenlerde olur bu gidişle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt