- 21 Ocak 2010
- 72.905
- 51.329
- 5.003
Aferin Sino 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamın eşi hamile ona hediye etti golü.Utanmadan koydum çocuğu hareketi yapıyor kadro dışı kalsın
Çok güzel susturdu bizi tribünlerde.
bekliyordum bunu sonuçta huntelaar gol olabilmesi için can alıcı müdahaleyi yaptıUEFA golünü Huntelaar'a yazmis :38573:
Bize babamız vatanı milleti kendimizden çok sevmeyi öğretmişti , sneijder gol attı üzüldüm , hiç sevinmedim ayağa kalkıp asla alkışlamadım , Allah'da göstermesin ülkem gol yiyince sevinmeyi öleyim daha iyi nasıl insanlarsınız ya siz...
Bize babamız vatanı milleti kendimizden çok sevmeyi öğretmişti , sneijder gol attı üzüldüm , hiç sevinmedim ayağa kalkıp asla alkışlamadım , Allah'da göstermesin ülkem gol yiyince sevinmeyi öleyim daha iyi nasıl insanlarsınız ya siz...
Bu sınırı kaçırmamak lazım. Dünya üzerinde binlerce takım var, isteyen istediğini destek edebilir. Vatan hainliğine kadar getirmek saçma bu olayı. Futboldan zevk almasını öğrenelim önce millet olarak.
Ayrıca her Türk vatandaşı o primcileri destekleyecek diye bir şey yok. Millet açlıktan kıvranırken okumak için part-time çalışırken, bunların maç başı bir ev parası kadar prim almaları saçma.
Bize öğretilende milli takımın gönül işi olduğuydu. Ama malesef bu da değişmiş tıpkı taraftar gibi. Artık milli takım 2002-08'deki gibi bir takım değil.
malesef verecek bir cevabım yok