- 20 Haziran 2011
- 60.975
- 69.398
- 4.758
Erkek adam yapacak tabi kardesBu nasıl itham renktaş?
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkek adam yapacak tabi kardesBu nasıl itham renktaş?
Hangi hatunundan olan çocuğu renkdash, Volkana da yerleştirdi bol bol çapkın Wesley.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 10 senede kimin formasini aldiysam ertesi sezon bu takimdan ayrildilar. Sirf bu yüzden daha Sneijderin formasini almadim, ancak bizden ayrildigi gün (umarim bu güne daha cooook zaman vardir) gidecegim formama ismini yazdiracagim.
Eger merak eden varsa formasini aldigim ve sezon sonu bizi birakan futbolcular aynen bunlar: Hakan Sükür, Kewell, Lincoln, Arda, Baros ve son olarak Drogba. Drogba dan sonra aldigim hic bir formaya isim yazdirmadim, ki zaten bu sezon forma almadim bu basimizdaki heriflere o kadar sinirlendigim icin. Aylardir sinir hastasi ettiler beni.
Ama söz formama ismini yazdiracagim bir gün WESLEY SNEIJDER.
Son 10 senede kimin formasini aldiysam ertesi sezon bu takimdan ayrildilar. Sirf bu yüzden daha Sneijderin formasini almadim, ancak bizden ayrildigi gün (umarim bu güne daha cooook zaman vardir) gidecegim formama ismini yazdiracagim.
Eger merak eden varsa formasini aldigim ve sezon sonu bizi birakan futbolcular aynen bunlar: Hakan Sükür, Kewell, Lincoln, Arda, Baros ve son olarak Drogba. Drogba dan sonra aldigim hic bir formaya isim yazdirmadim, ki zaten bu sezon forma almadim bu basimizdaki heriflere o kadar sinirlendigim icin. Aylardir sinir hastasi ettiler beni.
Ama söz formama ismini yazdiracagim bir gün WESLEY SNEIJDER.