#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar melo ile de sözleşme imzalayıp sonra satmışlardı.

güle güle wes...

12063553_10153753845192160_7445594607653137290_n.jpg

Son 10 senede kimin formasini aldiysam ertesi sezon bu takimdan ayrildilar. Sirf bu yüzden daha Sneijderin formasini almadim, ancak bizden ayrildigi gün (umarim bu güne daha cooook zaman vardir) gidecegim formama ismini yazdiracagim.

Eger merak eden varsa formasini aldigim ve sezon sonu bizi birakan futbolcular aynen bunlar: Hakan Sükür, Kewell, Lincoln, Arda, Baros ve son olarak Drogba. Drogba dan sonra aldigim hic bir formaya isim yazdirmadim, ki zaten bu sezon forma almadim bu basimizdaki heriflere o kadar sinirlendigim icin. Aylardir sinir hastasi ettiler beni.

Ama söz formama ismini yazdiracagim bir gün WESLEY SNEIJDER.

Hamza ve dursun yazdırırsan seviniriz.

GSC Halkı

Son 10 senede kimin formasini aldiysam ertesi sezon bu takimdan ayrildilar. Sirf bu yüzden daha Sneijderin formasini almadim, ancak bizden ayrildigi gün (umarim bu güne daha cooook zaman vardir) gidecegim formama ismini yazdiracagim.

Eger merak eden varsa formasini aldigim ve sezon sonu bizi birakan futbolcular aynen bunlar: Hakan Sükür, Kewell, Lincoln, Arda, Baros ve son olarak Drogba. Drogba dan sonra aldigim hic bir formaya isim yazdirmadim, ki zaten bu sezon forma almadim bu basimizdaki heriflere o kadar sinirlendigim icin. Aylardir sinir hastasi ettiler beni.

Ama söz formama ismini yazdiracagim bir gün WESLEY SNEIJDER.

Keramet sende demekki :D Tez zamanda dursun ve hamza yazdır.

Galatasarayımızın golü 10 Numaralı Formasıyla wes-leeeyyy Sneijderrrrrrrr

Gökhan saki varken gitmez tek yumrunan öldürür

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt