Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Adamın doğru düzgün paslaşacağı adam yok takımda. Şu durumda gitmesi kendisi için en iyisi olur.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu zihniyetle daha çok geriye gideriz maalesef..Sabri, Semih, Balta, Olcan, Selcuk, Donk, Yasin, Umut gibi cöpleri temizleyewcegine degerlere leke atiyoruz. BU SADECE TÜRKIYE'DE OLUR, KABULLENIN.
Dolaş bakalım sahada dolaş. İyi gezmeler..
bide şöyle bir konu var
selçuğa laf ediyormuş da sneijdere laf söyletmiyormuşuz
niye söyletelim
ikisi eşit mi adliye mi burası herkes eşit yargılansın hakları eşit olsun
BURASI 1 KURUM VE HİÇBİR KURUM PERSONELLERE AYNI ŞARTLAR VERİLMEZ
aynı ünvanları yapsalar bile işini iyi yapana göre maaş/davranış farklı şeyler yapılır
yok selçuk eleştiriliyorsa sneijder de eleştirilirmiş
böyle düşünen de maldır ve bu mal olduğunu bilmiyordur
Bu mantıkla, en az Sneijder kadar kariyeri başarılarla dolu Eto'nun da o kadar ücret alması gerekirdi ama Antalyaspor gibi bir takımda aldığı maaş 3 milyon euroAlacak tabi sampiyonlar ligi kupasini kazanmis dunya kupasi finali oynamis ve dunya kupasinda gol krali olmus.
UEFA'da yilin futbolcusu secilmis,ballon'dor ödülüne aday olmus bir futbolcunun selcuk gibi kadin futbolu oynamasi gereken bir eleman ile ayni maasi almasi sacma olur
Bu mantıkla, en az Sneijder kadar kariyeri başarılarla dolu Eto'nun da o kadar ücret alması gerekirdi ama Antalyaspor gibi bir takımda aldığı maaş 3 milyon euro
2010'daki başarılarıni baz alarak 2018'de bir oyuncuya yıllık 5 milyon vermek => biatçılık
Acaba Eto soruyor mudur kendine, ben bu kadar kariyerli olmama rağmen Selçuk'la neden aynı parayı alıyorum ki diye, hahaha![]()
Bu mantıkla, en az Sneijder kadar kariyeri başarılarla dolu Eto'nun da o kadar ücret alması gerekirdi ama Antalyaspor gibi bir takımda aldığı maaş 3 milyon euro
2010'daki başarılarıni baz alarak 2018'de bir oyuncuya yıllık 5 milyon vermek => biatçılık
Acaba Eto soruyor mudur kendine, ben bu kadar kariyerli olmama rağmen Selçuk'la neden aynı parayı alıyorum ki diye, hahaha![]()
Eto'o dediğin adam Sampdoria'dan geldi ve adamın yaşı 34. Sneijder ise Inter'den geldi ve yaşı 31. Sneijder'in daha fazla ücret alması normal değil mi ?
Eto milli takımla ne yapmış şuana kadar ? Kulüp takımlarıyla 2005 ve 2006 yılları arası dışında hiç istikrarlı bir performansı yok.
Eto'o dediğin adam Sampdoria'dan geldi ve adamın yaşı 34. Sneijder ise Inter'den geldi ve yaşı 31. Sneijder'in daha fazla ücret alması normal değil mi ?
Eto milli takımla ne yapmış şuana kadar ? Kulüp takımlarıyla 2005 ve 2006 yılları arası dışında hiç istikrarlı bir performansı yok.
Turnusolu işte. Lan Eto gibi 35 yaşındaki bir adam Antalyaspor gibi bir takımdan 3 milyon euro gibi bir mebla alıyorda 31 yaşındaki Sneijder niye bizden 5 milyon alamasın aklını mı oynattın sen. Kariyere göre para veriyorsak Sneijder'in 7-8 milyon euro alması gerek. Selçuk'ta oynadığı o kabız futbolla en baba 350 bin euro'yu hak ediyor benim nazarımdaBu mantıkla, en az Sneijder kadar kariyeri başarılarla dolu Eto'nun da o kadar ücret alması gerekirdi ama Antalyaspor gibi bir takımda aldığı maaş 3 milyon euro
Turnusolu işte. Lan Eto gibi 35 yaşındaki bir adam Antalyaspor gibi bir takımdan 3 milyon euro gibi bir mebla alıyorda 31 yaşındaki Sneijder niye bizden 5 milyon alamasın aklını mı oynattın sen. Kariyere göre para veriyorsak Sneijder'in 7-8 milyon euro alması gerek. Selçuk'ta oynadığı o kabız futbolla en baba 350 bin euro'yu hak ediyor benim nazarımda
Bak bak, bu da atlamış ya hemen.
Birader oraya boşuna mı 2018 yazdık?
Sneijder 2018'de kaç para alacak izah et bakayim.
Zaten ben kariyerine gore para verilmez diyenlerdenim ya.Adam bana Sneijder'in kariyerini sunarak aldığı para normal diyor: D
LOL.Selçuk'un ücreti uygundur dediğim mesaj nerededir?Peki selçuğun aldığı para neye göre normal? Emin boş yapma