#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın doğru düzgün paslaşacağı adam yok takımda. Şu durumda gitmesi kendisi için en iyisi olur.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Bu taraftarinda Allah belasini versin,

Hagi le kiyaslayan var, Lincolnle kiyaslayan var.

Ulan Hagi Hakan sükürle Lincoln BAROSla oynadi.

Haginin saginda solunda Ergün,Hasan gibileri vardi
Lincolnün Kewell ve Arda gibileri.

Sneijderin kimi vardi la ? Amrabat ve Drogba varken herif efsane bi sezon gecirdi. Riera varken efsaneydi.

Bu takima Özil oscar yada baska bir 10 numarayi koy. Sneijderin 4 te 1 ini yapamazlar.

ADAMDA KARAKTER VAR OYUNU KAZANMA MENTALITESI VAR. Cok sut cekiyormus ulan pas atacak adammi var? Adam isyanlarda . Aklinizi basiniza toplayin.

bide şöyle bir konu var

selçuğa laf ediyormuş da sneijdere laf söyletmiyormuşuz

niye söyletelim

ikisi eşit mi adliye mi burası herkes eşit yargılansın hakları eşit olsun

BURASI 1 KURUM VE HİÇBİR KURUM PERSONELLERE AYNI ŞARTLAR VERİLMEZ

aynı ünvanları yapsalar bile işini iyi yapana göre maaş/davranış farklı şeyler yapılır

yok selçuk eleştiriliyorsa sneijder de eleştirilirmiş

böyle düşünen de maldır ve bu mal olduğunu bilmiyordur

Herkesi genelleyemem tabi de Sneijder'e olan tepkinin çoğu Terim kaynaklı. Sneijder, Terim'i kovdurdu Hamza'yı kovdurdu o da gitsin böyle düşünüyor çoğu insan. Sneijder-Selçuk mevzusu da buradan çıkıyor zaten. Selçuk onların topçusu Sneijder diğer tarafın.

Troll sayısı 3 olmuş pardon troll demiş KUŞ bunlar KUŞ başka bir açıklaması yok. Ceza almamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben 1 haftayı zor görürüm böyle giderse.

Alacak tabi sampiyonlar ligi kupasini kazanmis dunya kupasi finali oynamis ve dunya kupasinda gol krali olmus.

UEFA'da yilin futbolcusu secilmis,ballon'dor ödülüne aday olmus bir futbolcunun selcuk gibi kadin futbolu oynamasi gereken bir eleman ile ayni maasi almasi sacma olur
Bu mantıkla, en az Sneijder kadar kariyeri başarılarla dolu Eto'nun da o kadar ücret alması gerekirdi ama Antalyaspor gibi bir takımda aldığı maaş 3 milyon euro (:
2010'daki başarılarıni baz alarak 2018'de bir oyuncuya yıllık 5 milyon vermek => biatçılık (:

Acaba Eto soruyor mudur kendine, ben bu kadar kariyerli olmama rağmen Selçuk'la neden aynı parayı alıyorum ki diye, hahaha (:

Bu mantıkla, en az Sneijder kadar kariyeri başarılarla dolu Eto'nun da o kadar ücret alması gerekirdi ama Antalyaspor gibi bir takımda aldığı maaş 3 milyon euro (:
2010'daki başarılarıni baz alarak 2018'de bir oyuncuya yıllık 5 milyon vermek => biatçılık (:

Acaba Eto soruyor mudur kendine, ben bu kadar kariyerli olmama rağmen Selçuk'la neden aynı parayı alıyorum ki diye, hahaha (:

Eto'nun 3 milyon aldigi takimda diger oyuncular 750 Bin euro kazaniyor.

Eto'o dediğin adam Sampdoria'dan geldi ve adamın yaşı 34. Sneijder ise Inter'den geldi ve yaşı 31. Sneijder'in daha fazla ücret alması normal değil mi ?

Eto milli takımla ne yapmış şuana kadar ? Kulüp takımlarıyla 2005 ve 2006 yılları arası dışında hiç istikrarlı bir performansı yok.

Eto'o dediğin adam Sampdoria'dan geldi ve adamın yaşı 34. Sneijder ise Inter'den geldi ve yaşı 31. Sneijder'in daha fazla ücret alması normal değil mi ?

Eto milli takımla ne yapmış şuana kadar ? Kulüp takımlarıyla 2005 ve 2006 yılları arası dışında hiç istikrarlı bir performansı yok.

Yaşını argüman olarak kullanacağınizdan adım kadar emindim ki oraya "2018" yazdık değil mi? (:
Sneijder'in sözleşmesi uzatılmadı mi ve 2018'de alacağı ücret ortada değil mi?

Geldigi takim ne alaka? Drogba'da Çin'den geldi.
Bana sunulan argümanlar başarılarıydi,
Al bak bakalım başarılarına ;
Samuel Eto'o - Vikiped

Kamerun gibi takımda WC'yi kaldırmasını beklemiyordun herhal?
Kamerun'un en golcu oyuncusu ve Afrika Uluslar Kupasının tüm zamanlardaki gol kralı.

hagiyi izlemeyenler yorum yapmasın lütfen rica ediyorum.

Bu kadar kalite yoksunu,vasat futbolcu,vasat antrenman sisteminin olduğu yerde Sneijder gibi bir adam ne yapsın ? Umarım daha çok sahiplenir takımını..

ona bakacaksak sneijderin 2009-2010 sezonu dışında ne performansı var denebilir

Turnusolu işte. Lan Eto gibi 35 yaşındaki bir adam Antalyaspor gibi bir takımdan 3 milyon euro gibi bir mebla alıyorda 31 yaşındaki Sneijder niye bizden 5 milyon alamasın aklını mı oynattın sen. Kariyere göre para veriyorsak Sneijder'in 7-8 milyon euro alması gerek. Selçuk'ta oynadığı o kabız futbolla en baba 350 bin euro'yu hak ediyor benim nazarımda

Turnusolu işte. Lan Eto gibi 35 yaşındaki bir adam Antalyaspor gibi bir takımdan 3 milyon euro gibi bir mebla alıyorda 31 yaşındaki Sneijder niye bizden 5 milyon alamasın aklını mı oynattın sen. Kariyere göre para veriyorsak Sneijder'in 7-8 milyon euro alması gerek. Selçuk'ta oynadığı o kabız futbolla en baba 350 bin euro'yu hak ediyor benim nazarımda

Bak bak, bu da atlamış ya hemen. (:
Birader oraya boşuna mı 2018 yazdık?
Sneijder 2018'de kaç para alacak izah et bakayim.

Zaten ben kariyerine gore para verilmez diyenlerdenim ya.Adam bana Sneijder'in kariyerini sunarak aldığı para normal diyor: D

Bak bak, bu da atlamış ya hemen. (:
Birader oraya boşuna mı 2018 yazdık?
Sneijder 2018'de kaç para alacak izah et bakayim.

Zaten ben kariyerine gore para verilmez diyenlerdenim ya.Adam bana Sneijder'in kariyerini sunarak aldığı para normal diyor: D

Peki selçuğun aldığı para neye göre normal? Emin boş yapma

Selçuk leşinin 3 aldığı yerde Sneijder 10 almalıdır! Konu tartışmaya kapalıdır. Cahiller boşuna tatava yapmasın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt