#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 tane oyuncu sayarım sana. Türkiye'de Sneijder az bile alıyor.
Sneijder den önce Hamit, Sabri gibi adamların maaşına bakın

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Onlara da bakıyoruz.Bakılmasın demiyorum ki.31 yaşına gelmiş adama 3 yıllık sözleşmeden o kadar para vermek fazladır birader. Çok müthiş futbolcu olur, 6-7'de verirsin ayrı konu.

1)eto ile sneijder arasında 3 yaş var

2)eto 34 yaşında antalyaya geldi sneijder 28 yaşında galatasaraya geldi

3)etonun geldiği takıma bak sneijerderin geldiği takıma bak

Sen nasıl bir boş adammışsın hayır birşey söyleceksin biraz araştır hayır internet çağında yaşıyoruz bu kadarda zor değilki bunlara ulaşmak nasıl bir kafa bu ya.

Sneijder 2018'de eto yaşına geldiğinde de aynı parayı alacak. Dünkü yorumları duzgun okumadin mi ya?

2)neyi değiştirir? O yaşta alacağı para aynı olmayacak mı sonuçta?

3)yok yok, okumamışsın. (:
Drogba'da Cin'den geldi.

Komedi yahu (:

Bu Emin'in hayattaki tek amacı forumlarda Selçuk'u övüp Sneijder'i eleştirmek galiba. Başka bir konu üzerinde konuştuğunu görmedim daha.

Sneijder 2018'de eto yaşına geldiğinde de aynı parayı alacak. Dünkü yorumları duzgun okumadin mi ya?

2)neyi değiştirir? O yaşta alacağı para aynı olmayacak mı sonuçta?

3)yok yok, okumamışsın. (:
Drogba'da Cin'den geldi.

Komedi yahu (:

Yönetim imzalamasaydı ne yapalım yani ayrıca senin selçuk 2 alsın yeter dediğin yerde sneijder 4 alsa az ne kalın kafalı adamsın sen yaw he sneijdere 2 verirsen selçuğun hakkıda en fazla 1 dir hatta oda verilmezde kaptan diye falan işte.

Neyin peşindesin sen adama sneijderi ispatlamaya çalışıyoruz düşünsene bu adama selçuk kendisini ıspatlamış ama sneijder ıspatlayamamış şuna bi fatiha okuyun sevaptır.

Tamam. Bir tutmuyoruz zaten. Kulüb de bir tutmamış zaten. 2.750.000 euro alıyor yıllık. Sıkıntı nedir sakatlığı yüzünden oynamıyor olması. Çıkıp oynasa, daha doğrusu kariyeri boyunca çıkıp daha çok maç yapabilseydi belki daha çok alacak. Oynasa illa katkı sağlar Hamit. Geçen sezon gördük yaptıklarını. Benim burda bahsettiğim kariyer diye tutturmamak. Kariyerse Hamit'in de kariyeri ortada yani.

Tamam kariyerden dolayı zaten ilk imzalandağında yüksek ücret aldı ama bu adam yıllardır sakat ve top oynamıyor yani ücretinde indirime gidilmesi gerekiyor istediği kadar kaliteli olsun adam maça çıkamıyor ki.

Sneijder ise bize ilk geldiğinde gayet piyasası olan bir oyuncuydu ve ona da yüksek ücret ödedik. Yıllarca en büyük katkı veren oyuncularımızdan biri ve nerdeyse maç kaçırmıyor?? Selçuk'un Burak'ın aldığı şu paraların yaninda Sneijder'in yıllık ücreti gayet normal. Eto da diğer takım arkadaşlarına oranla çok fazla alıyor yani bu tarz karşılaştırmalar yanlış.

Yönetim imzalamasaydı ne yapalım yani ayrıca senin selçuk 2 alsın yeter dediğin yerde sneijder 4 alsa az ne kalın kafalı adamsın sen yaw he sneijdere 2 verirsen selçuğun hakkıda en fazla 1 dir hatta oda verilmezde kaptan diye falan işte.

Neyin peşindesin sen adama sneijderi ispatlamaya çalışıyoruz düşünsene bu adama selçuk kendisini ıspatlamış ama sneijder ıspatlayamamış şuna bi fatiha okuyun sevaptır.

:D
Bu mantıkla Selçuk ve Hamit için de "yönetim imzalamasaydi, ne yapalım" diyebiliriz o zaman.yav he, selçuk 2, Sneijder'de 3,5 alsin diyoruz. Tamamen makul, adil.

Tamam kariyerden dolayı zaten ilk imzalandağında yüksek ücret aldı ama bu adam yıllardır sakat ve top oynamıyor yani ücretinde indirime gidilmesi gerekiyor istediği kadar kaliteli olsun adam maça çıkamıyor ki.

Sneijder ise bize ilk geldiğinde gayet piyasası olan bir oyuncuydu ve ona da yüksek ücret ödedik. Yıllarca en büyük katkı veren oyuncularımızdan biri ve nerdeyse maç kaçırmıyor?? Selçuk'un Burak'ın aldığı şu paraların yaninda Sneijder'in yıllık ücreti gayet normal. Eto da diğer takım arkadaşlarına oranla çok fazla alıyor yani bu tarz karşılaştırmalar yanlış.

Hamit'in ne olduğu ilk geldiği gün belliydi. Alırken sen bunları biliyordun. Gidip 100 liraya kaliteli bir gömlek alırsın veya 40-50 liraya hemen hemen aynı kalite ama outlet ürün de alabilirsin. Aynı mantık. ''Ücretinde indirime gidilmesi gerekiyor.'' Bu da yeni moda oldu ha. :) Adam enayi mi değil ? Madem maaşını ödeyemiyorsun o zaman bedelini öder, gönderirsin bu kadar basit.

:D
Bu mantıkla Selçuk ve Hamit için de "yönetim imzalamasaydi, ne yapalım" diyebiliriz o zaman.yav he, selçuk 2, Sneijder'de 3,5 alsin diyoruz. Tamamen makul, adil.

etonun aldığı parayı örnek gösteriyosun eto geldiğinde 34 yaşındaydı sneijder sözleşmesi bittiğinde 34 yaşında olacak offf matematikte bilmiyor bu adam.

15 maç oynayan hamiti örnek gösteriyor birde bana.

O çok sevdiğin selçuğa söyle sana matematik dersleri verdirsin bir ara özel olarak ama derslere başlamadan önce beyin nakli yaptırmayıda unutmasın sana.

Ulan ne cahile denk geldik iyimi :38573:

06hxs0.jpg

1)Selçuk aldığı parayı kısmen hak etmeyebilir; 2.9'u 2 seviyelerine çekerse makbuldür, kabul.Parasını neden fazla görüyorum; çünkü Atiba'da çok iyi topçu ama aldığı maaş ortada.

2)Galatasaray kaleminde olmadığını iddia edenle futbol konuşmam, böyle bir iddiada bulunanın, bu iddiayı ortaya atma sebebi futbol ile ilişkili değildir çünkü.

3)Ben nasıl Selçuk'un maaşını fazla görüyorsam, siz de kabullenmelisiniz ki Sneijder'in maaşı da fazla. 30+ yaş ustu adamlara o paraları vermek aptalca. Fakat sıkıntı su ki siz maaşının fazla olduğunu kabullenemiyorsunuz.

konuşma o zaman ne 10 sayfa uzatıyon

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaş nasıl kafa ya Sneijder gibi adamı yerlilerle kıyaslamak.Ne içipte geliyonuz söyleyinde bizde içelim.

Onlara da bakıyoruz.Bakılmasın demiyorum ki.31 yaşına gelmiş adama 3 yıllık sözleşmeden o kadar para vermek fazladır birader. Çok müthiş futbolcu olur, 6-7'de verirsin ayrı konu.

Aydinmisin, Eminmisin nesin maskeni cikar artik. Senin ciddi anlamda beyin ameliyati gecirmen lazim birader. Yeter artik tollemeyi birak salak salak seyler yazip sinirleri germeye hakkin yok.

Şu rezil takımda Sneijder'e sallamak işgüzarlıktan başka birşey değil.

Yazik Sneijdere. Yaninda Selcuk, önünde Umut...Bir zamanlar Messi, Ronaldo ile yarisan Sneijderin ugrastigi seylere bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt