- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Sneijder lütfen git kendini kurtar Allah aşkına takımdan çok sana acıyorum. Kariyerine ihanet ediyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldığın para haram olsun.Defolman dileğiyle.
Bugün beğenmedim lakin Podolski ile beraber çok yalnız kaldılar burası da gerçek. Oyundan çıkması da yanlıştı. Son 5-6 dakika Sneijder çıkıp Yasin mi girermiş arkadaş şaka mı bu?
Konudan degil forumdan atTrolleri atacam konudan az kaldi.
Bugün beğenmedim lakin Podolski ile beraber çok yalnız kaldılar burası da gerçek. Oyundan çıkması da yanlıştı. Son 5-6 dakika Sneijder çıkıp Yasin mi girermiş arkadaş şaka mı bu?
İşte o yüzden diyorum ya Chedjou dahi bu leşçük ve donk denen çöplerden çok daha iyi orta saha sayılır. En azından dikine oynamaya çalışıyor topu ileri taşımaya çalışıyor. Leşçuk falan topçu mopçu değil artık geçecekler o işleri.zaten sürekli geriye gelip top almaya çalışıyor çünkü ileriye top taşıyabilen 1 allahın kulu yok ileriye top taşıması gerekenlerden biride bu eminenin kocası selçuk ama işte gelde adama bunu anlat anlatabilirsen.
İşte o yüzden diyorum ya Chedjou dahi bu leşçük ve donk denen çöplerden çok daha iyi orta saha sayılır. En azından dikine oynamaya çalışıyor topu ileri taşımaya çalışıyor. Leşçuk falan topçu mopçu değil artık geçecekler o işleri.
emin yalçın (aka selçuk inan yalaması) başta wesley olmak üzere futbol takımı - teknik konularında süresiz banlanmasını talep ediyorum. göte göt dediğimiz zaman banı yapıştırmasını biliyorsunuz. şu yalama şuursuzları susturmasını da bilin.