#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder lütfen git kendini kurtar Allah aşkına takımdan çok sana acıyorum. Kariyerine ihanet ediyorsun.

Selçuk başlığına yazdıklarınızı yazıyoz, ne sinirleniyonuz?
İkisi de kötü, aynı muameleleri gormeliler öyleyse.

Bugün beğenmedim lakin Podolski ile beraber çok yalnız kaldılar burası da gerçek. Oyundan çıkması da yanlıştı. Son 5-6 dakika Sneijder çıkıp Yasin mi girermiş arkadaş şaka mı bu?

zaten sürekli geriye gelip top almaya çalışıyor çünkü ileriye top taşıyabilen 1 allahın kulu yok ileriye top taşıması gerekenlerden biride bu eminenin kocası selçuk ama işte gelde adama bunu anlat anlatabilirsen.

Trolleri atacam konudan az kaldi.

zaten sürekli geriye gelip top almaya çalışıyor çünkü ileriye top taşıyabilen 1 allahın kulu yok ileriye top taşıması gerekenlerden biride bu eminenin kocası selçuk ama işte gelde adama bunu anlat anlatabilirsen.
İşte o yüzden diyorum ya Chedjou dahi bu leşçük ve donk denen çöplerden çok daha iyi orta saha sayılır. En azından dikine oynamaya çalışıyor topu ileri taşımaya çalışıyor. Leşçuk falan topçu mopçu değil artık geçecekler o işleri.

emin yalçın (aka selçuk inan yalaması) başta wesley olmak üzere futbol takımı - teknik konularında süresiz banlanmasını talep ediyorum. göte göt dediğimiz zaman banı yapıştırmasını biliyorsunuz. şu yalama şuursuzları susturmasını da bilin.

İşte o yüzden diyorum ya Chedjou dahi bu leşçük ve donk denen çöplerden çok daha iyi orta saha sayılır. En azından dikine oynamaya çalışıyor topu ileri taşımaya çalışıyor. Leşçuk falan topçu mopçu değil artık geçecekler o işleri.

Aynen öyle adam geriden gelip topla dikine gitmeye çalışıyor ancak her geri gelişinde ofansdaki verimliliği azalıyor 40-50 metrelik bir alanda sürekli hem top al hem mücadele et hemde git uzaktan şut çek bunlar zor işler hele ki takımdaki arkadaşlarınız fizik olarak bitikse bunlar dahada zor işler.

emin yalçın (aka selçuk inan yalaması) başta wesley olmak üzere futbol takımı - teknik konularında süresiz banlanmasını talep ediyorum. göte göt dediğimiz zaman banı yapıştırmasını biliyorsunuz. şu yalama şuursuzları susturmasını da bilin.

herifin derdi Galatasaray degil bile

Sneijder den ne bekliyorsunuz ki ? Adam üst seviyede takım system oyuncusu. Ortada ne System var ne takım. Sneijder yine iyi oynuyor bu çöplükte vallahi.

NKFVaklınaK

Bu adama kötü oynadı demek için kör olmak lazım...Adam şu rezil takımda üstüne sol kanada hapsolmuşken ne yapacak allah aşkına.Aldığı topların neredeyse hepsini olumlu kullandı,oldukça diriydi.Bu adam olmasa iki pas yapamayacağız,kaleye bile gidemeyeceğiz.Bugün de gayet iyi oynadı.

Sazi eline alamiyor eskisi gibi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

11 kişilik takımın 9'u 5 defansif 2ölü bi kaleci bi de Sabriden oluşuyor.

10.Sneijder 11.Podolski.

Bu adamın işi oynatmak oynatırsa oynar. Kimi oynatacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt