Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sneijder'imiz var sol bek oynatacağız utanmasak, maç boyu rakip sağ beki kovalıyor garibim. Allah akıl fikir versin ne diyeyim, orjinal sol kanat-forvetimiz Podolski'de santrafor oynuyor rakip savunmanın arasında nefes almaya çalışıyor.
Şu ana kadar bunu dillendirmedim ama git. Gerçekten git. Haketmiyoruz seni. Sabrinin-Olcanın ilk 11 oynadığı takımda yedek bırakıyorlar seni. Git ve kurtar kendini
ya resmen bilerek oynatmadı sneijderi mesaj verdi aklınca bilmiyoruz sanki denizlinin aptalca akıl oyunları işte sen kim sneijder kim ya kendi kaybeder bu işte
Mustafa Denizli tebrigi hak etti bu kez. Yildizmis, parası çokmuş, umrunda değil. Anında sopayı gösterip mesajı veriyor.
Böyle devam edersen gozume girersin hoca.
Eğer sezon sonunda bir şekilde gönderilirse forumdaki troller ile ilgili çok fazla olay cereyan edecek buralarda. Ben şahsen kendime hakim olabileceğimi zannetmiyorum. Sinirimi buradan bir kaç andavaldan çıkaracam.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.