#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ff77127811fa3886e0f7673fe85ce955.png

Sneijder'imiz var sol bek oynatacağız utanmasak, maç boyu rakip sağ beki kovalıyor garibim. Allah akıl fikir versin ne diyeyim, orjinal sol kanat-forvetimiz Podolski'de santrafor oynuyor rakip savunmanın arasında nefes almaya çalışıyor.

20.000'ci mesajım sana gelsin Wes :heart:

Şu ana kadar bunu dillendirmedim ama git. Gerçekten git. Haketmiyoruz seni. Sabrinin-Olcanın ilk 11 oynadığı takımda yedek bırakıyorlar seni. Git ve kurtar kendini

Hic kafana takma kaptan, bu taraftar senin icin Terim'i yolladi. Denizli hemen gidecektir.

Bu adamı eğer bunun yüzünden kadroya almadıysa bende birşey bilmiyorum. Dinlendirme felan hikaye.

CbwDIU4WEAMgidW.jpg:large

Dede senin UEFA kupasini aldirmani bekliyormus tek basina. O yuzden oynatmiyor bugun. Evet sacma biliyorum Wesley ama zaten kovulacak yakinda..

ya resmen bilerek oynatmadı sneijderi mesaj verdi aklınca bilmiyoruz sanki denizlinin aptalca akıl oyunları işte sen kim sneijder kim ya kendi kaybeder bu işte

O 90larda hapis kalmis akli ile ders verdigini saniyor Sneijdere onu oynatmayarak.

Dede'nin hem akli hem de futbol düsüncesi 90larda kalmis.

Mustafa Denizli tebrigi hak etti bu kez. Yildizmis, parası çokmuş, umrunda değil. Anında sopayı gösterip mesajı veriyor.
Böyle devam edersen gozume girersin hoca.

Adamı böyle madam yapıp tükürdüğünü yalatırlar eyy denizli.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Eğer sezon sonunda bir şekilde gönderilirse forumdaki troller ile ilgili çok fazla olay cereyan edecek buralarda. Ben şahsen kendime hakim olabileceğimi zannetmiyorum. Sinirimi buradan bir kaç andavaldan çıkaracam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt