#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkana sağlı sollu zımbaladıktan sonra şut gücünü kaybettiği doğrudur azizin büyü yaptırdığını düşünüyorum..

Bi 10 defa daha paylasin bence, yetmiyor.

Takım ne kadar kötü olursa olsun Sneijder vasat oynuyor ayrıca fena halde şişmiş.

90 dakika sahada kalmasi skandal

Reis en kotu macini oynadi

Emre de Sneijder de çok yumuşak kaldı Fenerbahçe orta sahasına karşı. Bu kadar ezildiysek, ilerde hiç top yapamamayışımız yüzündendir.

Cf8-M-kW8AAWBt7.jpg

Etkisizdi ama sakatlıktan yeni çıktığını unutmamak lazım.Daha tam hazır değil.

Sakatlıktan yeni çıktığını unutursak kalbimiz kurusun...xd

Gerçek 1 kaptan. Bazı kaptan bozuntuları gibi Volkan abisinin Emre abisinin önüne yatmıyor, kutsal Galatasaray formasını çıkarıp bir paçavraymış gibi fırlatmıyor.

ortada 2 metrelik bir hata yok ,pieroya inansak da inanmasak da, ofsaytsa da degilse de ortada 2 metrelik hata yok , 20-30 santimle ofsayt ya da degil , ikinci yarida da daha netine volkan sene bayrak kaldirdi o denyo yardimci

kan emici evlatlar gibi sizin gibi hic bir sey vermeden sezon boyu 5 milyon goturenler de gi de cek si niz

Seneye mümkünse Çin'e falan satılmalı, bu saatten sonra faydası olmaz bize. Artık genç, dinamik, adam eksiltebilen, top saklayabilen çok yönlü oyunculardan bir kadro kurmalıyız.

Giderken donk u da gotur bir zahmet vatandasini , kuyt u da kuslar postaladi zaten , rvp yi de sokacak delik ariyorlar , simdi siz oturun da 2018 dunya kupasina play off a girebilir misiniz onu dusunun ,zira 3 takimin avrupa sampiyonasina katildigi grupta 4 uncu olmak gibi buyuk bir basariniz var ,

bizim maclari da trt 1 den izlersiniz euro 2016 da artik , yazik bu ulkeye , birinize 5 birinize 7 milyon euro veriyoruz .. salaklik bizde

Bir ses mi duyuyorum cik cik cik şeklinde? Bana mı öyle geldi yoksa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt