#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'e mevcut kadroda laf etmek doğru değil. Eleştirilir ok ama yerine koyacak başka adam yok. Ha Josue gelir temposu ile formayı o alır orası ayrı.

Sene sonunda Sneijder'i Çin'e satar üzerine de 1 genç oyuncu transfer edebilirsek bence doğru bir hamle olur ama bu sene için mevcut kadro için destek olmaktan başka bir çare yok.

Kusura bakmasın kimse Selçuk ve Sneijder takımın en kötüsü Tolga bunlardan daha iyi inan Lass+ Josue bunların elinden formayı alır
Selçuk artık hiçbir meziyeti kalmadı ileri iki tane isabetli pas yapamaz oldu oyun görüşü yok en ufak bir katkısı olmadığı gibi birde sürekli top kaptırıyor çoğu pozisyonu yememizin sebebidir
Sneijder müthiş yan top yaptı en iyi hareketi maç noyunca iki metre önündeki tolga'ya pas atabilmekdi yoksa gelen her topu alıp hakan a döndü.Sneijderin en önemli yeteneği neydi uzaktan füzeleri ve attığı key passlar iki yıldır ligdeki 10 numaralar arasında en az key pas atan futbolculardan şutları desen sabrinin şutlarına döndü ya yumuşacık kaleciye yuvarlıyor ya dağa bayıra abanıyor yok geriye geliyormuş çok mücadele ediyormuş geriye gelince sanki pirlo gibi 70-80 metreye pas atıyor arkasındaki hakan'a dönüyor
Selçuk sevenler nasıl yerli seviciyse Sneijder sevenlerde ölü sevici artık ikisininde 11 de yeri yok satılsınlar hazır para ederken

Üzülerek söylüyorum ki Sneijder bu kafayla giderse İbb'deki emre belözoğlu görevini görebilir ki emre bile sneijderden daha iyi dikine gidiyordur.. Yıllık 4.5 milyon € ödediğimiz bir oyuncudan çok daha fazlasını istemek hakkımızdır..

Sneijder'e mevcut kadroda laf etmek doğru değil. Eleştirilir ok ama yerine koyacak başka adam yok. Ha Josue gelir temposu ile formayı o alır orası ayrı.

Sene sonunda Sneijder'i Çin'e satar üzerine de 1 genç oyuncu transfer edebilirsek bence doğru bir hamle olur ama bu sene için mevcut kadro için destek olmaktan başka bir çare yok.

o mantıkla bakarsan kimseye laf edemessin.

her topcunun bahanesi acık olur;

ched'e sorsan ortasaha top kaptırıyor der.

linnes'e sorsan sinan geriye gelmiyor.

sneijder selcuk'tan dert yanar, selcuk sneijder'den.

en uctaki arkadasta top gelmiyor die 2-3 mac sonra havluyu atar.

herkes kendigi sorgulamalı bence. sneijder'de en az selcuk kadar sorgulanmalı.

bu kadar vasat topu sadece takımın kötü olmasına bağlayamazsınız.

o mantıkla bakarsan kimseye laf edemessin.

her topcunun bahanesi acık olur;

ched'e sorsan ortasaha top kaptırıyor der.

linnes'e sorsan sinan geriye gelmiyor.

sneijder selcuk'tan dert yanar, selcuk sneijder'den.

en uctaki arkadasta top gelmiyor die 2-3 mac sonra havluyu atar.

herkes kendigi sorgulamalı bence. sneijder'de en az selcuk kadar sorgulanmalı.

bu kadar vasat topu sadece takımın kötü olmasına bağlayamazsınız.

Sorgulanıyor zaten, eleştirilmeli de ama gömmeye gerek yok. Alternatifi de yok şu anda. Satıp para kazanıp yerini doldurabilirsek kimse hayır demez zaten.

Ceza yese 1 dk durmaz oda yönetimle arasındaki bi anlaşmadır

Sent from my iPhone using Tapatalk

sneijder şunu düşünüyor

bana bu ceza verildi maaşım şbu kadar para kaldı

madem o kadar para kaldı ben de o kadarlık oynarım diyor

adam maalesef haklı

Bu durumun olmadigi gecen sene ne oynadi ? Ayrica bu sekilde bir dusunceye malesef hakli diyorsak ,umut da hamit de senelerce yatmakta hakli

Ben sneijder e kizmiyorum , 4,5 milyon verene , selcuka 2019 a kadar 3 milyona yakindan sozlesme uzatana kiziyorum

Sneijder e ise tek kizdigim sey varyete yapmasi , ya sen hagi , alex ayarinda bir adam degilsin , o topuk paslari bilmem neler senin harcin degil , bir de kritik yerde yaptigi icin birak bizim akini kesmesi bir de rakibe pozisyon hazirliyor

az daha super kupa gidiyordu carole a topuk hareketiyle pas yapmaya calisirken

sneijder i iyice zora sokan adam ise selcuk , cunku selcuk her aldigi topu geri ve yana oynadigi icin takim mecburen uzerinde 3 adam varken de sneijder i ariyor

selcuk , sneijderdan daha buyuk sorun ama sneijer de ne sutu kaldi ne bir seyi , ben bunu gecen sezonun 10 uncu haftasindan beri soyluyorum

Bu durumun olmadigi gecen sene ne oynadi ? Ayrica bu sekilde bir dusunceye malesef hakli diyorsak ,umut da hamit de senelerce yatmakta hakli

Ben sneijder e kizmiyorum , 4,5 milyon verene , selcuka 2019 a kadar 3 milyona yakindan sozlesme uzatana kiziyorum

Sneijder e ise tek kizdigim sey varyete yapmasi , ya sen hagi , alex ayarinda bir adam degilsin , o topuk paslari bilmem neler senin harcin degil , bir de kritik yerde yaptigi icin birak bizim akini kesmesi bir de rakibe pozisyon hazirliyor

sneijder i iyice zora sokan adam ise selcuk , cunku selcuk her aldigi topu geri ve yana oynadigi icin takim mecburen uzerinde 3 adam varken de sneijder i ariyor

selcuk , sneijderdan daha buyuk sorun ama sneijer de ne sutu kaldi ne bir seyi , ben bunu gecen sezonun 10 uncu haftasindan beri soyluyorum

detschhaube.jpg

cok feci sacmaladiginin farkindasin umarim

Sneijder ve Alex ne diyim

Biri Inter şampiyonlar ligini kazanırken en kilit oyuncuydu

Diğeri türkiye liginde üç beş kupa kazanmış biri

Bu ateş üfleyerek sönmez

Ulan Sneijder dediğin adam dünya yıldızıdır. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oyuncudur. Kıçı kırık Alex'le mi kıyaslıyorsun? Haddini bil taraftar bozuntusu. Defol git şikeci forumlarında takıl. Saçmalamanın da bu kadarı fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt