Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Guido Albers (Sneijder'in menajeri): "Başkan ile mükemmel bir görüşme."
Ceza kalktı herhalde.
Ceza kalktı herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guido Albers (Sneijder'in menajeri): "Başkan ile mükemmel bir görüşme."
![]()
Ceza kalktı herhalde.
Sneıjder o göbeği erit artık birader.. seni hep savunuyorum ama olmuyor ayıp ediyorsun
Sneıjder o göbeği erit artık birader.. seni hep savunuyorum ama olmuyor ayıp ediyorsun
Ergin ataman düsmani olman yetmezmis gibi simdi de Sneijder'a mi kafayi taktin
Uzak dur
Artık kendine gel sende.
sen benı tanıyor musun ? ben tanımıyorum senı ama sürekli alıntı yapıyorsun.. ilginç
Düşün renktaş kariyerinin sol yılları 32 yaşındasın türkiyede herkesten çok para kazanıyorsun yıldızsın hertülü başarı var kariyerinde dünya kupası finali Cl şampiyonluğu real gibi takımda oynamışsın yılın en iyi 11'ine girmişsin Türkiye liginde birşeyler yapmak için 32 33 yaşından sonra yorar mısın kendini
Burasi forum degil mi
Sen alinti yaptigin herkesi taniyormusun
Geldiginden bu yana vucut olarak en fit oldugu dönemde Sneijder'a göbekli dersen ben bunda art niyet ararim
O zaman bizimle değilsin deriz.
evet herkesi tanıyorum, bir tek sizi tanımıyorum..
bizim taraftar çok duygusal kimi Sneijder hayranı kimi Selçuk hayranı hiç performansına bakmadan ömrünün sonuna kadar GALATASARAY'da oynasın istiyorlar onların aldığı paralara çok daha fazla performans verecek adamlar alabiliriz
o biraz tahta ayaklilardan bikmaktan oluyor , ikincisi rakiplere ve rakip taraftarlara karsi 11 cok caliskan ama isimsiz adamla basarili olmaktansa , drogba sneijder gibi isimlerle sukse yapma meraklisiyiz yani
ornegin bize young boys un o bir donemki isimsiz adamlarla uctugu sekil gitmez , mutlaka cilek pasta su bu olacak
hatta bunu elestiren senin bile avatar lincoln .. o da ayni bikmislik doneminde yildiz olarak gelen bir adamdi
sen seyircine senelerce olcan, umut ,sabri layik gorursen , onlar da sneijder buldugunda bastonla kalana kadar kalsin isterler
Ben çok fanatik bir Sneijder severim. Real Madridden beride fanıyım diyebilirim.
Ama birazcık gerçekleri görmek gerek. İlk defa kendisini bu kadar kilolu ve yavaş görüyorum. Çeki düzen vermesi lazım. Yoksa oda bizde üzülecegiz.