#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guido Albers (Sneijder'in menajeri): "Başkan ile mükemmel bir görüşme."

CquLBHCWAAAk8g0.jpg

Ceza kalktı herhalde.

Guido Albers (Sneijder'in menajeri): "Başkan ile mükemmel bir görüşme."

CquLBHCWAAAk8g0.jpg

Ceza kalktı herhalde.

Kalksın Sneijder nasıl olsa onun adı Selçuk'unkide kalksın oda koskoca kaptan nasıl olsa sonra bu adamlar niye şımarıyor klübün tapusunu istemediklerine dua etmek gerekir

Artık kendine gel sende.

Düşün renktaş kariyerinin sol yılları 32 yaşındasın türkiyede herkesten çok para kazanıyorsun yıldızsın hertülü başarı var kariyerinde dünya kupası finali Cl şampiyonluğu real gibi takımda oynamışsın yılın en iyi 11'ine girmişsin Türkiye liginde birşeyler yapmak için 32 33 yaşından sonra yorar mısın kendini

Düşün renktaş kariyerinin sol yılları 32 yaşındasın türkiyede herkesten çok para kazanıyorsun yıldızsın hertülü başarı var kariyerinde dünya kupası finali Cl şampiyonluğu real gibi takımda oynamışsın yılın en iyi 11'ine girmişsin Türkiye liginde birşeyler yapmak için 32 33 yaşından sonra yorar mısın kendini

O zaman bizimle değilsin deriz.

bizim taraftar çok duygusal kimi Sneijder hayranı kimi Selçuk hayranı hiç performansına bakmadan ömrünün sonuna kadar GALATASARAY'da oynasın istiyorlar onların aldığı paralara çok daha fazla performans verecek adamlar alabiliriz

o biraz tahta ayaklilardan bikmaktan oluyor , ikincisi rakiplere ve rakip taraftarlara karsi 11 cok caliskan ama isimsiz adamla basarili olmaktansa , drogba sneijder gibi isimlerle sukse yapma meraklisiyiz yani

ornegin bize young boys un o bir donemki isimsiz adamlarla uctugu sekil gitmez , mutlaka cilek pasta su bu olacak

hatta bunu elestiren senin bile avatar lincoln .. o da ayni bikmislik doneminde yildiz olarak gelen bir adamdi

sen seyircine senelerce olcan, umut ,sabri layik gorursen , onlar da sneijder buldugunda bastonla kalana kadar kalsin isterler

o biraz tahta ayaklilardan bikmaktan oluyor , ikincisi rakiplere ve rakip taraftarlara karsi 11 cok caliskan ama isimsiz adamla basarili olmaktansa , drogba sneijder gibi isimlerle sukse yapma meraklisiyiz yani

ornegin bize young boys un o bir donemki isimsiz adamlarla uctugu sekil gitmez , mutlaka cilek pasta su bu olacak

hatta bunu elestiren senin bile avatar lincoln .. o da ayni bikmislik doneminde yildiz olarak gelen bir adamdi

sen seyircine senelerce olcan, umut ,sabri layik gorursen , onlar da sneijder buldugunda bastonla kalana kadar kalsin isterler

Lincoln Hagi gibi Sneijder gibi yeteneğiyle büyüleyen adamlara karşı değilim Lincoln takır takır pozisyon yaratırdı tık tık adam geçer hızlı dribling yapar rabona orta açar ortasahada top sektirirdi Hagi topu her ayağına aldığında vay anasını derdim 50 60 metreye nokta pas atardı adam

Ki Sneijderde öyleydi 2 yıl öncesine kadar onun yaptıklarını kimse yapamazdı benim dediğim artık onunda miladı doldu onun oyun tarzı çok statik en büyük özelliği attığı key paslar ve mesafe tanımaksızın vurduğu füzelerdi şimdi vurduğu şutları belki sabri' ninkinden kötü en son ne zaman pas arası yaptı key pas attı onu hatırlamıyorum bile

Ben zaten 1 tane amele adamdan takım kurun demiyorum böyle fark yaratacak 1 adam lazım şhow yapacak ama ne Selçuk ne Sneijder o formda değil bu kadro iyi kötü ilk 3 e girebilirde avrupaya gidersek çok iyi bir forvet artı 10 numara lazım Selçuk+Sneijder+Chedjou'yu satıp bunların yıllık masafları 13 milyon avro bonserviste 12 -13 gelse 26 milyon avro para yapar

Takıma böyle savaşan Carole+Tolga+Serdar gibi 2-3 kişi daha lazım mesela Lassana veya Mikel kesinlikle gelmeli bu yıl mesela formda bir Eren'de öyle sayılır hücum presi olsun top indirmesi olsun + olarak seneye o şhowmen dediğimiz adam gelsin ama Sneijder kadar sükse yaptıracak birisi Alex Teixeira Hakim Ziyech Sofiane Boufal gibi bir şhowmen + 5 tane filan savaşçı amele ile

Enes bu dediklerini yapamazsin cunku sneijder cok ciddi bir para kazaniyor bu durumu ile onu birak parayla satmayi , senelik ucretini odemeye bile ikna edemezsin klupleri. 4,5 kemiksiz kazanmasi icin avrupadaki vergilerle gidecegi klubun 7-8 milyona yakin senelik ayirmasi lazim

isin ekonomik boyutu bu , algi boyutu ise , sneijder da is gecmis olduguna katilmiyorum ama bizle bagi heyecani koptu , cunku o geldiginde dolu bir stadyum , butunlesme , hedefe odaklanma vardi , bu kalmadi

sneijder kesinlikle tek basina bir maci surukleyecek adam tipi degil , ki onu da yapti fener macinda ,fakat hatirlarsan asiri kotu oynadigi bir macti .. yarin akhisar maci oynanir 88 de bir sutla 3 puani da getirir , bu ayri ... ama sneijder takimla beraber fayda verecek bir adam , hagi ile filan kiyaslanmasi soz konusu dahi olamaz , zaten oyle adam da kalmadi futbolda

dedigin dogru , 2-3 sut atsa geri donus sinyali olarak algilayacagiz ama o da kalmadi

Ben çok fanatik bir Sneijder severim. Real Madridden beride fanıyım diyebilirim.

Ama birazcık gerçekleri görmek gerek. İlk defa kendisini bu kadar kilolu ve yavaş görüyorum. Çeki düzen vermesi lazım. Yoksa oda bizde üzülecegiz.

Ben çok fanatik bir Sneijder severim. Real Madridden beride fanıyım diyebilirim.

Ama birazcık gerçekleri görmek gerek. İlk defa kendisini bu kadar kilolu ve yavaş görüyorum. Çeki düzen vermesi lazım. Yoksa oda bizde üzülecegiz.

Gecen seneyi magarada gecirdin sanirim afsm su anda en fit durumunda. Dusun gecen seneki takimdan kalan oyunculardsn sneijdrr takimin en cok kosani olacak. Insan hayret eder gorevi bu mu der.

Ayrica gcen sene butun oyuncularin sakatlik sonrasi kilo aldigini dusunursek saglik ekibinde bir sorun var gibi geliyor bana. Oyunculara sakatlik donemlerinde steroid benzeri etken maddeler veriliyor. Bu onlari kisa surede dondurmesi icin yapiliyor veya cok buyuk sabotaj cunku gelen adam 5kilo fazla ile geliyor.

Sabri-sinan-sneijder uzun donem sakatlik yasayip hayvani kilo alan adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt