#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. yarı yorulduğu belli olsa da beğendim bugün iyiydi. malın 1i assistini elinin tersi ile ittiği için skora katkısı olmadı

Ah o son dakikada Josue denen futbolcu müsveddesine pas atacağına şut çekip, 90' a assan ne güzel olurdu be!

Senin neye baktigin kimin umrunda ki? JOR kendisi dedi ben gol degil, oyun kurmasini istiyorum ve bunu da cok iyi yapti. Gecelim bu bos isleri.
Benim neye baktığım önemli değil,senin hele hiç değil..Önemli olan yarın basın yavaş yavaş hedef göstermeye başladığında ve algı oluşturduğunda Arenada yükselecek tepkiler.

İlk yarı kaçırdığı gol fişi çekecekti. Atmalıydı onu, mazereti yok. Onun haricinde fena oynamadı, zaman zaman yine basit pasları kötü attığı oldu.

Çok iyiydi bugün. Reisler gibi oynadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İyiydi gayet. İlk yarı golü atsa ya da asisti yenilmese son dakika mükemmel olacaktı.

-Tapatalk-

Gayet iyiydi bugün. Keske ilk yari o topu atsaydi. Ya arkadas sen Juventus'a cok daha zorunu atmis bir adamsin onu nasil kacirdin öyle ya ;(

Keske Josue'ye pas verecegine kaleye sut cekseydin be reis.

Al iste arkadas Josue denen adam o golü pasa ceviremez, elestirilen sen olursun..

Bu taraftar cidden sirf zarar.

Sneijder dakika 40 da aynı pozisyonda kaçırdadı mı karşı karşıya niye ona kimse birşey demiyor çünki o dünya yıldızı di mi lafım sana değil renktaş tüm formdaki Sneijder hayranlarına

O son pozisyonde Josue malını falan s...edip kaleye gömüp, Fabri'yi içeri sokması lazımdı.. Yazık oldu.

Uzun aradan sonra cidden begendim. Kaptan olmayo hakediyor ama kaptanlik hayaletin tekinde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu adamı eleştirmekten vazgeçin böyle bir efsaneyi canlı canlı izlemenin tadını çıkartın.

Takımın tüm ataklarına yön veriyor, sıkıntı verdiği pasları değerlendiremeyen çok oyuncumuz var.

Bu maçta bile son dk maçı kazandıracak pası attı ama atacak oyuncu yok .

Sneijder dakika 40 da aynı pozisyonda kaçırdadı mı karşı karşıya niye ona kimse birşey demiyor çünki o dünya yıldızı di mi lafım sana değil renktaş tüm formdaki Sneijder hayranlarına

Siz cidden ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Sneijder en azından vuruş yaptı kaleci çıkardı

Josue resmen ayağına dolandırdı

Nedir arkadaş bu sneijder düşmanlığı?

Adam sayesinde takım pas yapıp biraz olsun organize oluyor

Yetmiyor adam ileri geri mücadele ediyor

Yeter lan artık yeter gidin biraz iki üç metre mesafeye pas atmaktan başka bişey yapamayan mesafe uzun olunca geri pası bile beceremeyen karı kılıklı selcuğu eleştirin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt