acikcasi garip gelebilir ama hakanin mesajlarinin baslangicinda degindiklerine katiliyorum , bence de sneijder anlattigi tarz bir adam .. belki bugun makine gibi bir takima koysan level atlatabilir , belki bu haliyle degil ama duzelebilir ..
ama olayi bir butun olarak dusunmek lazim , sneijder in verimli olabilecegi duzene ulasmak icin ornegin bir united in harcadigi tip bir parayi harcamamiz soz konusu mu ? ki bu bile bir zar atmaktir, tutmayabilir , al iste united ta tutmuyor , pogba ,ibra, mata, mou .. kimi ararsan var .. ama olmuyor , sampiyonluk sanslari yok denecek kadar az
ben isme bakmiyorum ,bakmadigim icin de sneijder derken yaninda diger zararlilari da yaziyorum .. sadece tek itirazim sneijder in sanki her kotu goruntusu baska sebeplerdenmis havasi yaratilmasina .. adamin kendi korelmesi de var , sut ya atmiyor, attigi zaman da sonuc yok
mesela sneijder bir takim oyuncusu olabilir , ama bu 10 ayi askin suredir tonla denemesinin sonucsuz kalmasini aciklamaz .. etrafi zaten maksimum burak ,eren , bilemedin emenike sow olur bu adamin , turk takimiyiz , yani levandovski , muller filan gelmeyecek hic bir zaman
ben terimin doneminde , yani sneijderin ilk 1,5 sezonluk doneminde de muthis bir kadromuz olduguna inanmiyorum