#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene bizim icin zaten bitti.Sene sonu mutlaka gonderilmeli diyorum artik olmayacak 10 hafta sabrettik ettik ama Muslera haric kimse vazgecilmez degil.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

git

kendine küfür ettirmeye başlamadan git

güzel anılarımız kalsın sadece aklımızda

Sneijder rakipler için korkulu rüyadır lütfen bu kadar asıp kesmeyin, bu adam world class bir oyuncu; maç boyu birşey yapmayabilir amma öyle bir pas atar öyle bir şut çeker ki kalitesini belli eder. Sneijder Galatasaray'dır. Bi kere adamın düşündüğünü diğer oyuncular düşünemiyor abi. Sen bu adamın yanına Sabri Selçuk gibi adamları koyarsan tabi olmaz. He bu arada 5.5m € ne ki. Forumdaki arkadaşlardan anlayış bekliyorum(!)

3-5 bisey getirse bari. Mourinho'ya bi soralim belki ister.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Sneijder rakipler için korkulu rüyadır lütfen bu kadar asıp kesmeyin, bu adam world class bir oyuncu; maç boyu birşey yapmayabilir amma öyle bir pas atar öyle bir şut çeker ki kalitesini belli eder. Sneijder Galatasaray'dır. Bi kere adamın düşündüğünü diğer oyuncular düşünemiyor abi. Sen bu adamın yanına Sabri Selçuk gibi adamları koyarsan tabi olmaz. He bu arada 5.5m € ne ki. Forumdaki arkadaşlardan anlayış bekliyorum(!)

bu bir hiciv sanirim

Değerli sanatçı Ece Seçkin hanfendinin sözleriyle kendisine seslenmek isterim.

İçimde kalmasın söyleyeyim de
Bence utanmalısın yaptıklarından
Karşına öyle biri çıksın
Bak neler çektim oyunlarından

Aman aman benden uzak dur da
Aman aman başka bir şey istemem
Aman aman benden uzak ol da
Yokluğunu kendime hiç dert etmem

Bursa maci (eger oynarsan tabi) son sansin.

Takim 3-4 mac cok iyi oynasin, müthis pas trafigi kursun, inanilmaz pozisyonlar bulsun ve sahada bunun icine eden bir Sneijder olursa, fikrim degisir bu konuda.

Ama eger tüm takim hayalet ve maci satmis gibi saha'ya cikiyorsa, sahada sadece Bruma oynuyorsa, benim su veya bu kötüydü deme lüksüm yok. Sizler bunu yapiyorsunuz.

Bunlari Sabri gibi yeteneksizler icin yapabilirsiniz cünkü her düzende vasatlari oynuyorlar. (Abartiyorum: Barca'ya koy, yine vasatlari oynar, Sneijder'i koy, bilemezsin ve büyük ihtimal iyi oynar)
Sneijder'in yetenegini ve kalitesini tartismaya gerek yok.

Tartisma konusu su: Eski Sneijder gitti mi?

Cevap bu: Takim kollektif anlamda iyi oynamadigi sürece bireysel olarak bir kalite veya yetenek eskisi gibi degil demememiz lazim.

Bunu isteyen kabul eder, isteyen etmez. Ama realite bu.

"Takim 3-4 mac cok iyi oynasin, müthis pas trafigi kursun, inanilmaz pozisyonlar bulsun ve sahada bunun icine eden bir Sneijder olursa, fikrim degisir bu konuda."

Peki sneijder super isleyen bir duzeni bozmadigi icin mi olmali , yoksa super islemedigi icin mi var ?

Bu adam zaten ekstra bir sey yapsin diye burada degil mi ? Zaten bu sure kisa olsaydi , bazi maclara damga vursaydi elestiri oklari bu olcude yoneltilmezdi

selcuk ,sneijder ,podolski cok elestiriliyor , cunku bunlarin kazandiklari , ve onlardan beklenenler ekstra oldugu icin ... dun tolga 3-4 kere komik sutlar atiyorsa ,bunu atmasi gereken adam atmadigindandir , biri zaten yedek klubesinde yardimci hocaya esofman atmakla mesgul , eskiden de forma atiyordu

bu gibi adamlarla hic bir yere varilamaz .. bitmisler

Son düzenleme:
90 dakika sol kanatı işgal edip ne oyun kuran, ne düzgün şut çeken ne kilit pas yapmayı becerebilen bir #10'ın varsa, o #10 eleştirilir.

Bos yapiyorsun. @Sinan

Sneijder'den bagimsiz söylüyorum:

- Sistem oyunculari vardir, transfer olurlar, sistem'e uymadigi icin gönderilirler. Futbolda bunlar gercek. Ama bu onlarin kötü oldugu anlamina gelmez

- Iyi oyuncular vardir, vasat bir takim'a gelirler ve etkinlikleri kalmaz. Futbolda tek basina oynamak diye birsey kalmadi artik

Sneijder sistem oyuncusudur, tipki Iniesta, zamaninda Xavi, Schweinsteiger fln oldugu gibi, cok örnegi var. Bunu simdi de demiyorum, sen pek takip etmiyorsun diye görmemis olabilirsin. Ama Sneijder geldiginde basta Emir Sato olmak üzere, Sneijder'den sacma sapan 4-5 kisiyi calimlayip gol atma beklentisine girmemek adina konular acmistik.
Ayrica ben Sneijder transfer edildiginden sonra Sneijder'e göre kadro kurmaliyiz, yoksa verim fln alamayiz ve yazik olur diyen birisiyim.

Senin sorunu su sekilde cevapliyorum ama o kadar tahta beyinli insanlar var ki, iste bu yüzden türk futbolundan cacik olmaz diyorum YILLARDIR. Ve bakin nerdeyiz.

Söyle düsün, Sneijder diyelim cok iyi bir oyuncu ama kötü düzende (bana göre öyle)

Sneijder'i mi degistiririm düzeni mi? Eger senin hedeflerin basari ise, düzeni degistirim tabi, tek marka ve kaliteyi niye degistiriyim, aptalmiyim ben?

Sneijder gidince ne olacak? O kötü düzene neden olan kalitesiz futbolcular hala sahada olacak yillardir oldugu gibi.

Aslinda bunu anlamak cok basit, cok. Ama iste forumda art niyetli insanlar var cok.

hala sneijderin etrafında iyi oyuncular yok diye söylenenler var çıldırmamak elde değil. adam 2 yıldır kayıp 1 yıldır golü yok gelmiş hala sneijder cık cık cık yeter be kardeşim yeter

takim oyunundan bagimsiz olarak yaptigi bir ton sacma sapan hata var

hala sneijderin etrafında iyi oyuncular yok diye söylenenler var çıldırmamak elde değil. adam 2 yıldır kayıp 1 yıldır golü yok gelmiş hala sneijder cık cık cık yeter be kardeşim yeter

Sanırsın burası Manchester City

Forveti Eren kanatları Bruma ve Poldi/Yasin/Sinan olan bir takımda oynuyor sanki Corumsporda oynuyormuş gibi konuşuluyor. Şaka gibi.

acikcasi garip gelebilir ama hakanin mesajlarinin baslangicinda degindiklerine katiliyorum , bence de sneijder anlattigi tarz bir adam .. belki bugun makine gibi bir takima koysan level atlatabilir , belki bu haliyle degil ama duzelebilir ..

ama olayi bir butun olarak dusunmek lazim , sneijder in verimli olabilecegi duzene ulasmak icin ornegin bir united in harcadigi tip bir parayi harcamamiz soz konusu mu ? ki bu bile bir zar atmaktir, tutmayabilir , al iste united ta tutmuyor , pogba ,ibra, mata, mou .. kimi ararsan var .. ama olmuyor , sampiyonluk sanslari yok denecek kadar az

ben isme bakmiyorum ,bakmadigim icin de sneijder derken yaninda diger zararlilari da yaziyorum .. sadece tek itirazim sneijder in sanki her kotu goruntusu baska sebeplerdenmis havasi yaratilmasina .. adamin kendi korelmesi de var , sut ya atmiyor, attigi zaman da sonuc yok

mesela sneijder bir takim oyuncusu olabilir , ama bu 10 ayi askin suredir tonla denemesinin sonucsuz kalmasini aciklamaz .. etrafi zaten maksimum burak ,eren , bilemedin emenike sow olur bu adamin , turk takimiyiz , yani levandovski , muller filan gelmeyecek hic bir zaman

ben terimin doneminde , yani sneijderin ilk 1,5 sezonluk doneminde de muthis bir kadromuz olduguna inanmiyorum

Ne bekliyordunuz? Eskiden varlığı bile umut oluyordu taraftara. Ama artık o da işin kolayını bulmuş gibi. 10 numara pozisyonunda çıkıyor ama hep ön libero gibi yarı sahadan top alıp oyun kurmaya çalışıyor. Topu alacağı yer rakip ceza yayının oralar olması gerekiyor. Selçuk, Tolga ve De Jong'un yapacaklarını o yapmaya çalışıyor. Adama uygun takım da yok zaten ortada. Ama bir gerçek var ki acayip derecede formsuz bu sezon. Ayrılık yakındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt