#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'dan bile vasat durumda. Vah ki vah. Top alıp dönene kadar mevsimler değişiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes gelsin bu elemanı tartışalım

bundan yaklaşık 1 sene önce falan, bu başlıkta sneijder'i eleştiren sadece ben, aydın ve 1-2 kişi daha var. bize hakaret ediliyor, herkes şikayet ediyor bizi sen fenerlisin, trollük yapıyorsun falan filan diye. çok kişiyle tartışıyorum, küfür yiyorum bana aydın'ın diğer hesabı falan bile diyorlar. sırf sneıjder kavgası yuzunden forumdan bile uzaklaştırılıyorum anasını satayım. :)
şimdi bakıyorum, hemen hemen herkes bizim 1 sene önce yazdıklarımızı yazıyor, o günlere gülüyorum sadece. :)
he bir de selçuk konusu da var tabi; hep ikisi kıyaslanırdı, halen de kıyaslanıyor. ben o günlerde selçuk'u da savunurdum, ama trollük falan diye değil ha, gerçekten selçuk'a güvendiğim, sadece selcuk'a da degil futbol bilgime de güvendiğim için savunurdum onu. itiraf etmeliyim ki o da beni yanılttı. ama selçuk için hala ufak da olsa umudum var, sneijder'i ise 1 sezon önce silmiştim.

bundan yaklaşık 1 sene önce falan, bu başlıkta sneijder'i eleştiren sadece ben, aydın ve 1-2 kişi daha var. bize hakaret ediliyor, herkes şikayet ediyor bizi sen fenerlisin, trollük yapıyorsun falan filan diye. çok kişiyle tartışıyorum, küfür yiyorum bana aydın'ın diğer hesabı falan bile diyorlar. sırf sneıjder kavgası yuzunden forumdan bile uzaklaştırılıyorum anasını satayım. :)
şimdi bakıyorum, hemen hemen herkes bizim 1 sene önce yazdıklarımızı yazıyor, o günlere gülüyorum sadece. :)
he bir de selçuk konusu da var tabi; hep ikisi kıyaslanırdı, halen de kıyaslanıyor. ben o günlerde selçuk'u da savunurdum, ama trollük falan diye değil ha, gerçekten selçuk'a güvendiğim, sadece selcuk'a da degil futbol bilgime de güvendiğim için savunurdum onu. itiraf etmeliyim ki o da beni yanılttı. ama selçuk için hala ufak da olsa umudum var, sneijder'i ise 1 sezon önce silmiştim.
Sneijder den bağımsız Selçuk hakkında nasıl hâlâ ümidin var onu merak ettim, eh sonuçta istikrarlı şekilde 3 yıldır berbat oynayan bir adam.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Artik bu kadroya baktigim zaman igreniyorum. Muslera , Bruma ve birazda Tolga harici cidden igrenc derece kotu bir kadro

Sneijderinden Selcukuna hepsi defolmali

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Artik bu kadroya baktigin zaman igreniyorum. Muslera , Bruma ve birazda Tolga harici cidden igrenc derece kotu bir kadro

Sneijderinden Selcukuna hepsi defolmali

Aslında o kadar kötü kadromuz yok broheim

Selçuk-Sneijder kanseri mahvediyor sadece

Beşiktaş'tan sonra en güçlü kadro bizim kadromuz bence

Sneijder den bağımsız Selçuk hakkında nasıl hâlâ ümidin var onu merak ettim, eh sonuçta istikrarlı şekilde 3 yıldır berbat oynayan bir adam.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Selçuk 3 yıldır berbat falan oynamıyor. Son 3 yılını ele alacaksak genel manada vasat oynuyor.
Selçuk ile Sneijder arasındaki fark şu:
Selçuk'un özgüveni sıfırlandı. Özgüveni olmayan bir işçi mesleğinde başarılı olamaz.
Sneijder'in ise problemi özgüveni değil, ustelik bugüne kadar taraftar da hep arkasındaydı, öyle de bir avantajı vardı. Onun problemi tamamen fiziksel düşüşü. Sneijder'in yakın zaman önce bir Euro 2008 maçını izledim. Bu kadar fark olduğuna gerçekten başta inanamadım. Sneijder artık markajdan kurtulamıyor, sırtı dönük top aldığında yüzünü kaleye dönemiyor, topu aldıgında aceleyle ayağından çıkarmaya çalışıyor, Sneijder maçlarda bir sol bek gibi oynuyor artık, ne zaman baksam hücumda Carole'nin yanında.

Bana kalsa artık ikisi de verim vermez, faydalarından fazla zararı olur. İkisini de kazanmaya uğraşmadan göndermek en doğrusu.

Son düzenleme:
Aslında o kadar kötü kadromuz yok broheim

Selçuk-Sneijder kanseri mahvediyor sadece

Beşiktaş'tan sonra en güçlü kadro bizim kadromuz bence

Broheim katilmiyorum. Nedeni ise hepsi mental olarak zayif , fizik olarak ezilen tipler.
Fb'nin kadrosu bizden iyi gibi saka maka. Tamam orta sahalari belki yaratici degil ama hic olmadi sert , darbeli ve uzun oyuncular. Defansif olarak bizden baya iyiler. Volkan Sen ne kadar mal olsada Yasin veya Poldi'den daha basarili kanat olarak , Lens zaten tartisilmaz. RvP'de form tutuyor. Bakiyorsun Sener gibi vasat bir bek bile sifira inip orta kesebiliyor. Ben bu sene bir kez bile beklerin sifira inip orta actigina sahit olmadim bizde. Zaten stoperleri bizden 3-4 gomlek iyi. Bizim tek iyi oldugumuz yer Bruma ve Muslera

Sadece isimlere bakmamaliyiz. Ayni zamanda takim ici uyuma bakmaliyiz. Mesela Basaksehir isim isim bakigin zaman ust seviye oyuncular mi? Yok ama takim olabilen uyumlu oyuncular. Bir birinin acigini kapatabilen , iki mucadele kazanabilen oyuncular var. Bizimkiler ise kiz gibi...

Birde baslarina Rike'yi getirerek tuyu dikmisiz. Bunlari kirbaclayacak hoca lazim

Son düzenleme:
Selçuk 3 yıldır berbat falan oynamıyor. Son 3 yılını ele alacaksak genel manada vasat oynuyor.
Selçuk ile Sneijder arasındaki fark şu:
Selçuk'un özgüveni sıfırlandı. Özgüveni olmayan bir işçi mesleğinde başarılı olamaz.
Sneijder'in ise problemi özgüveni değil, ustelik bugüne kadar taraftar da hep arkasındaydı, öyle de bir avantajı vardı. Onun problemi tamamen fiziksel düşüşü. Sneijder'in yakın zaman önce bir Euro 2008 maçını izledim. Bu kadar fark olduğuna gerçekten başta inanamadım. Sneijder artık markajdan kurtulamıyor, sırtı dönük top aldığında yüzünü kaleye dönemiyor, topu aldıgında aceleyle ayağından çıkarmaya çalışıyor, Sneijder maçlarda bir sol bek gibi oynuyor artık, ne zaman baksam hücumda Carole'nin yanında.

Bana kalsa artık ikisi de verim vermez, faydalarından fazla zararı olur. İkisini de kazanmaya uğraşmadan göndermek en doğrusu.

Kusura bakma ilk cümleden sonra anlasamayacagiz seninle. Selcuk hem de berbat ötesi oynuyor, bunu göremeyen birisinin Selcuk üzerinde objektif bir yorumu olamaz.

Broheim katilmiyorum. Nedeni ise hepsi mental olarak zayif , fizik olarak ezilen tipler.
Fb'nin kadrosu bizden iyi gibi saka maka. Tamam orta sahalari belki yaratici degil ama hic olmadi sert , darbeli ve uzun oyuncular. Defansif olarak bizden baya iyiler.

Sadece isimler bakmamaliyiz. Ayni zamanda takim ici uyuma bakmaliyiz. Mesela Basaksehir isim isim bakigin zaman ust seviye oyuncular mi? Yok ama takim olabilen uyumlu oyuncular. Bir birinin acigini kapatabilen , iki mucadele kazanabilen oyuncular var. Bizimkiler ise kiz gibi...

Birde baslarina Rike'yi getirerek tuyu dikmisiz. Bunlari kirbaclayacak hoca lazim

Ben kalite açıdan bahsediyorum rns. Takım olarak değil kadro kalitesi olarak.

Fenerde sadece Topal Şener Lens ve Kjaer bizim ilk 11de oynar, Van Persieyi bilmem.

Geri kalan mevkilerde bizim oyuncular daha iyi veya en az onlarınki kadar iyi olduğunu düşünüyorum.

Tolga mesela onların tüm orta saha oyuncularından daha iyi [Ozan, Souza, Neustadter].
Bruma için birşey demeye gerek yok
Eren bu aralar formsuz ama Emenikeden daha iyi.
Carole HAKtan daha iyi
Muslera Volkandan daha iyi
Skrtel Aziz veya Baltadan fazla farkı yok. Forumda onu beğenenler var ama ben beğenmiyorum. Çok hata yaptığı maçlar fazlasıyla oldu, bu hataları hep Kjaer kapattı. Formda 1 Aziz Skrtelden daha iyi

Bu oyuncu malzemesi ile iyi takım kuramazsan sorun genelde hocada

Son düzenleme:
Ben kalite açıdan bahsediyorum rns. Takım olarak değil kadro kalitesi olarak.

Fenerde sadece Topal Şener Lens ve Kjaer bizim ilk 11de oynar, Van Persieyi bilmem.

Geri kalan mevkilerde bizim oyuncular daha iyi veya en az onlarınki kadar iyi olduğunu düşünüyorum.

Tolga mesela onların tüm orta saha oyuncularından daha iyi [Ozan, Souza, Neustadter].
Bruma için birşey demeye gerek yok
Eren bu aralar formsuz ama Emenikeden daha iyi.
Carole HAKtan daha iyi
Muslera Volkandan daha iyi
Skrtel Aziz veya Baltadan fazla farkı yok. Forumda onu beğenenler var ama ben beğenmiyorum. Çok hata yaptığı maçlar fazlasıyla oldu, bu hataları hep Kjaer kapattı. Formda 1 Aziz Skrtelden daha iyi

Bu oyuncu malzemesi ile iyi takım kuramazsan sorun genelde hocada

Nereden bakarsan bak fbden iyi kadro yok bence bro

Fb bir yaratici orta saha ile eksikliginin buyuk bolumunu kapatir biz ise sag bek , 2 orta saha , sol bek , stoper ve sag kanat

büyük başın büyük derdi olur hesabı millet sneijderi yavşak medyanın gazıyla kesip biçti. bruma hariç bütün takım istisnasız dökülüyor bütün suçlu sneijder oluyor, at sahibine göre kişner bu takım iyi çalıştırılmamış, bütün oyuncuların kondisyonları yerlerde sahada futbolcular ne yapacağını bilmiyor taktiksel bi plan yok öyle hemen kalitesini bildiğiniz adamları asıp kesmeyin. yarın bu takımın başına iyi bi t.direktör gelsin şuan eleştirdiğimiz bi çok futbolcu ettiğimiz lafları bize yedirecek adım gibi eminim. kadro kalitesi olarak kuşların gerisinde olduğumuza falan inanmıyorum.

Sneijder çok büyük oyuncu yetenekleri tartışılmaz.Adamı biz bitirdik 4 senedir doğru düzgün bir oyuncu gurubuyla oynayamadı nerde beyinsiz yeteneksiz adam var etrafında.Bu adam kanatlarda sabri olcan forvette umut bulut ile bile oynadı be yada oynayamadı desek daha iyi olur.En verimli döneminde kadromuz kaliteydi eboue,riera,melo,drogba,telles gibi ona ayak uyduracak adamlar vardı.Sneijder gibi bir adamın varsa bir kere arkasında selçuk olmaz! beklerde kanatlarda hızlı ofansiv boşa kaçan verkaç yapan adamlar olur bizde yok! forvette daha hareketli teknik adam olur bizde yok!

şöyle bir kadromuz olsa sadece örnek! sneijder bambaşka bir performans sergiliyor olabilirdi.

topal oğuzhan

lens sneijder bruma

huntelar

Kendi takımıyla 1.5*2 yıldır hiçbir halt yapamayan gol desen hak getire asistleri birtek ortayla akan oyunda olmayan kötü sonuçların ardından kendini aklayıp takım arkadaşlarını basın mensuplarına kötüleyen suçu onlara atan en önemli maçlardan birinden önce basın toplantısında çıkıp Milan'da oynamak istiyorum diyen yıllık 5*7 milyon para cukkalayan herifle
Son 4 yıldır gittikçe dahada kötüleşen vasat bile performans veremez olmuş tek meziyeti duran toplar olan yıllık 3-4 milyon para cukkalayan her fırsatça küsüp formayı çıkaran herif

koca GALATASARAY'ın ilk 2 kaptanı filan olamaz ikisindende soğudum tiksindim nefret ediyorum önceden sadece performanslarını sevmiyordum isimlerine kariyerlerine saygım sonsuzdu şuan şu klüpden biran önce defolup gitmesini istediğim ilk kişiler bunlar

De jong u cezasının karşılıgı ıkna etmiş beyefendı sanada bu yakışırdı

Kendi takımıyla 1.5*2 yıldır hiçbir halt yapamayan gol desen hak getire asistleri birtek ortayla akan oyunda olmayan kötü sonuçların ardından kendini aklayıp takım arkadaşlarını basın mensuplarına kötüleyen suçu onlara atan en önemli maçlardan birinden önce basın toplantısında çıkıp Milan'da oynamak istiyorum diyen yıllık 5*7 milyon para cukkalayan herifle
Son 4 yıldır gittikçe dahada kötüleşen vasat bile performans veremez olmuş tek meziyeti duran toplar olan yıllık 3-4 milyon para cukkalayan her fırsatça küsüp formayı çıkaran herif

koca GALATASARAY'ın ilk 2 kaptanı filan olamaz ikisindende soğudum tiksindim nefret ediyorum önceden sadece performanslarını sevmiyordum isimlerine kariyerlerine saygım sonsuzdu şuan şu klüpden biran önce defolup gitmesini istediğim ilk kişiler bunlar
uza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt