Goooooooool
Sneijder düsmani vizyonsuz beyinsiz dursun kalitesindeki insanlara gelsin

~tap

Bunu satip Belhanda selcuk gibi mallara kalirsak ruhumuza el fatiha..

Son 2 sezondur buyuk maclarda etkisi sifir,asistleri yaptigi takimlar belli herkesin evinde internet var istatistiklere ulasmak zor degil

4. Yildizi Kazandigimizda yani 30 yasinda büyük maclardaki efsane performansi ortada,kadroda büyük bir degisim olmadi ve ayni kadro ile büyük maclarda etkisiz olan bir Sneijder izliyoruz

3 yilda ne degisti,Sneijder yaşlandi bunu Kabul etmek zor olmamali,Bunu Sneijder hayrani olarak yaziyorum eski Mesajlarim ortada

Son düzenleme:
Okumadim arda kes ya
Büyük maclarda sifirmis mimimimi

Bu sene fb ve bjk maclarinda hatirladigim maci aldiricak yüzde yüz asistleri vardi degerlendirilmeyen

Sanki takim takir takir oynuyoda büyük maclarda Sneijder eli belinde geziyo

YÜRÜ GIT

~tap

Son 2 sezondur buyuk maclarda etkisi sifir,asistleri yaptigi takimlar belli herkesin evinde internet var istatistiklere ulasmak zor degil

4. Yildizi Kazandigimizda yani 30 yasinda büyük maclardaki efsane performansi ortada,kadroda büyük bir degisim olmadi ve ayni kadro ile büyük maclarda etkisiz olan bir Sneijder izliyoruz

3 yilda ne degisti,Sneijder yaşlandi bunu Kabul etmek zor olmamali,Bunu Sneijder hayrani olarak yaziyorum eski Mesajlarim ortada

sorarlar diger adamlar napti büyük macta? Dünya'da hic bir oyuncu tek basina büyük bir mac alamaz. Ne Messi ne Ronaldo ne de baska birisi. Hele Sneijder gibi tip'de bir oyuncu takim arkadaslari ile yasar. Bruma haric bu sezon offans'da kim iyi oynadi , bir halt becerdi? Kimse.

Sneijder senin isleyen Takimi'na %50 fazla güc verir. Ama takimin bombok ise, pek bir verimi olamaz (olmaya verimi'de 5 gol 15 assist bu arada). Bu Sneijder'i BJK'ye koy 10 gol 20-25 assist yapar sana. Adamlar isliyor, kanatlari yollar, Forvet Sneijder icin sut yeri acar vb.

Son düzenleme:
Verdigin saygisiz cevap bile benim ne kadar hakli oldugumu gösteriyor

Istatistikler ortada almanya'da internet sorunu olmadigina göre arastirabilirsin

sorarlar diger adamlar napti büyük macta? Dünya'da hic bir oyuncu tek basina büyük bir mac alamaz. Ne Messi ne Ronaldo ne de baska birisi. Hele Sneijder gibi tip'de bir oyuncu takim arkadaslari ile yasar. Bruma haric bu sezon offans'da kim iyi oynadi , bir halt becerdi? Kimse.

Sneijder senin isleyen Takimi'na %50 fazla güc verir. Ama takimin bombok ise, pek bir verimi olamaz (olmaya verimi'de 5 gol 15 assist bu arada). Bu Sneijder'i BJK'ye koy 10 gol 20-25 assist yapar sana. Adamlar isliyor, kanatlari yollar, Forvet Sneijder icin sut yeri acar vb.

Diger oyuncular mükemmel Sneijder cöp yazdigimi hatirlamiyorum

Galatasaray SK@GalatasaraySK

REKOR | Wesley Sneijder, milli takım formasını 131 kez terleterek Hollanda milli takım tarihinin en çok oynayan futbolcusu oldu.

DB5yfsKXgAAJhFF.jpg

Geldiği günden beri her büyük maçta katkı sağlayan isim asıl Sneijder. Nerden çıkıyor bu şehir efsaneleri? Iki sezondur takım büyük maçlarda berbat zaten. Bunların içinde az yine iş yapabilen Sneijder. Sneijder geçen sezon Beşiktaşa gol attıp takımı öne geçirdi, defans saçmalayıp maçı kaybettik. Bu sene Beşiktaş maçinda yine Josueye net pas attı, adam kale dibinde atamadı berabere kaldık. Yine Rodriguese Fener maçında net bir pas attı, Rodrigues atamadı.

Bu düzende ne yapsın daha? Şimdi pas atıyor diye 5 milyon veriyoruz deme. Adamın rolü bu zaten. 5 milyon konusuna gelince zaten sadece futbolu içinde para vermiyoruz diyebilirim. Adamın marka degeri var, prestij diye birşey söz konusu.

//cloud.tapatalk.com/s/593af848552ca/tapatalk_1496511844755.gif

Geri
Üst Alt