Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Güzel gol oldu yinede
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni sezonda fit olarak takıma katılması umuduyla
Son 2 sezondur buyuk maclarda etkisi sifir,asistleri yaptigi takimlar belli herkesin evinde internet var istatistiklere ulasmak zor degil
4. Yildizi Kazandigimizda yani 30 yasinda büyük maclardaki efsane performansi ortada,kadroda büyük bir degisim olmadi ve ayni kadro ile büyük maclarda etkisiz olan bir Sneijder izliyoruz
3 yilda ne degisti,Sneijder yaşlandi bunu Kabul etmek zor olmamali,Bunu Sneijder hayrani olarak yaziyorum eski Mesajlarim ortada
sorarlar diger adamlar napti büyük macta? Dünya'da hic bir oyuncu tek basina büyük bir mac alamaz. Ne Messi ne Ronaldo ne de baska birisi. Hele Sneijder gibi tip'de bir oyuncu takim arkadaslari ile yasar. Bruma haric bu sezon offans'da kim iyi oynadi , bir halt becerdi? Kimse.
Sneijder senin isleyen Takimi'na %50 fazla güc verir. Ama takimin bombok ise, pek bir verimi olamaz (olmaya verimi'de 5 gol 15 assist bu arada). Bu Sneijder'i BJK'ye koy 10 gol 20-25 assist yapar sana. Adamlar isliyor, kanatlari yollar, Forvet Sneijder icin sut yeri acar vb.
Son 2 sezondur buyuk maclarda etkisi sifir,asistleri yaptigi takimlar belli herkesin evinde internet var istatistiklere ulasmak zor degil
4. Yildizi Kazandigimizda yani 30 yasinda büyük maclardaki efsane performansi ortada,kadroda büyük bir degisim olmadi ve ayni kadro ile büyük maclarda etkisiz olan bir Sneijder izliyoruz
3 yilda ne degisti,Sneijder yaşlandi bunu Kabul etmek zor olmamali,Bunu Sneijder hayrani olarak yaziyorum eski Mesajlarim ortada
Diger oyuncular mükemmel Sneijder cöp yazdigimi hatirlamiyorum
//cloud.tapatalk.com/s/593af848552ca/tapatalk_1496511844755.gifSon 2 sezondur buyuk maclarda etkisi sifir,asistleri yaptigi takimlar belli herkesin evinde internet var istatistiklere ulasmak zor degil
Habire Sneijder büyük maclarda sunu yapmadi bunu yapmadi demesini biliyorsun ama. Nedeni yaziyor orada.