- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Konu Sneijder olunca her msja israrla cevap verip milleti Sneijderden nefret etmekle suclayan bir uye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalmasini bende isterim bir hayrani olarak,ama kilolu bir Sneijder degil.
o maçta hakemin hatırladığım kadarı ile çok kötü olan yönetimine isyan eden tek oyuncuyduKonya deplasmaninda koridorda kart görüp karabuk deplasmanina cezali duruma düsen ve dubai'ye giden bir oyuncu takim adina cabaliyor aynen
eger Dursun salagi satmaz ise, manyak bir Sneijder olacak seneye (Dünya kupa senesi . 2014 ü hatirla nasil oynamisti Mancini ile). Tudor'un hardcore kampi zaten otomatikmen zayiflatiyor
Ne yani hollanda milli takimi 3. Olursa ve dünya kupasina gidemezse (suan hollanda 3.) yine sezon mu sececek yani Sneijder
Bi gitsene ben arfa gelsin
Habib sen nerdesin, hiç yazmıyonBi gitsene ben arfa gelsin
Habib sen nerdesin, hiç yazmıyon
Alnitak Alnilam Mintaka
Temcit pilavı eleştirileri ben okumaktan bıktım yazmak için kıçını yırtanlar bıkmıyor. Adam kariyerinin en güzel başarılarından birine imza atmış, temcit pilavı servisi kapıda bekliyormuş. Sokacam o aldığı 5 milyonu yerin dibine, o 5 milyona gelene kadar nice milyonlar döküyoruz yahu. Muslera içinde bile başladı bu muhasebe işi.