Konu Sneijder olunca her msja israrla cevap verip milleti Sneijderden nefret etmekle suclayan bir uye.

Sneijder bu yılın büyük bölümünü yatarak geçirdi. Kendisine bakmadı, kiloluydu. Bunun yanında önünde oynayanlarla alakası yok bir kere, tamamen kendisinden kaynaklanan bir problem. Tudor ile sorunlar yaşadığı dillendirilse de, ligin sonlarına doğru kilolarını vererek toparlanmaya geçti. Yağlanmış kalçalardan sut bile atamaz olmuştu, şutları güçlenmeye başladı.

Önümüzdeki sezon da fitligini koruyacak kendisine bakacaksa kalsın her türlü faydalı olur, yoksa güle güle.

Kalmasini bende isterim bir hayrani olarak,ama kilolu bir Sneijder degil.

Kalmasini bende isterim bir hayrani olarak,ama kilolu bir Sneijder degil.

eger Dursun salagi satmaz ise, manyak bir Sneijder olacak seneye (Dünya kupa senesi . 2014 ü hatirla nasil oynamisti Mancini ile). Tudor'un hardcore kampi zaten otomatikmen zayiflatiyor

82. dakika da Sneijder oyundan cikti.

Sezon öncesi hazırlık kamplarında acımasız bir şekilde sıkı çalıştırabilecek disiplinli bir hoca ve bunun yanında santrafor, sağ bek, sol bek, kanat ve orta sahanın göbeğine yapılacak nokta atışı transferlerle gelecek sezon ligi yine öttürebilir ve 2013-2014 sezonu performansına yaklaşabilir. Tamam yaşı ilerledi de 38 yaşında da değil en nihayetinde. Lakin dursun faktöründen dolayı bu hoca ve transferler konusunda dediğim şeylerin hiçbirinin olmayacağını bildiğim için kalsa da olur kalmasa da.

Bir de eleştiri boyutunu geçip nankörlük boyutuna ulaşan taraftarlarımız da var. Hani bir maça bakıyorsun takım iyi değil Sneijder de kötü diyorsun lakin öyle veya böyle yoğun bir şekilde olmasa da bir şekilde takım karşı kaleye gidebiliyor pozisyon üretebiliyor. Kötü bitik denilen, maç boyunca küfür edilen Sneijder oyundan çıkıyor ve takım rakip kaleye dahi gidemiyor, saha içinde ezilmeye başlıyor. Buna çok maçta şahit oldum ben. Nasıl oluyor bilemiyorum ama bir de böyle bir durum var.

Hani düşünüyorum da giderse "İlla ki Sneijder gitsin billa ki Sneijder gitsin" ci tayfa ile beraber Melo'nun arkasından ağladığımız gibi ağlamayız umarım. Sonuç olarak yerine düşünülen transfere bakıyorum Belhanda, Josue vs... falan filan. Dursun zaten bu isimlerden daha iyisini alamaz ki bunları da alabileceğinin garantisi yok. Hani David Silva'yı alabiliyorsan veya Talisca etkisi yaratabilecek genç ve potansiyelli bir oyuncu bulup getire biliyorsan gönder eyvallah tek bir kelime etmem. Lakin Dursun denen yaratıkla bunların olamayacağını hepimiz biliyoruz o yüzden Sneijder gitsin diye dua etmeyi bırakıp kalması için dua etmek bizim adımıza daha hayırlı olur diye düşünüyorum.

Valla bilemiyorum ama Tudor-Sneijder birlikteliği olmayacak

Sneijder kalsa bile Tudor ondan yararlanamaz yani

eger Dursun salagi satmaz ise, manyak bir Sneijder olacak seneye (Dünya kupa senesi . 2014 ü hatirla nasil oynamisti Mancini ile). Tudor'un hardcore kampi zaten otomatikmen zayiflatiyor

Ne yani hollanda milli takimi 3. Olursa ve dünya kupasina gidemezse (suan hollanda 3.) yine sezon mu sececek yani Sneijder

iyi oynadığı maçlar da oldu ama büyük maçlarda bi halt yaramadıktan sonra ne yazar

etrafındakilerin seviyesine inmesi için yılda 5m cukkalamıyor

yetenek fakiri takımda fark yaratması için o parayı alıyor

geçmişte gösterdiği performansı için eleştirmeyeceksek bir daha selçuku eleştirmeyelim o zaman.

ikiyüzlülük bir yere kadar.

Cöp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Temcit pilavı eleştirileri ben okumaktan bıktım yazmak için kıçını yırtanlar bıkmıyor. Adam kariyerinin en güzel başarılarından birine imza atmış, temcit pilavı servisi kapıda bekliyormuş. Sokacam o aldığı 5 milyonu yerin dibine, o 5 milyona gelene kadar nice milyonlar döküyoruz yahu. Muslera içinde bile başladı bu muhasebe işi.

Bruma gidince muadilini aldık zaten de bu gidince Ben Arfa gelecekmiş kafalara gel. Dursun Özbek gerçeğini hala göremiyorsanız ne konuşuyorsunuz ki?

Sneijderciler şunu bi hesap edin Sneijder kaldı ne olacak? bir yıl için 5m euro alacak sene sonu bedelsiz gidecek... Seneye yaz yine yerine alınacak oyuncu için bonservis vs. ödeyeceğiz... Sneijder'in bu yıl kalmasının maliyeti: kendi alacağı maaş + satılacak olsa gelecek bonservis - gelecek oyuncunun 1 yıllık ücreti : bu da 6-8 m euro civarı demek... değer mi...

Temcit pilavı eleştirileri ben okumaktan bıktım yazmak için kıçını yırtanlar bıkmıyor. Adam kariyerinin en güzel başarılarından birine imza atmış, temcit pilavı servisi kapıda bekliyormuş. Sokacam o aldığı 5 milyonu yerin dibine, o 5 milyona gelene kadar nice milyonlar döküyoruz yahu. Muslera içinde bile başladı bu muhasebe işi.

Mıslera'nın seneye sözleşmesi bitiyor şimdi uzatmazsak bedaya kapar buyuk kulupler Aysal başkan sağolsun 3.750 + maç başı kontrat yaptı. Sözleşme nasıl uzatacaksın mecbur maaşı zamlayacaksın Muslera'ya 4-4.5 arası garanti ücret vermek lazım... bunlar hiç önemli değil muhasebeci kafa bunlar...

Carole sonra niye bozuldu Sinan niye sevinmedi yahu Serdar Aziz denen sakar ve sakat rotasyon oyuncusu 2m alıyor iş gören as Sneijder 4.5 Muslera 3.750... Carole ilk sezon iyiydi baktı millet 1.7 den aşağı alan yok ben niye 700BİN EURO alıyorum diye sormuştur kendine Sinan 650bin alıyor.

2 Yıl önce Aysal başkan Yekta Umut dahil herkese ulefe gibi zamlı maaş dağıtmasaydı ne takım içi maaş dengesizliği olurdu ne de Şimdi 3.75 alan Musleraya zam yapmak zorunda kalırdık bunların ne önemi var ama...

Geri
Üst Alt