Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
Sizin sorununuz(aslında üstteki mesajlara da cevap veriyorum) Şinoyu müdür diğerlerini çaycı sanmamız ama çaycı dediğiniz adamlar 2 milyon 1.5 milyon alıyorlar.Bu takımda şino ne maddi anlamda sorun oldu ne de takım oyununda(özellikle tr liginde)Isterse hic kimse gelmesin, bu son 2 sezonda kadroda olan her oyuncu yollanabilir Halil. Özellik ile büyük para kazananlar. Galatasaray´in zaten maksimum düsecebilecegi yerlerde dolaniyor bu takim. Konyaspor kadrosu ile de ulasirdik son iki sezonki duruma. En azindan para yakmis olmazdik.
Geçen yaz ve kış bu takıma Serdar-Ahmet-Cavanda-Donk-Gary-Tolga De Jong ikilisinden biri-Sıgurdson filan alınmasaydı puan anlamında ne gibi kaybımız olurdu?Veya Sneijder olmasaydı ne kaybımız olurdu? Bana göre Şino olmasaydı en az 3-4 maç daha kaybımız olurdu.Bu adamın aldığı para 5 milyon ve diğerlerinin aldıkarı para bonservis dışında 10 milyon..Bir de algı yaratılmış 15 asist küçük maçlarda diye.Büyük maçlar büyük oyuncularla ve büyük takımlarla kazanılır ve bu takım sadece Sneijder-Bruma ile büyük takım olamaz.O adam büyük maçlarda skora yeterli katkı yapadıysa sorun bu kadar aciz takımı kuranlarda.
Sneijder gitsin fakat
1- yerine gerçekten iyi bir isim alınacaksa
2-zaten Bruma gitti ve bu yönetimin gidenlerin yerini nasıl doldurduğu malum.Sonuç olarak daha da leş kadroda lüks kaçacağı gerçek.(bu zaten senin de fikrin,aynı fikirdeyim.
Şahsi fikrim 1 yıl daha kalması ve yeni yönetimle yeni bir başlangıç yapmak.Bunun yerine Belhanda gelecek,zaten arıza herif.5-6 milyon bonservis 3 milyon yıllık verip elde patlayacak..Sinonun 5 milyonundan kurtulalım derken 20 milyon girecek.
Valla Adem,söyle başkanına Ben Arfayı alsın,Şinoyu elleimle paket yaparım.