Adamlar kime pas atacağını kiminle oynayacağını biliyor tabi ilk geldiğinde Poldi-Sneijder uyumu da aynı böyleydi

Sneijder böyle bir takım oyuncusu etrafını ne kadar uyumlu iyi adamlar ile doldurursan Sneijder o kadar yükselir

Ama 33 yaşında bir Sneijder için bunu ne kadar yaparlar bilemiyorum
Sneijder bunu hala yapabilir yeterki etrafinda iyi oyuncular olsun. Takim icinde en uyumlu oyuncu Bruma'ydi. Artik onun ayrilmasi ile suanda takimda kimse Sneijder ile anlasamaz pas oyununda.

Gitmezse tüm transferler boşuna yapılır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder bunu hala yapabilir yeterki etrafinda iyi oyuncular olsun. Takim icinde en uyumlu oyuncu Bruma'ydi. Artik onun ayrilmasi ile suanda takimda kimse Sneijder ile anlasamaz pas oyununda.

12&13 sezonunu saymıyorum
13&14 sezonunda tam anlamıyla inanılmaz bir Sneijder vardı
14&15 sezonunda Yasin'e elini attı takımın yıldızı yaptı
15&16 sezonunda Poldi ile uyumu güzeldi Poldi'yi yıldzı yaptı
16&17 sezonunda Bruma'ya el attı Bruma'yı takımın yıldızı yaptı

Oynadığı maçlarda Sinan-Garry ye bile yaptığı servisler inanılmazdı

Sneijder yeteneği-futbolculuğu-Galatasaray'da yaptıkları-kariyeri ile gelmiş geçmiş en büyük 10 numaralardan bunu kimse inkar edemez

Uzun zamandır içimde kalan birkaç bişey var yazacağım bunu
Ama işte Dursun'un Tudor'u bir anda havadan inme takımın başına getirmesi Poldi_Bruma_Sneijder gibi para edebilecek adamları göndermek için yaptığı bir operasyon olarak görüyorum
Kimse öyle taraftar istedi sosyal medya kampanyasıyla geldi filan diye saçmalamasın Dursun çıkıp açıkca sosyal medya'daki taraftar umrumda değil dedi sosyal medyadaki taraftarı dinliyor olsa o kadar salakça transferler yapmazdı veya şimdiye kadar istifa edip giderdi

Poldi ve Bruma'da tuttu bu iş sırada eminim ki Sneijder var yakındır onu da ya karalama haberleri başlar ya Tudor'la arasında sorun çıkar filan

Tudor'un istediği gibi Belhanda daha dayanıklığı yüksek çevik bir adam sol kanat için aldıklarını hiç zannetmiyorum Belhanda'yı

DCnaft9WsAQNVX7.jpg:large

Anladigim kadari ile yeni sözlesmeden bahsediyor kulübün ekonomik durumundan dolayi, ve sonunda fener aglama diyerek, taraftari duygusal bir sekilde baglamaya calismis. Yarim milyon düsüp, 3 yillik sözlesme kampa pesinde gibi duruyor.

Anladigim kadari ile yeni sözlesmeden bahsediyor kulübün ekonomik durumundan dolayi, ve sonunda fener aglama diyerek, taraftari duygusal bir sekilde baglamaya calismis. Yarim milyon düsüp, 3 yillik sözlesme kampa pesinde gibi duruyor.
Bir taraftar yazmis bunu Sneijder'a. Burada kal falan diyor iste sozlesmesinde indirime gidip yeni mukavele yap Galatasaray ile diye. Tekrar bizi sampiyon yap "Fener aglama" gibi seyler duymak istiyoruz diyor.

Sneijder de Selçuk da vadisini doldurdu. Bu orta saha yürümez arkadaşlar. Maliyetleri dehşet. Sneijder garanti 4,5, Selçuk ise garanti 2.9' milyon euro alıyor. Maç başıyla Sneijder 5' i geçiyor Selçuk da 4.5' u buluyor. Düşünün Selçuk- Sneijder'e yılda 10 milyon euro gömülüyor. Performansları da düşük yaşları da 32-33'ü buldu . yazık günahtır

Son düzenleme:
Israrla Selçuk ve Sneijderi aynı kefeye koymak nasıl bir mantık ciddi ciddi düşünüp anlayamiyorum arkadaşlar. Sırf objektif görüneyim mantığıyla yazıyorsunuz galiba. Selçuk gitmeli evet, işe yaradığı yok. Ama bunu Sneijder adına söylemek için ya maçları özetlerden takip etmeliyiz, yada rakip takım taraftarı olmalıyız. Sportif açıdan mantıklı gelmiyor, kimse kusura bakmasın.

Israrla Selçuk ve Sneijderi aynı kefeye koymak nasıl bir mantık ciddi ciddi düşünüp anlayamiyorum arkadaşlar. Sırf objektif görüneyim mantığıyla yazıyorsunuz galiba. Selçuk gitmeli evet, işe yaradığı yok. Ama bunu Sneijder adına söylemek için ya maçları özetlerden takip etmeliyiz, yada rakip takım taraftarı olmalıyız. Sportif açıdan mantıklı gelmiyor, kimse kusura bakmasın.

tosser1.gif

Menajeri yine basına konuşuyor taraftarı kekliyor anlasilan kararını vermiş burda yatmaya devam edicek gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kesim gerizekalı grup büyük maçlarda asist yapmıyor, oynamıyor falan diye zırvalamaya başladı. Ben bu adamın FB ve BJK maçlarında gollük paslar verdiğini ama beceriksiz ve eli ayağı birbirine karışan oyuncuların değerlendiremediğini çok net hatırlıyorum. Adam atamadıysa bu Sneijder'in mi suçu oluyor? Misal örnek verecek olursak Rodrigues'e verdiği pas ve Rodrigues'in boştaki Yasin'e pas vermek yerine ayının üzerine vuruş yaparak harcadığı pozisyon aklımda.

Bu sezon kötü oynadığı konusunda katılıyorum ama en kötü oynadığı maçlarda bile mutlaka skora etki edecek bir şeyler yapmıştır ve bu takımda Sneijder'den önce gitmesi gereken çok adam var.

sneijder kalsa bile yedek olur. tudor kafasından silmis belliki. ii bir bonservise satmakta yarar var.

Bu nerden çıktı neye göre kafasından çıkarmış? Dün bu tarz oyuncuları birlikte oynatabiliriz diyordu ntv'de

tudor kosan, basan adam istiyor. 11-12'deki Galatasaray gibi.

belhanda'yıda bu yüzden aldırdı, hem teknik hem savascı 10 numara.

tudor'un suan en büyük sorunu sneijder, bunu direk söylemesede acıkca belli.

MLS kulübü Montreal Impact, 33 yaşındaki Wesley Sneijder’a talip oldu. (Gama spor)

sneijder kalırsa ve yanına 2-3 kaliteli isim alınırsa yılın futbolcusu olur.

Geri
Üst Alt