Sneijder bunu hala yapabilir yeterki etrafinda iyi oyuncular olsun. Takim icinde en uyumlu oyuncu Bruma'ydi. Artik onun ayrilmasi ile suanda takimda kimse Sneijder ile anlasamaz pas oyununda.
12&13 sezonunu saymıyorum
13&14 sezonunda tam anlamıyla inanılmaz bir Sneijder vardı
14&15 sezonunda Yasin'e elini attı takımın yıldızı yaptı
15&16 sezonunda Poldi ile uyumu güzeldi Poldi'yi yıldzı yaptı
16&17 sezonunda Bruma'ya el attı Bruma'yı takımın yıldızı yaptı
Oynadığı maçlarda Sinan-Garry ye bile yaptığı servisler inanılmazdı
Sneijder yeteneği-futbolculuğu-Galatasaray'da yaptıkları-kariyeri ile gelmiş geçmiş en büyük 10 numaralardan bunu kimse inkar edemez
Uzun zamandır içimde kalan birkaç bişey var yazacağım bunu
Ama işte Dursun'un Tudor'u bir anda havadan inme takımın başına getirmesi Poldi_Bruma_Sneijder gibi para edebilecek adamları göndermek için yaptığı bir operasyon olarak görüyorum
Kimse öyle taraftar istedi sosyal medya kampanyasıyla geldi filan diye saçmalamasın Dursun çıkıp açıkca sosyal medya'daki taraftar umrumda değil dedi sosyal medyadaki taraftarı dinliyor olsa o kadar salakça transferler yapmazdı veya şimdiye kadar istifa edip giderdi
Poldi ve Bruma'da tuttu bu iş sırada eminim ki Sneijder var yakındır onu da ya karalama haberleri başlar ya Tudor'la arasında sorun çıkar filan
Tudor'un istediği gibi Belhanda daha dayanıklığı yüksek çevik bir adam sol kanat için aldıklarını hiç zannetmiyorum Belhanda'yı