Tudorun altini oyuyor bu herif herkes dikkat etsin

Yedirmeyiz tudoru sana ULAN

Riekine 1 sana 2

Jong poldi selcuk baltada ekurileri

Agir tempo hoslarina gitmez bunlarin

Ilerde kokusu cikar görürsünüz ben bu macda görecegimi gördüm

Beyimize sormadan rikerinki gönderince hoşuna gitmemiş demekki sabote etti maç.

Tudorla anlaşamayacağını söylediydim, Sneijdere pusan karışmayan adam olacak

Takımın bu sene bu halde olmasının tek sebebı bu adam ister ınanın ıster ınanmayın. takıma joruda bu adam getırttı de jonguda bu aldırdı

HADİ EYW

ulan daha ne yapsın nerenizle izliyonuz sizde maçı.
penaltı pozisyonu dahil 5 tane gol pozisyonu yarattı bizim salaklar beceremiyor. selçuk kamili adam gibi oynasa ilk yarı 3. bölgede olacaktı sürekli top almaya geldi gelmediğiz amanda da rakibin arasında kaldı

Tudorun altini oyuyor bu herif herkes dikkat etsin

Yedirmeyiz tudoru sana ULAN

Riekine 1 sana 2

Jong poldi selcuk baltada ekurileri

Agir tempo hoslarina gitmez bunlarin

Ilerde kokusu cikar görürsünüz ben bu macda görecegimi gördüm

postü'l-muazzama

Tudor cok buyuk bir yanlisla ilk yari adami hic sevmedigi sag kanada yakin oynatti. Ikinci yari yerine gecince daha iyi oynadi.

3-5 maça kanmayın dedik, sene başında para ediyorken gönderelim dedik dinletemedik. yetenek başka fizik kondisyon başka. ilk yapılacak iş menejerlerini çağırıp gerekirse yüksek komisyon vererek schneijder poldi selçuk de jong hemen gönderilmeli. ayakta duracak halleri yok 5 maçta şapkadan tavşan çıkartacaklar diye bu adamlara 13 milyona yakın ücret ödememeliyiz yazıktır günahtır.

ULAN DEVRE ARASININ SON MACINDA cıkıp oynadı jor u görevde tuttu. Bu herif olmasa suan devre arasında baska hocayla anlasmıs daha ıyı oynuyor sampıyonluk sansımız devam edıyordu..

GÖZÜNÜZÜ ACİN!!

komplo teoriler sacma

ama iyi oynamadi bugün, bi Tolga ya verdigi kilit pasi hatirliyorum, baska numarasi yoktu maalesef ( yinede bence oyunda kalmaliydi)

ULAN DEVRE ARASININ SON MACINDA cıkıp oynadı jor u görevde tuttu. Bu herif olmasa suan devre arasında baska hocayla anlasmıs daha ıyı oynuyor sampıyonluk sansımız devam edıyordu..

GÖZÜNÜZÜ ACİN!!

Adam adam !

Elalem Aysal güzellemesi yapıp esas problemlerin üzerini örterken Kayserili bir yiğit büyük resmi görüp oyun bozuyor.

Adam Allahtan 4 haftalik sakatliktan cikti. Adami fbli yapamadiginiz kalmis

Yasinin ıslıklanıp bu adamın alkışlanmasını kabul edemiyorum

Adam Allahtan 4 haftalik sakatliktan cikti. Adami fbli yapamadiginiz kalmis

ama dostum senin de hep bir bahanen var yahu konu sneijder olunca ... tamam bursa macindan sonra biz de kestik elestiriyi bir sure .. insanlar sneijder geri kalandan kotu oyuncu demiyor zaten ama bir katki alamiyoruz , ama sakat diye alamiyoruz , ama fizik olarak alamiyoruz ,ama yanindakiler etken ,ama hoca etken ... vs vs ...

ama sonucta biz bu adama verdigimiz tomarla paranin 2 senedir karsiligini alamiyoruz

baska oyuncularin yeteneksiz beceriksiz basa bela olmasi baska mesele , sneijder in de artik bir ise yaramadiginin kabulu ayri mesele

Geri
Üst Alt