Sayın Arslaner Recebe güvenmeyin derim dün sucuk diyordu bugün pastırma, yarın ne diyeceği belli olmaz.

Recep'in taktiksel geri çekilmelerini yanlış anlamışsın, eski tanırım kendisini tam bir kuş avcısıdır normalde ama içimizdeki hainlerden kuşlara sıra gelmiyor şu aralar.

ama dostum senin de hep bir bahanen var yahu ... tamam bursa macindan sonra biz de kestik elestiriyi bir sure .. insanlar sneijder geri kalandan kotu oyuncu demiyor zaten ama bir katki alamiyoruz , ama sakat diye alamiyoruz , ama fizik olarak alamiyoruz ,ama yanindakiler etken ,ama hoca etken ... vs vs ...

ama sonucta biz bu adama verdigimiz tomarla paranin 2 senedir karsiligini alamiyoruz

baska oyuncularin yeteneksiz beceriksiz basa bela olmasi baska mesele , sneijder in de artik bir ise yaramadiginin kabulu ayri mesele
Buna rağmen şu maçta bile biri penaltı olan biride tolga tarafından harcanan pozisyon çıktı

Yeter mi? Tabiki hayır ama Sneijdere gelene kadar daha çok işimiz var.

ama dostum senin de hep bir bahanen var yahu konu sneijder olunca ... tamam bursa macindan sonra biz de kestik elestiriyi bir sure .. insanlar sneijder geri kalandan kotu oyuncu demiyor zaten ama bir katki alamiyoruz , ama sakat diye alamiyoruz , ama fizik olarak alamiyoruz ,ama yanindakiler etken ,ama hoca etken ... vs vs ...

ama sonucta biz bu adama verdigimiz tomarla paranin 2 senedir karsiligini alamiyoruz

baska oyuncularin yeteneksiz beceriksiz basa bela olmasi baska mesele , sneijder in de artik bir ise yaramadiginin kabulu ayri mesele

Adama bugün iyi oynadimi dedik? Dedigim Tudor ile olan iliskisineydi. Eger Sneijder 10 haftadir takimi sirtlamasaydi bu takim simdi 5.-6. ydi . Üstelik daha gecen 3 macta gördük Sneijdersiz takim nasil

Yasin ne yaptı ki alkışlansın

Tamam kötü oynadı ama adam sakatlıktan çıktı buna rağmen yasine attığı pas penaltı hakem vermedi, ikinci yarı Tolga pasını mahvetmese goldü.
Ben yasinin alkışlanmasını beklemiyorum. Ama en azından bugün sneijderden on kat daha fazla mücadele etmişken neden sneijder alkışlanıyor da o ıslıklanıyor ? Sneijder napti alkışlanacak? Sneijderi nerdeyse bugüne kadar bi kere bile eleştirmemiş biri olarak ben bile yeter artık diyorum.

beni aslinda sneijder in kotu filan oynamasi fazla ilgilendirmiyor , aldigi para disinda hic umrumda degil ,isterse sandalye koysun yatsin sahada , digerleri icin de gecerli bu dedigim

gecenlerde bir cizelge vardi , bjk nin ilk 11 inin maliyetini gosteren bir de bizi (fenerlilerin de var) gosteren ... beni ilgilendiren o

Ben yasinin alkışlanmasını beklemiyorum. Ama en azından bugün sneijderden on kat daha fazla mücadele etmişken neden sneijder alkışlanıyor da o ıslıklanıyor ? Sneijder napti alkışlanacak? Sneijderi nerdeyse bugüne kadar bi kere bile eleştirmemiş biri olarak ben bile yeter artık diyorum.
Ben sahada yasinden hiç bir mücadele görmedim ama sskatlanmadan önce bu adamdan bir çok maç aldığını gördüm

Dediğim gibi bu maçta bile iki tane net pozisyon hazırladı ama birini hakem diğerini tolga yedi

bütün takım gibi hiç iyi oynamadı orası ayrı ama benim gözümde sskatlanmadan önceki performansı için bile ıslıklanmayı hak etmedi

Adama bugün iyi oynadimi dedik? Dedigim Tudor ile olan iliskisineydi. Eger Sneijder 10 haftadir takimi sirtlamasaydi bu takim simdi 5.-6. ydi . Üstelik daha gecen 3 macta gördük Sneijdersiz takim nasil

olm musap adam koca sezonda 2 3 mac ıyı oynadı hangı 10 hafta

Ben sahada yasinden hiç bir mücadele görmedim ama sskatlanmadan önce bu adamdan bir çok maç aldığını gördüm

Dediğim gibi bu maçta bile iki tane net pozisyon hazırladı ama birini hakem diğerini tolga yedi

bütün takım gibi hiç iyi oynamadı orası ayrı ama benim gözümde sskatlanmadan önceki performansı için bile ıslıklanmayı hak etmedi

kardeşim ilk yarı tek mücadele eden bir şeyler yapmaya çalışan adam dı. en iyi oynayan 3 adamdan biriydi.

kardeşim ilk yarı tek mücadele eden bir şeyler yapmaya çalışan adam dı. en iyi oynayan 3 adamdan biriydi.
Üç dört çalım denemesinin hepsinde topu rakibe verdi bunun dışında bir tane içeriye kestiği top var bunun dışında hiç bişey yok takımın geri kalanı gibi al gülüm ver gülüm izle gülüm

Carolün ortaya kestiği topta podolski piyasada yok evet ama top yasinin bölgesine doğru açılıyor yasin neredeydi?

2 senedir top oynamiyor

Bu gidisle selcuk'tan farki kalmayacak

Cok balik hafizali arkadaslar var uzulerek soyluyorum hic kusura bakmayin, adam ligin ilk bir kac maci haric ondan sonra tum maclarda etkili ve iyi oynadi. Onun oynadigi maclari kazandik pozisyona girdik, olmadigi maclarda hic bir varlik gosteremedi takim. Daha 2 gun once Sneijder yoksa bu maci alamayiz diyenler hemen yerin dibine sokmus neymis bu sezon daha 2-3 mactan fazla iyi maci yokmus, neremle guleyim bilemedim. Klasik yorumlar.

Size sabriler tariklar,chedjoular Podolskiler lazım sizin neyinize Sneijder

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

2 tane çok kritik pasını birini yasin embesili birini başka bir embesil iyi kontrol edip gol yapabilirdi sahadaki en klas futbolcuydu talisca oğuzhan kuverazma vs hikayeydi ama skor 0-1 olunca hepsi boş

Yarin bir gun vizyoner bir yonetim ve Baskan gelir, Sneijder dan daha iyi bir oyuncu getirirler isterse Sneijder Cin'e gitsin nereye gitsin ozaman farketmez. Ama bu yonetim ve Baskan oldugu surece Sneijder'i satalim sezon sonu daha iyi birini alalim diyenler acaba neyin kafasini yasiyor? Herhalde Kasimpasa dan falan getirecekleri muhtemel oyuncudan Sneijder i unuttura bileceklerini mi dusundunuz :asd:

Son düzenleme:
Vedanın vakti geldi artık, önümüzdeki sezon 33 yaşında olacak yeni yapılanmaya gidilecekse Sneijdersiz gitmek lazım. Çünkü Sneijder standart bir 10 numara değil, ona göre sistem oluşturmak gereken bir futbolcu, 33 değil de 29-30 falan olsaydı yüksek maliyetine rağmen kalması sağlanırdı ama 33 yaşında bir Sneijder fayda değil zarar verir. (Önümüzdeki sezon için konuşuyorum)

Geri
Üst Alt