- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
Buna güvenip sistemı bunun üstüne kurdugumuz icin adamın olmadıgı maclarda adamı aramamız normal degil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda kaç tane sneijder istiyorsun? Asıl problem onun yokluğunda hiç bişey yapamayan adamlardaBuna güvenip sistemı bunun üstüne kurdugumuz icin adamın olmadıgı maclarda adamı aramamız normal degil mi?
Oyle birsey yok cunku sistem yok yani bu teoriyi cope atabilirsin Recep kardes, ayrica olsa bile gayet normal cunku neden? Takimin en iyi oyuncusu Sneijder oldugu icin baska caren yok. Kisaca 1+1=2Buna güvenip sistemı bunun üstüne kurdugumuz icin adamın olmadıgı maclarda adamı aramamız normal degil mi?
Bursadan Sakatlandigina kadar. Kac haftaysa iste
2 tane çok kritik pasını birini yasin embesili birini başka bir embesil iyi kontrol edip gol yapabilirdi sahadaki en klas futbolcuydu talisca oğuzhan kuverazma vs hikayeydi ama skor 0-1 olunca hepsi boş
ilk haftalarda oynadı mı ben pek sahada görmedim kendisini Musap kardeş.
Kardeş düzgün konuş dalga mı geçiyorsun?Sneijder şu kadar aliyo podolski bu kadar aliyo bidi bidi. Bi Allah'in kulu selcuk,yasin şu kadar aliyo demez mi lan . bakiyorum da lescuk seviciler meydana çikmis alin lescugunuzuda bi tarafiniza sokun yerli sevici ibneler . burasi gsforum degil bildigin 8tasforum'u olmus
Sneijder şu kadar aliyo podolski bu kadar aliyo bidi bidi. Bi Allah'in kulu selcuk,yasin şu kadar aliyo demez mi lan . bakiyorum da lescuk seviciler meydana çikmis alin lescugunuzuda bi tarafiniza sokun yerli seviciler. burasi gsforum degil bildigin 8tasforum'u olmus
Selcugu savunanlar belli sen niye ustune alindin hayirdir aslanimKardeş düzgün konuş dalga mı geçiyorsun?
Selçuk'u öven yorum mu gördünde boş boş ötüyorsun?
Selçuk'tan umudumuzu keseli 2-3 sene oldu
Galatasaray taraftarı böyle sönük yıldız sevdasıyla devam etsin hiç bi halt olmaz bizden
Ayağına top bekleyen,hiç mücadele etmeyen toplu-topsuz oyunda çöp olan sadece şutlarıyla yaşayan Poldi ile
Akhisar ve Alanyaspor maçlarının büyük oyuncusu Sneijder ile mutluluklar sana
Sneijder'i savunanlar sadece geçmişi ve dünyaca ünlü oyuncu olması nedeniyle savunuyor ismi Sneijder değil x olsa ilk şuan savunanlar söver adım gibi eminim.
Ben Muslera ve Bruma hariç herkes gitsin diyorum Poldi,Selçuk,DJong,Sneijder vs hepsi dahil.
Selçuk'u savunan falan yok nerenle okudunda ibne falan diyorsun sensin ibne akıllı konuş
Var birisi aydin mi artik bilmiyorum suan icin demiyorum zaten. Sneijder'in performansindan bende memnun degilim ama bitik lescukcu bazi tipler var lescuga toz kondurmuyolar sneijder bidi bidi diye laga luga yapiyolar ona sinir oluyorumyasin sneijderin 1/8'ini alıyo renktaş
selçuğu gönderemiyoz sözleşme bitimine kadar alan da yok, ki savunan da yok - aydın aramızda değil artık -
sneijderin poldinin aldığı ücretlere avrupada adamlar takımlarını şampiyon yapıyolar
Kardeş Selçuk'u savunan falan yokSelcugu savunanlar belli sen niye ustune alindin hayirdir aslanim
Yaw 24 saat forumdayım böyle birşey yok git bak konusuna bir tane olumlu mesaj çıkar çıkarabilecekmisin?Var birisi aydin mi artik bilmiyorum suan icin demiyorum zaten. Sneijder'in performansindan bende memnun degilim ama bitik lescukcu bazi tipler var lescuga toz kondurmuyolar sneijder bidi bidi diye laga luga yapiyolar ona sinir oluyorum
Selcugu suan savunuyolar demedim yakin zamana kadar savunan bi kac tip var . selcuga toz kondurmayipta sneijder'i yerin dibine sokmalari sinirimi bozuyo . ayrica sneijder'in performansini bende begenmiyorum . bana kalsa muslera haric takimin tamamini yollarim.Kardeş Selçuk'u savunan falan yok
Onun aldığı maaşta çok yanlış Sneijder'in de öyle ikisi de gitmeli bana göre herkesin kendi görüşü saygılı ol.
Karşı yorumunu yap seviyeli şekilde tartışalım ama öyle millete ibne falan demek olmuyor
Sneijder maaşı konusuna ben de değindim sen genel olarak ibneler falan demişsin ben de o yüzden adam gibi konuş dedim sana
Yorumları oku ona göre yaz yorumunu sen de o zaman ezbere laf etme