Buna güvenip sistemı bunun üstüne kurdugumuz icin adamın olmadıgı maclarda adamı aramamız normal degil mi?

Buna güvenip sistemı bunun üstüne kurdugumuz icin adamın olmadıgı maclarda adamı aramamız normal degil mi?
Oyle birsey yok cunku sistem yok yani bu teoriyi cope atabilirsin Recep kardes, ayrica olsa bile gayet normal cunku neden? Takimin en iyi oyuncusu Sneijder oldugu icin baska caren yok. Kisaca 1+1=2

sneijder selcuk hakan sabri bunlar artik zarar veriyor, gerci hakan sabri zaten her zaman zarar veriyordu :D
sneijder her zaman klastir ama artik yasi geciyor ve bir mac var bi mac yok.
birde cok cabuk sataklaniyor.
4,5 milyon € cok para, selcuk desen 3 milyon € bence artik kadro genclestirilmeli hatta vakti gecti bile.

Sneijder şu kadar aliyo podolski bu kadar aliyo bidi bidi. Bi Allah'in kulu selcuk,yasin şu kadar aliyo demez mi lan . bakiyorum da lescuk seviciler meydana çikmis alin lescugunuzuda bi tarafiniza sokun yerli seviciler. burasi gsforum degil bildigin 8tasforum'u olmus

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder şu kadar aliyo podolski bu kadar aliyo bidi bidi. Bi Allah'in kulu selcuk,yasin şu kadar aliyo demez mi lan . bakiyorum da lescuk seviciler meydana çikmis alin lescugunuzuda bi tarafiniza sokun yerli sevici ibneler . burasi gsforum degil bildigin 8tasforum'u olmus
Kardeş düzgün konuş dalga mı geçiyorsun?
Selçuk'u öven yorum mu gördünde boş boş ötüyorsun?
Selçuk'tan umudumuzu keseli 2-3 sene oldu

Galatasaray taraftarı böyle sönük yıldız sevdasıyla devam etsin hiç bi halt olmaz bizden

Ayağına top bekleyen,hiç mücadele etmeyen toplu-topsuz oyunda çöp olan sadece şutlarıyla yaşayan Poldi ile

Akhisar ve Alanyaspor maçlarının büyük oyuncusu Sneijder ile mutluluklar sana

Sneijder'i savunanlar sadece geçmişi ve dünyaca ünlü oyuncu olması nedeniyle savunuyor ismi Sneijder değil x olsa ilk şuan savunanlar söver adım gibi eminim.

Ben Muslera ve Bruma hariç herkes gitsin diyorum Poldi,Selçuk,DJong,Sneijder vs hepsi dahil.

Selçuk'u savunan falan yok nerenle okudunda ibne falan diyorsun sensin ibne akıllı konuş

Sneijder şu kadar aliyo podolski bu kadar aliyo bidi bidi. Bi Allah'in kulu selcuk,yasin şu kadar aliyo demez mi lan . bakiyorum da lescuk seviciler meydana çikmis alin lescugunuzuda bi tarafiniza sokun yerli seviciler. burasi gsforum degil bildigin 8tasforum'u olmus

yasin sneijderin 1/8'ini alıyo renktaş
selçuğu gönderemiyoz sözleşme bitimine kadar alan da yok, ki savunan da yok - aydın aramızda değil artık -

sneijderin poldinin aldığı ücretlere avrupada adamlar takımlarını şampiyon yapıyolar

Son düzenleme:
Kardeş düzgün konuş dalga mı geçiyorsun?
Selçuk'u öven yorum mu gördünde boş boş ötüyorsun?
Selçuk'tan umudumuzu keseli 2-3 sene oldu

Galatasaray taraftarı böyle sönük yıldız sevdasıyla devam etsin hiç bi halt olmaz bizden

Ayağına top bekleyen,hiç mücadele etmeyen toplu-topsuz oyunda çöp olan sadece şutlarıyla yaşayan Poldi ile

Akhisar ve Alanyaspor maçlarının büyük oyuncusu Sneijder ile mutluluklar sana

Sneijder'i savunanlar sadece geçmişi ve dünyaca ünlü oyuncu olması nedeniyle savunuyor ismi Sneijder değil x olsa ilk şuan savunanlar söver adım gibi eminim.

Ben Muslera ve Bruma hariç herkes gitsin diyorum Poldi,Selçuk,DJong,Sneijder vs hepsi dahil.

Selçuk'u savunan falan yok nerenle okudunda ibne falan diyorsun sensin ibne akıllı konuş
Selcugu savunanlar belli sen niye ustune alindin hayirdir aslanim

yasin sneijderin 1/8'ini alıyo renktaş
selçuğu gönderemiyoz sözleşme bitimine kadar alan da yok, ki savunan da yok - aydın aramızda değil artık -

sneijderin poldinin aldığı ücretlere avrupada adamlar takımlarını şampiyon yapıyolar
Var birisi aydin mi artik bilmiyorum suan icin demiyorum zaten. Sneijder'in performansindan bende memnun degilim ama bitik lescukcu bazi tipler var lescuga toz kondurmuyolar sneijder bidi bidi diye laga luga yapiyolar ona sinir oluyorum

Selcugu savunanlar belli sen niye ustune alindin hayirdir aslanim
Kardeş Selçuk'u savunan falan yok
Onun aldığı maaşta çok yanlış Sneijder'in de öyle ikisi de gitmeli bana göre herkesin kendi görüşü saygılı ol.
Karşı yorumunu yap seviyeli şekilde tartışalım ama öyle millete ibne falan demek olmuyor

Sneijder maaşı konusuna ben de değindim sen genel olarak ibneler falan demişsin ben de o yüzden adam gibi konuş dedim sana

Yorumları oku ona göre yaz yorumunu sen de o zaman ezbere laf etme

Var birisi aydin mi artik bilmiyorum suan icin demiyorum zaten. Sneijder'in performansindan bende memnun degilim ama bitik lescukcu bazi tipler var lescuga toz kondurmuyolar sneijder bidi bidi diye laga luga yapiyolar ona sinir oluyorum
Yaw 24 saat forumdayım böyle birşey yok git bak konusuna bir tane olumlu mesaj çıkar çıkarabilecekmisin?

Kardeş Selçuk'u savunan falan yok
Onun aldığı maaşta çok yanlış Sneijder'in de öyle ikisi de gitmeli bana göre herkesin kendi görüşü saygılı ol.
Karşı yorumunu yap seviyeli şekilde tartışalım ama öyle millete ibne falan demek olmuyor

Sneijder maaşı konusuna ben de değindim sen genel olarak ibneler falan demişsin ben de o yüzden adam gibi konuş dedim sana

Yorumları oku ona göre yaz yorumunu sen de o zaman ezbere laf etme
Selcugu suan savunuyolar demedim yakin zamana kadar savunan bi kac tip var . selcuga toz kondurmayipta sneijder'i yerin dibine sokmalari sinirimi bozuyo . ayrica sneijder'in performansini bende begenmiyorum . bana kalsa muslera haric takimin tamamini yollarim.

Sneijder yatsa bile 2 pas atar tabela değişir ama sıkıntı şu ki Sneijder tehlike bölgesinde olmadığı zaman rakiplerden aşırı baskı yiyoruz. Savunması daha yumuşak takımlarla oynarken kendini öne atması sayesinde oldukça etkili oluyor ve yine olacaktır ama sert maçların hepsinde Sneijder ya sol bek-açığın arasında, ya da ön liberonun olduğu yerlerden bi şeyler yapmaya çalışıyo. Arada yapıyo da ama bence takım bu sefer çok geride kalıyo. Sneijder'e göre sistemden kastım bu benim şahsen, Sneijder'in oyun mentalitesi neyse takım o mentalitede oluyo. Bunu yıkmamız lazım artık.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su yukariyi iyi okuyun, bir bilemedin iki hafta falan geriye gidin yine ayni adamlarin farkli yorumlarini okuyun sonra pusuya yatin ve 2 hafta sonra yapacaklari bu haftayi zihinlerinden silmis yorumlarina tekrar bakin.
Forumda sizofren sayisinda inanilmaz artis var enteresan sekilde

Defol hadi defol. Yıldız gibi geziniyorsun bi halt ettiğin yok. Anca bizim duygularımızı eziyorsunuz.

Baya kötüydü. İşin sıkıntılı yanı yerine adam almak istesek en fazla şu anki seviyesinde adam buluruz.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt