koskoca senede 2 mac ıyı oynadı

Sene sonu Muslera hariç kimseyi görmek istemiyorum bu takımda.

5 milyon yuroyla oynadığın futbolun uzaktan yakından alakası yok knk, ayrıca baktım baya baya simit yapmışsın sen sıcak bir ABD eyaletine doğru yelken al yavaş yavaş...

Bu kadar kötü adam varken Sneijder'in kötü olması gözüme batmadı öncelikle, ama şunu da demeden geçmek istemiyorum. Kaçıncı kez yazdığımı da bilmiyorum. Sneijder sert geçen her maç asıl mevkisinde hiç olmuyo. Fiziken bitik çünkü, kendini biliyo ve stoperlerle önliberoyla mücadeleden kaçıyo. Ya sol kanada gidiyo, ya da önliberomsu bi mevkide oynuyo. 30-40 metrelik paslarla etkili olmaya çalışıyo sadece. Asıl etkili olduğu yerde hiç yok. Sneijder'in mevkisinde olmadığı maçlarda zaten etkisiziz çünkü takım onun üzerine kurulmuş bi kere. 3 maç sonra Antep maçında belki şov yapar sonra yine yer gök Wesley diye inler. Ben bu yıl ne yaparsa yapsın yollanması taraftarıyım.

Bi ara yatarak top oynuyordu, bildiğin yatarak. :red:

Zamanında çok sevindirdiği maçlar da oldu ama kusura bakmasın senelik 5 milyon avro alıyorsa 2 senede en azından bir derby maç kazandırmalı!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 milyon euro alıp sadece akhisar maçında falan iyi oynuyorsa gitmeli arkadaş

Bırakın artık geçmişte iyi futbolcu olmasını dünya yıldızı olmasını,geçmişle yaşamayalım bize ne veriyor bu önemli

Sneijder değil x bir oyuncu olsa çoğu maçta ıslıklanırdı bu sezon

Uzulerek soyluyorum gameover

Benim icin Galatasaray'daki kariyeri bitmistir

Bu macta birseyler yapmiyorsa bir daha hic birsey yapmasin. Dunya kupasindan itibaren yoklari oynuyor neredeyse. Hamza ile biraz kipirdandi o kadar. Demek Mancini sezonunda Dunya Kupasi icin kendini iyi hazirladi sonra maalesef saldi

Yildiz oyuncu boyle olmaz!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben yorum yapmayayım en iyisi sonra sneijder düşmanı oluyoruz :)

Su adami diger selcuklar sabriler semihler ile birlikte elestirdim diye forumda soylenmeyen kalmadi ..

ben yorum yapmayayım en iyisi sonra sneijder düşmanı oluyoruz :)

Gercekler acidir Pukidash. Konus!

Bakma buralara. FT'e kiro derler yok cahil derler ama bizdeyken rakiplere kobrayi salarken en cok onlar haykirmistir sevincten. Hep demisimdir eger FT gibi biri fb veya bjkde olsaydi tassagindaki teri siseleyip fenerium veya kartal yuvasinda satiyordu

Bu camia nankorlugunun ve kisisel ego savaslarinin cezasini cekiyor. Bu durumda olmamizin en buyuk nedeni Terim ve Aysal'in kisisel ego savasidir. Bakin fiko nasil Senol'a sakso cekiyor cunku basarinin anahtari Senol. Galatasaray icin bazi seyleri gormezden gelemedi Terim ve Aysal...

Yazikkk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün bi halt oynamadı.

Taraftarla başak mı geçiyosunuz ulan ??

TapaTalK

Ben dahil artık bir çok insan gitmeli diyor da bu adamın ismini gidip de sarbilerle semihlerle aynı cümlede kullanacak kadar akıldan izandan yoksun davranan olursa söylenmeyen kalmaz elbet şaşırmamak lazım.

Kendisi sezon başındaki halindeydi yine. Sırtı dönükken daha topa değer değmez kaptıran bir Sneijder'le olmaz. İşin daha kötü yanıysa kaptırdığı kişi de 34 yaşındaki Atiba. Mücadele yönü düşük maçlarda yeteneğiyle ön plana çıkıyor ancak seviye biraz yükseldiğinde vücut artık kabul etmiyor. Kafasında kurduğunu ayaklarıyla gerçekleştiremediği zaman Sneijder'in de önemi kalmıyor. Sezon sonu büyük bir yapılanma için Sneijder, Selçuk, Balta, Podolski, De Jong, Sabri vb. bütün üst düzey mücadeleyi kaldıramayacak oyuncuları yollamamız lazım. Yoksa çok hoca kovar çok hoca getiririz. He Dursun adlı herifin bunu yapacağına inancım var mı derseniz yok. O yüzden Sneijder gittiğinde yerine daha iyi birinin alınacağını da sanmıyorum.

Geri
Üst Alt