van der Sar'ın rekorunu geçsin reis yav hazırlık maçları falan ayarlayın.

Sdam halen Hollanda in en önemli 2-3 adami . Buradaki bjk sevdalilara kalsa cöp

Van der Sar'ı geçmek için 4 maçı kalmış.

JaAgZJ.png

Lens e carpan yerde buluyor kendini , sneijder ise karincaya takilsa yerde

Yalnız biri kanat forvet diğeri ise ofansif orta saha.

Bu konuda eleştiremem kendisini. Orta saha oyuncularında pas ve oyun zekası ile ön plana çıkan birinin fizikli olması ikinci planda olabilir. Xavi, İniesta vs de çok fizikli temas ile oynayan oyuncular olmadığı halde 10 seneyi domine ettiler. Bünyesel özellikleri ile alakalı her iki ismin.

Aslinda ben sneijder i elestirirken aslinda dursunu elestiriyorum ama laflara gore degil kisiye gore bakildigi icin anlasilamiyor

sneijder biraz motivasyon ve saglikli fizikle her takimda is yapacak adam ,ha ben istatistiksel baktigimda elano ,belki lincoln veya o duzeyde bir seviye goruyorum ,tepki geliyor ama isterse 10 sene madridde oynasin, futbolculuk yetenegi olarak sergenin alex in haginin filan yanina yaklasamayacagi gibi o rakamlara da ulasmasi zaten olanaksiz

fakat sneijder deki sorun sneijder den kaynaklanmiyor, adam ekstrem bir seviyede olmamasina ragmen ve yasi hevesi de dusmusken kalkip 5 milyon euro luk sozlesme yapilmasindan kaynaklaniyor ,bunu yapan da dursun efendi

sneijder aysal doneminde alindi ve dogruydu o hamle, 3 senede 2 sampiyonluga etki etti, oynadi oynatti

ama son 2 sene hem kendisinden kaynakli bikmislik gucsuzluk hem de etrafinin capsizlasmasiyla verimi dustukce dustu

yoneticilik bunu benim gibi 2 sene gecmekteyken degil ,o imzayi 3 senelik attirirken gerekli ..

ve bu hatalarini ne kadar anladiklarini (!) 450 bin euroya oynayan dumduz bir orta sahaya 2 milyon vererek gosterdiler

dursunun futbol yonetiminde iyi denebilecek hic bir hamle yok ,bari oyuncu sat, o da yok

Diger konularin bazilarinda haksiz elestirildigi yerler var fakat futbol mevzusunda ne kadar soylense az

Uzun zamandır Sneijder'in gercek Sneijder gibi oynadığı macları göremiyoruz. Biraz da bu yuzden taraftar artık Sneijder'in aldığı paraya göre performansını sorgular oldu.. Yanlış hatırlamıyorsam bu sene Akhisar ve Alanya maclarında super oynamıştı. Buyuk maçlarda, derbi maçlarda kayıp :((( İşte sana maç.. Çık, oyna, oynat ...

Ben cok iyi oynayanin da parasini sorgularim cunku futbol kollektif bir oyun . Mesela yanindakilerle ancak bu kadar diyenlere katilmadigim sanilir ama katiliyorum

hatta zaten sneijder elestirimin temelinde bu var ,maddi kriz icerisinde toplam faydaya etkisi olmayan bir adam konumunda su an

yani 5 veriyoruz ama etrafi da iyi degil ,olmayacak da ,haliyle super de oynasa boyle kollektif bir oyunda bana ona odedigimi geri verecek ortam da yok

bu biraz amator takima atiyorum messi transfer etmek gibi bir sey

takim kotu , kendisi de kabul edelim ki kendin pisir kendin ye tipi bir adam degil , yanindakilerle deger bulabilecek biri

Hadi efsane pompala hamsilere

Turk futbol anlayisi diger 8-9 kisi iyi oynamayinca en iyi futbolcuya saldir

Sneijder Bruma Muslera Poldi hatta Selçuk gibi adamlar üst düzey performans verirse şu ligde yenemeyeceğimiz takım yok
Ama Selçuk duran top olmazsa kayıp
Sneijder artık sahada adım atacak güç kalmamış
Poldi soluyla affetmez ama yerini değiştirmekten aciz
Bruma arada mahalle abisi gibi tüm takımı çalımlayıp gol atmaya kalkar ama yinede canı sağolsun
Yine tek sorunsuz adamımız Muslera

Suc sende. Diger öküzler gibi geriye yana verip kac. Ne öne oynuyorsun

2 yildir top oynamiyor

Yaşlandi Sneijder, sene sonu satilsin

Wesley Sneijder, attigin goller icin tesekkur ediyorum sana, gitme vakti, huzur kalmadi.

Geri
Üst Alt