Aslinda ben sneijder i elestirirken aslinda dursunu elestiriyorum ama laflara gore degil kisiye gore bakildigi icin anlasilamiyor
sneijder biraz motivasyon ve saglikli fizikle her takimda is yapacak adam ,ha ben istatistiksel baktigimda elano ,belki lincoln veya o duzeyde bir seviye goruyorum ,tepki geliyor ama isterse 10 sene madridde oynasin, futbolculuk yetenegi olarak sergenin alex in haginin filan yanina yaklasamayacagi gibi o rakamlara da ulasmasi zaten olanaksiz
fakat sneijder deki sorun sneijder den kaynaklanmiyor, adam ekstrem bir seviyede olmamasina ragmen ve yasi hevesi de dusmusken kalkip 5 milyon euro luk sozlesme yapilmasindan kaynaklaniyor ,bunu yapan da dursun efendi
sneijder aysal doneminde alindi ve dogruydu o hamle, 3 senede 2 sampiyonluga etki etti, oynadi oynatti
ama son 2 sene hem kendisinden kaynakli bikmislik gucsuzluk hem de etrafinin capsizlasmasiyla verimi dustukce dustu
yoneticilik bunu benim gibi 2 sene gecmekteyken degil ,o imzayi 3 senelik attirirken gerekli ..
ve bu hatalarini ne kadar anladiklarini (!) 450 bin euroya oynayan dumduz bir orta sahaya 2 milyon vererek gosterdiler
dursunun futbol yonetiminde iyi denebilecek hic bir hamle yok ,bari oyuncu sat, o da yok
Diger konularin bazilarinda haksiz elestirildigi yerler var fakat futbol mevzusunda ne kadar soylense az