Yani tudorla devam diyorsun?
Benim umrumda değil devam edilip edilmemesi çünkü önümüzdeki seneye dair zerre kadar beklentim yok. Dursun defolup gidene kadar bu takımda radikal kararlar alınmamalı, Dursun almamalı bunları.

Bu yüzden Dursun gidene kadar oyuncu moyuncu da almayalım, aldığın her adamı 3-4 şenliğine kulübe bağlıyorsun sonuçta ve bu adamların aldığı HER oyuncu kötü.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Insanlar yalana inandiriliyorlar. Daha bir sene öncesine kadar, Sneijder´in nekadar iyi bir profesyonel oldugu iddia ediliyordu. Aslinda tam tersi, hicte iyi bir profesyonel degil. Kariyeri boyunca devamlilik konusunda sikintilar cekmis bir oyuncu. En büyük eksigi... Yoksa formda bir Sneijder´in sahip oldugu sut teknigi, fiziksel kapasitesi ile, devamlilik göstererek cok rahat 10-20 Gol arasi atabilecek bir oyuncu her sene büyük liglerde bile. Mesela turnavalarda, istatistiksel skor katkilari liglere nazaran cok daha iyidir. Genelde de orada parlamistir, gercek bir turnava oyuncusu... Sampiyonlar Ligi, Dünya Kupasi...

Birde ek bir sikinti var, ki bu alinmadan önce bilinen bir durumdu. Evlilikten sonra kesti futbol ile iliskisini. Cok genc yasta o yüksek seviyeden, alt seviyere bir düsüs yasadi. Inter´de yasadigi aslinda bizim Selcuk Inan ile yasadigimizin cok benzer bir durumu...

- 1 sene önce satmak istemedigi Sneijder´i, alici bulmaya, artik cerez parasina bir yere okutma cabasina girdi kulüp...

- Bizim yöneticilerimiz nedense Selcuk Inan´i hep müthis buldu, sözlesmeler uzatildi, zamlar yapildi felan fistan. Ancak 12/13´de taraftarin büyük bonservislere ragman satmaya yanasmayacak bir oyuncuyken, sadece bir sene sonra bedavaya verme durumuna girdi taraftarlar...

Sneijder´in bugünkü durumu budur. Hali sahada olur, bazi arkadaslar aslinda iyi top oynayabilen ama 7-8 kilo birden aldiktan, uzun süre top oynadiktan sonra, o iyi oyuncular bile birden kontrol ettigi kendi topuna yetisemeyecegi hale gelirler. Sneijer´de de benzer bir durum söz konusu... Sezon basinda da böyleydi, Riekerink topa tutulunca gayret etti biraz birkac zayif maclarda, sonra tudor gelince yine saldi.

Olay sadece ilk pozisyonda degil... Bana baska bir pozisyon göze carpti. Eren topu cok iyi indirdi önüne ceza sahasi icinde. Sneijder merkezde olmasi ile birlikte, rakiplerine karsi avantajli. Topu cok rahat önüne alip, sagaya, yada sola göndermesi gerekiyor topu. Ama topu önüne alamiyor, ve asirtma yapmak zorunda kaliyor. Cok daha zor bir top atiyor, ve top direge carpiyor... Yani cok basit bir pozisyonu, cok zor hale getiriyor orada. Isin normalini yapabilse, cok rahat bir gol bu aslinda. En hafif sekilde bile top ile hareketlenmede zorlaniyor.

Son cümle hariç katılıyorum.Sneijder'in problemi hem fiziksel hem de mental bence.Geçen sene için de aynısı deniyordu değişen pek bir şey yok.Hiç başka yerlere bok atmaya gerek yok,biz Sneijder'i neden sevmiştik takımın en zor zamanında bile inisiyatif alıp takımı taşıdığı için.Hatırla 2014-2015'i,artık bitti dediğimiz anda çoğu zaman ipten almıştı bizi.Pes etmeyen,takımı da buna inandıran bir Sneijder vardı.Taraftar bir isyan görmek istiyor sahada en azından.Takım kötüyken ona ayak uyduran bir Sneijder'e ihtiyacımız yok.Şimdi boşuna demeyin o kadar adam varken Sneijder'e mi diğerleri de gitsin kimse bir şey demiyor.Onda zaten herkes hemfikir.Muslera hariç alayı defolsun gitsin.Ancak futbolcu kollamayı bırakalım artık.Sadece zarar veriyor bize bu.Bir şeye taktın mı takmaya gerek yok,hatalıyım/hatalıydım veya eskiden iyiydi ama şu an gitmesi gerek demek zor bir şey olmamalı.

Biz niye her 30 üstü adamı anında harcıyoruz bunu tartışmak lazım ilk olarak. Top5 dediğimiz liglerde 35 yaşındaki adamlar bile çatır çutur oynuyor. Bizde bu adamlar niye oynayamıyor?

Sen hem kondisyon hem de mental olarak oyuncuları hazırlayamıyorsun. Sneijder 32'sinde çöp ilan ediliyor.

Aynı yaşta olan ve binbir sakatlık geçiren Robben tabiri caizse köpek gibi koşuyor. Sneijder den ne fazlası var bu adamın?

Ben söyleyeyim. Takım ruhu, kondisyoner, hem mental hem fiziki destek. Bu takım kimsenin şeyinin ucunda bile değil. Adam akıllı çalışmıyorlar bile bunu tek Sneijder de değil hepsinde görüyoruz. Eren de ayı gibi Poldi de öküz gibi mesela.

Sen yönetici olarak futbolculara iyi bir ortam hazırlamak zorundasın. Her sene TD değişiyor, her gün yeni bir skandal yaşanıyor hiç bir şekilde istikrar sağlanamıyor. Sneijder geldiğinde bu adamı dandik TR ligi ile ikna etmediler herhalde, ana neden CL de kalıcı olma hedefi idi. Ki bunu da bu seneye kadar gerçekleştirdik 4 sene üst üste.

Sneijder özel bir oyuncu öyle hemen çöpe atılacak kapı önüne konulacak birisi değil. Hele hele aman çok yaşlandı diye itelenecek bir adam hiç değil.

Bu takımın kondisyoneri yok abi yazdan beri daha ötesi var mı. Oyuncuların hedefi de yok mental olarak hepsinin yürüyen ölüye benzemesi de normal malesef bir yerden sonra.

Ben hâlâ Sneijderin iyi bir hazırlık dönemi ile ve mental olarak düzelmesi ile çok faydalı bir adam olacağını düşünüyorum herdaim. Takımın anasını bellediler resmen Sneijder den nasıl ekstra performans bekliyorsunuz anlamıyorum.

Iyi oynar kötü oynar neyse de burada çıkıp "ben Sneijderin asistlerini saymıyorum çünkü çoğu orta açma ile oldu" diyen gerizekalılar var. Allah akıl fikir versin.

Kime ara pas atsın yahu. Yürüyen Poldi ye mi yoksa kıçını 5 saatte kaldıran Eren'e mi? Daha dün Rodrigues'e muazzam bir arapası attı, bunu dile getiren tek bir adam görmedim ben daha. Her maç kritik pasları oluyor adamın, geçen de hatırlamıyorum hangi maçtı adam 2-3 tane süper pas atmıştı değerlendirememişti bizim eşşekler.

Neyse ya yollayın amk Sneijder gidince süper oynayacağız o gidince yerine kesinlikle iyisini alacaklar ve biz coşacağız. Hepinizne olacağını aslında çok iyi biliyorsunuz.

Son düzenleme:
Biz niye her 30 üstü adamı anında harcıyoruz bunu tartışmak lazım ilk olarak. Top5 dediğimiz liglerde 35 yaşındaki adamlar bile çatır çutur oynuyor. Bizde bu adamlar niye oynayamıyor?

Sen hem kondisyon hem de mental olarak oyuncuları hatırlayamıyorsun. Sneijder 32'sinde çöp ilan ediliyor.

Aynı yaşta olan ve binbir sakatlık geçiren Robben tabiri caizse köpek gibi koşuyor. Sneijder den ne fazlası var bu adamın?

Ben söyleyeyim. Takım ruhu, kondisyoner, hem mental hem fiziki destek. Bu takım kimsenin şeyinin ucunda bile değil. Adam akıllı çalışmıyorlar bile bunu tek Sneijder de değil hepsinde görüyoruz. Eren de ayı gibu Poldi de öküz gibi mesela.

Sen yönetici olarak futbolculara iyi bir ortam hazırlamak zorundasın. Her sene TD değişiyor, her gün yeni bir skandal yaşanıyor hiç bir şekilde istikrar sağlanamıyor. Sneijder geldiğinde bu adamı dandik TR ligi ile ikna etmediler herhalde, ana neden CL de kalıcı olma hedefi idi. Ki bunu da bu seneye kadar gerçekleştirdik 4 sene üst üste.

Sneijder özel bir oyuncu öyle hemen çöpe atılacak kapı önüne konulacak birisi değil. Hele hele aman çok yaşlandı diye itelenecek bir adam hiç değil.

Bu takımın kondisyoneri yok abi yazdan beri daha ötesi var mı. Oyuncuların hedefi de yok mental olarak hepsinin yürüyen ölüye benzemesi de normal malesef bir yerden sonra.

Ben hâlâ Sneijderin iyi bir hazırlık dönemi ile ve mental olarak düzelmesi ile çok faydalı bir adam olacağını düşünüyorum herdaim. Takımın anasını bellediler resmen Sneijder den nasıl ekstra performans bekliyorsunuz anlamıyorum.

Iyi oynar kötü oynar neyse de burada çıkıp "ben Sneijderin asistlerini saymıyorum çünkü çoğu orta açma ile oldu" diyen gerizekalılar var. Allah akıl fikir versin.

Kime ara pas atsın yahu. Yürüyen Poldi ye mi yoksa kıçını 5 saatte kaldıran Eren'e mi? Daha dün Rodrigues'e muazzam bir arapası attı, bunu dile getiren tek bir adam görmedim ben daha. Her maç kritik pasları oluyor adamın, geçen de hatırlamıyorum hangi maçtı adam 2-3 tane süper pas atmıştı değerlendirememişti bizim eşşekler.

Neyse ya yollayın amk Sneijder gidince süper oynayacağız o gidince yerine kesinlikle iyisini alacaklar ve biz coşacağız. Hepinizne olacağını aslında çok iyi biliyorsunuz.

Beşiktaş maçlarında ilkinde Josue ve ikincisindede Tolgaya ikisininde birden kale önünde bacakları birbirine girdi....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

en son en zaman heyecanlandıracak şut çekti?

gol falan demiyorum onu geçtik çoktan, şöyle az farkla auta, köşeye giden topu kalecinin çıkarmasına da razıyız

gol falan demiyorum onu geçtik çoktan, şöyle az farkla auta, köşeye giden topu kalecinin çıkarmasına da razıyız
O aldığı kilolarla çok normal. Kalça ve üst bacaklar pert olmuş. Sutu geçtim, topu kontrol ederken bile top 1 metre ayağından açılıyor. Umut bulut gibi kontrol ediyor. İlk yarının sonlarında Carole yerden bir top çıkardı, eski Sneijder o topu önüne çekip kaleye yapıştırırdı, o pozisyondaysa topa dokunmasıyla top 1 metre ileriye gitti fbli oyuncularda kaldı.
a615c55cfc063f4afa4e6331623a4673.jpg
6a194ceab15de61b52287695fe3380c2.jpg

Sen hem kondisyon hem de mental olarak oyuncuları hazırlayamıyorsun. Sneijder 32'sinde çöp ilan ediliyor.

Ben söyleyeyim. Takım ruhu, kondisyoner, hem mental hem fiziki destek. Bu takım kimsenin şeyinin ucunda bile değil. Adam akıllı çalışmıyorlar bile bunu tek Sneijder de değil hepsinde görüyoruz. Eren de ayı gibi Poldi de öküz gibi mesela.

Futbolu kafasında bitirmemişse,kendine bakmışsa İbra gibi 36-37'sinde bile oynar.Kendine bakmamışsa 32-33'ünde işi biter.Sneijder aşağı yukarı 2 senedir bu durumda.Suçlu hep hocalar yani,kendisinin 10-15 kilo fazlası olmasında sahada belini döndürememesinde kendisinin hiç suçu yok yani?Suçu başkalarına atmak çok kolaydır.Başkası çıkıp bu dediklerini Selçuk için de diyebilir pekala.Benim derdim Sneijder değil,oyuncu kayrılması.Bu takımda Muslera dışında herkes gidebilir,bunu vurgulamak istedim özellikle.Sneijder özelinde yazılmış bir şey değildi.Taraftar olarak futbolcuya dayalı düzene destek oluyoruz bunu yaparak haberimiz yok.

Şınayder kadar basiniza tas dussun be kardesim !! Kac kurtar kendini Wesley seni haketmiyor bu taraftar?

Insanlar yalana inandiriliyorlar. Daha bir sene öncesine kadar, Sneijder´in nekadar iyi bir profesyonel oldugu iddia ediliyordu. Aslinda tam tersi, hicte iyi bir profesyonel degil. Kariyeri boyunca devamlilik konusunda sikintilar cekmis bir oyuncu. En büyük eksigi... Yoksa formda bir Sneijder´in sahip oldugu sut teknigi, fiziksel kapasitesi ile, devamlilik göstererek cok rahat 10-20 Gol arasi atabilecek bir oyuncu her sene büyük liglerde bile. Mesela turnavalarda, istatistiksel skor katkilari liglere nazaran cok daha iyidir. Genelde de orada parlamistir, gercek bir turnava oyuncusu... Sampiyonlar Ligi, Dünya Kupasi...

Birde ek bir sikinti var, ki bu alinmadan önce bilinen bir durumdu. Evlilikten sonra kesti futbol ile iliskisini. Cok genc yasta o yüksek seviyeden, alt seviyere bir düsüs yasadi. Inter´de yasadigi aslinda bizim Selcuk Inan ile yasadigimizin cok benzer bir durumu...

- 1 sene önce satmak istemedigi Sneijder´i, alici bulmaya, artik cerez parasina bir yere okutma cabasina girdi kulüp...

- Bizim yöneticilerimiz nedense Selcuk Inan´i hep müthis buldu, sözlesmeler uzatildi, zamlar yapildi felan fistan. Ancak 12/13´de taraftarin büyük bonservislere ragman satmaya yanasmayacak bir oyuncuyken, sadece bir sene sonra bedavaya verme durumuna girdi taraftarlar...

Sneijder´in bugünkü durumu budur. Hali sahada olur, bazi arkadaslar aslinda iyi top oynayabilen ama 7-8 kilo birden aldiktan, uzun süre top oynadiktan sonra, o iyi oyuncular bile birden kontrol ettigi kendi topuna yetisemeyecegi hale gelirler. Sneijer´de de benzer bir durum söz konusu... Sezon basinda da böyleydi, Riekerink topa tutulunca gayret etti biraz birkac zayif maclarda, sonra tudor gelince yine saldi.

Olay sadece ilk pozisyonda degil... Bana baska bir pozisyon göze carpti. Eren topu cok iyi indirdi önüne ceza sahasi icinde. Sneijder merkezde olmasi ile birlikte, rakiplerine karsi avantajli. Topu cok rahat önüne alip, sagaya, yada sola göndermesi gerekiyor topu. Ama topu önüne alamiyor, ve asirtma yapmak zorunda kaliyor. Cok daha zor bir top atiyor, ve top direge carpiyor... Yani cok basit bir pozisyonu, cok zor hale getiriyor orada. Isin normalini yapabilse, cok rahat bir gol bu aslinda. En hafif sekilde bile top ile hareketlenmede zorlaniyor.
O pozisyonda topa vuran Sneijder değil Semih'ti yalnız

Ama ona benzer bir pozisyon daha vardı maç içinde

Maçın 70. Dakikaları idi sol kanatta Rodrigues boş durumda olan Sneijder'e pas attı.

Sneijder'in de önü boştu sol çaprazdan içeriye girip şut atmasını bekledim

Çünkü eski Sneijder olsa o topu sürüp şut çekerdi

Ama Sneijder'in topu sürmeye mecali kalmamıştı ve kendine güvenini yitirmişti.

Pozisyonu tekrar Rodrigues'e pas atarak öldürdü.

Kısaca Sneijder gerek fizik gerek mental olarak BİTİK durumda.

Böyle devam edemez, etmemeli

Can in yazdigi uzun mesajdaki maddelere katiliyorum .

Birincisi bu bir takim sporu , takim sporlarinda illa ki diger oyuncularin da etkisi vardir pasor oyuncularin goze nasil gorundugune iliskin degerlendirme yaparken . En basiti o rodri ye attigi pas ,ki rodri de kotu vurmadi , maci izledigim acida kamera yok , cok net gordum dogu alttan , o sutu tamamiyle sansa cikardi . futbolda bu dengeler vardir , o gol olsa rodri icin de sneijder icin de buyuk katkisi olurdu

Ikinci degindigi de dogru , ismi sneijder degil messi de olsa ,oyunculari maca zihnen ve fiziken hazirlamak takimlarin ,teknik heyetlerin sorumlulugundadir , surekli antrenor ,surekli sistem degisikliklerinde ne masa basi calisan adam , ne sahadaki oyuncu performansini yukseltebilir , insandir en nihayetinde

Ucuncu ve can in deginmedigi bir baska sey de , aldigi parayi elestirenler, benim gibi .. fakat burada da sneijder suclu degil , ona 3 versen belki hadi bana eyvallah diyecek , ama sen tolgaya 450 bin yerine 2 milyon verdigin icin sneijder e de bol keseden 5 vermek normal geliyor , oyuncunun degil , bu parayi verenin sucudur

FAKAT

buyuk harflerle fakat diyorum , sonra da "eee yani" demek geliyor icimden

bu yazilanlarin hakli olmasi durumu degistiriyor mu ? sonuc olarak ben iki senedir sneijder e 10 milyon odemisim , bir 5 daha yukumlulugum var , satisindan da para kazanamiyorum ve ilk 5 te olur muyum derdindeyim .. o zaman demek ki benim kalibrem bu adami kaldirmiyor , bu birinci mahsuru takimda kalmasinin

ikinci mahsuru ise , artik alisilmis bir rahatlik var takimin babalarinda , kimse de rahati bozulsun istemez , insan dogasidir bu , rvp icin de gecerli bu diego icin de gecerliydi , eskiden guti ve simao icin de gecerliydi bjk de , bizde de tonla adam sayilir boyle

uzaklarda arama , al iste bjk onca isimli adami bir anda kesti , tepki gordu ,ama isimsiz atiba larla ,neciplerle , tolgaylarla bir yerlere geldi , hata yapmadi mi , yapti , serdar azize nasil 4,5 milyon verilmezse mitrovic e de verilmez , istedigi kadar genc olsun , o stoper o para etmez .. . 4,5 - 5 civarinda bonservis oduyorsan kjaer , marcelo gibi adami alirsin

gelelim sneijderin bireysel hatalarina .. sen bir dunya yildizi olarak buraya gelmissen , ve bu sekilde kendine bakmiyorsan , futbol seni birakir .. en guzel ornek poldi , kac yasinda turkiyeye geldi ? simdi japonyaya gidiyor .. demek ki adamin icindeki para istegi veya rahatlik istegi avrupadaki basa guresen takimlarda meydan okumaya uygun degil

sneijder de boyle iste , adam bir meydan okumaya ,bir isyana girmek yerine bu yolu tercih etmis . yoneticilik becerisi bu riskleri dogru yonetmektir .. ona gore sozlesme ona gore para sunmaktir bu tip kritik adamlara

ayni hatayi selcukta da yaptik , 3 senedir oynayan adama 5 sene uzatma yapilir mi , baslarim yabanci limitine , ben de yerliyim o zaman ben de oynayim 200 bin euro ya .. hangi oyuncu 8 sene ts den GS ye gelip tepe performans sergileyebilir , boyle yoneticilik mi olur

diger yandan sneijder konusunda savunanlara hak verdigim kadar , elestiriyorum da ... o da su

ben sadece ara pasi atan adama bu parayi veremem .. yok oyle bir dunya .. kornerler on direk , sutlar sivri sinek , mac boyunca 1 tane pas atacak diye bu adama katlanilmaz

sneijder 2015 sezonundaki sampiyonlukta da felaket uc performanslar sergilemiyordu , ama bir fb maci , bir bjk maci , ceza sahasina girmeden isi bitirdi .. bu sene kac tane kritik macin hepsinde sahadaydi , bir tane adam akilli sutu mu var ? bu da bireysel cokustur, takimla ilgisi olmayan kismidir ... cunku o pozisyonlara bile girse vuracak mecali yok adamin

sen ne kadar kotu takim da olsa , kotu kondusyoner de olsa , bu seviyedeki bir adamsan 2 senede adam akilli 10-15 sutun olacak ...

2013 ve 2017 farkı, duba gibi resmen, bir kaslandı diyen vardı :asd22:

C-QzU1MXgAAhmqQ.jpg

Şuan mevcut düzen de Ronaldo'da gelse aynı şekilde eleştirilir. FB maçında Sneijder ve Selçuk belki de takımın en iyileriydi. Ama ortada takım yok, arkadan destek yok, önden destek yok bu adam ne yapsın?

Geri
Üst Alt