Yav kardeşim beyninde sıkıntı mı var?

Ben diyorum ki, medyadan bana ne? Medyanın ne halt olduğunu biliyoruz. Hatta Selçuk, Sneijder'den önce gitmeli de yazdım ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Sen diyorsun ki bana Selçuk'u savunuyorsun.

Sonra Almancı deyince kızıyorsunuz.
Savunmadığı yazdım aynı boku yiyorsun dedim. millete sneijder söz konusu olunca selçuk diyorsunuz diyorsun, ama sende aslında selçuk nazarında aynı haltı yemiş oluyorsun. Tabiki böyle bir haberde selçuk örneğini vericem çünkü aynı haltı yemesine rağmen tek satır haber yapılmayan selçuk. Benim anlatmak istediğim bu ama senin derdin sucuk, yürü git, Almancı gibi adeti gelmiş kadınlar gibi atarlanmak.

Ve yine bir çok konuda olduğu gibi böyle saçma sapan bir yere çektin. Oysa benim sana yazdığım ilk mesajda ne yazıyor selçuk aynı haltı yedi tek satır haber olmadı. İkinci mesajda medya senin umrunda olmayabilir ama toplum algısını çok iyi manipüle eden bir silah.

Bu kadar yazmışım bunda atarlanıp içi boş kelimeler yazacak ne var. Senin umrunda olmayabilir ama kardeşim daha dün melonun gitmesinde ki etkenlerden biri buydu.

Bir kerede karşında ki insanın yazdığına şöyle şeyler yazma. Sadece benim fikrim illa doğru diye diretmiyorum aynı fikirde değilim de geç.

Son düzenleme:
Arkadaslar sakin olalim

Hollandali bir dombili icin tartismaya gerek yok

Yerinde olsam öderim tüm tazminatı adım atmam bir daha Florya'ya. Zaman zaten onu haklı çıkaracaktır. Alex gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Birkaç oyuncunun kadro dışı kalma ihtimali bulunuyor."

bunu da yazmis Evren

ama disziplinsiz davrandi diye 18. dakikada oyundan almalar, kadro disi birakmalar bu dönemde kritik olabilir (4. lügü verirmiyiz buradan tabii tartisilir)

performans ile ilgili kararsa tmm, ama o zaman takimin en az yarisi kadro disi kalmali

bari genc topcularimizi oynatsa/kadroya alsa

Bu da yeni moda. Sneijder eleştirilince hemen Selçuk falan örnek gösteriliyor. Ulan Selçuk kalsın diyen yok zaten. Sneijder'den önce gitmesi gerekiyor Selçuk'un ama Sneijder'in de gitmesi lazım.

Yav reis insanlar o kadar takıntılı ki isimler koskoca Galatasaray'ın önüne geçmiş banane muslera selçuk bruma sneijder tudor dursundan kendi çıkarlarını Galatasaray'dan önde tutan o formayı haketmeyen herkes gitsin bizene arkadaş

bunu da yazmis Evren

ama disziplinsiz davrandi diye 18. dakikada oyundan almalar, kadro disi birakmalar bu dönemde kritik olabilir (4. lügü verirmiyiz buradan tabii tartisilir)

performans ile ilgili kararsa tmm, ama o zaman takimin en az yarisi kadro disi kalmali

Genç kim var ki Kadir?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

bunu da yazmis Evren

U17 takımındaki birkaç kişi kalan haftalarda 18'e alınmalı. Özellikle Ozan Kabak.

İki günlük çöp bir teknik direktör ve tarihin en leş başkanı için Sneijder'e karşı taraf olmak da bayağı komik hani. :asd22:

Evren Göz‏ @evrengoz
Allah Galatasaray taraftarına sabır versin.

Amin

_c0ba3_800.jpg

ana avrat sövmemek için forumdan çıksam iyi olacak,bu cinsi bozuk taraftar her poku hakediyor.

Hıhğ artık gözününü açın yav Tudor'un takımın başına neden getirildiğini anlıyor musunuz ? tamamen Sneijder Bruma Poldi gibi adamların ayağını klüpten kesmek için operasyon bu

Dursun herhangi bir karşı görüş ondan başka bir güç istemiyor takımda geçen hafta muhalefetçileri disipline vermeside tamamen bununla alakalı

Geri
Üst Alt