Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Marsilyada kış oluyor mu yavEvren Göz'ün yazdıklarından sonra kışın eve portakal almamayı düşünüyorum. Manipüle oldum çünkü
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marsilyada kış oluyor mu yavEvren Göz'ün yazdıklarından sonra kışın eve portakal almamayı düşünüyorum. Manipüle oldum çünkü
Marsilyada kış oluyor mu yav
Savunmadığı yazdım aynı boku yiyorsun dedim. millete sneijder söz konusu olunca selçuk diyorsunuz diyorsun, ama sende aslında selçuk nazarında aynı haltı yemiş oluyorsun. Tabiki böyle bir haberde selçuk örneğini vericem çünkü aynı haltı yemesine rağmen tek satır haber yapılmayan selçuk. Benim anlatmak istediğim bu ama senin derdin sucuk, yürü git, Almancı gibi adeti gelmiş kadınlar gibi atarlanmak.Yav kardeşim beyninde sıkıntı mı var?
Ben diyorum ki, medyadan bana ne? Medyanın ne halt olduğunu biliyoruz. Hatta Selçuk, Sneijder'den önce gitmeli de yazdım ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Sen diyorsun ki bana Selçuk'u savunuyorsun.
Sonra Almancı deyince kızıyorsunuz.
o zaman yün yorgan tavsiye ederimLiman şehri. Kışı soğuk oluyor.
Bu da yeni moda. Sneijder eleştirilince hemen Selçuk falan örnek gösteriliyor. Ulan Selçuk kalsın diyen yok zaten. Sneijder'den önce gitmesi gerekiyor Selçuk'un ama Sneijder'in de gitmesi lazım.
"Birkaç oyuncunun kadro dışı kalma ihtimali bulunuyor."
bunu da yazmis Evren
ama disziplinsiz davrandi diye 18. dakikada oyundan almalar, kadro disi birakmalar bu dönemde kritik olabilir (4. lügü verirmiyiz buradan tabii tartisilir)
performans ile ilgili kararsa tmm, ama o zaman takimin en az yarisi kadro disi kalmali
bari genc topcularimizi oynatsa/kadroya alsa
"Birkaç oyuncunun kadro dışı kalma ihtimali bulunuyor."
bunu da yazmis Evren
ama disziplinsiz davrandi diye 18. dakikada oyundan almalar, kadro disi birakmalar bu dönemde kritik olabilir (4. lügü verirmiyiz buradan tabii tartisilir)
performans ile ilgili kararsa tmm, ama o zaman takimin en az yarisi kadro disi kalmali
bari genc topcularimizi oynatsa/kadroya alsa
ana avrat sövmemek için birilerine forumdan çıksam iyi olacak,bu cinsi bozuk taraftar her poku hakediyor.
sus totoşKes ulan top.
Kes ulan top.
ana avrat sövmemek için forumdan çıksam iyi olacak,bu cinsi bozuk taraftar her poku hakediyor.