Bu seneki asist krallığı Burak'ın geçen sezon penaltı golleri veya fark zaten açılmışken attığı gollerle takımın en çok gol atan oyuncusu olmasına benziyor(sezonun ilk yarısında).

Misal Akhisar,Bursa ve Alanya'ya yaptığı 8 asist de olmasa da biz bu maçları alırdık.Başakşehir maçında yaptığı asist de bir işe yaramadı.Geriye 5 gol,6 asist kalıyor o da 5 milyon euroya değecek bir performans değil.

6XRAXl.png

Çabuk kaldır Sneijder=GScılar damlamadan

Dünyanin en iyi 10 numarasi, milli takim aski icin gelecek sene performansini saha kaldiracaktir, dünya kupasindan dolayi

~tap

Gelecek sene iyi bi kadroda bende iş yapacağını düşünüyorum.
Önemli olan sezon başı kampını iyi geçirmesi.

TapaTalK

Kalacaksa maaşını indirmesi lazım

Büyük maçlarda kaybolan topçular için yılda 4-5m verilmez

Büyük maçlarda kaybolduğu konusuna asla katılmamakla birlikte, kendisinde bir Sosa algısı yaratmak isteyenlere anlam veremiyorum.

Aksine, geldiği günden beri her büyük ve final maçlarda en çok iş yapan futbolcumuzdur. (Fenerbahçe derbileri, Beşiktaş derbileri, Trabzon maçları, final maçları CL ve TR Kupası, yine geçen sezon Beşiktaş derbisi, bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş derbisi diye uzar bu liste)

Son 2 sezon vasat bir takıma sahip olup kötü geçmesine rağmen, büyük maçlarda yine en çok katkı veren kendisidir. Derbilerde kale dibinde attığı 100%lük gol pasları değerlendirilemedi maalesef. Sneijderi Sneijder yapan zaten oyunu yönlendirip kilit pasları atması yıllardır. Aldığı parayı hakediyor aslında. Ama haketmesi için etrafına verim alabilecek futbol grubu dizilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Taraftar olarak acilen aklımızı başımıza almak gerekiyor. Katkı veren futbolcuların yakasını bırakıp, takıma yakışmayacak oyunculardan kurtulmak gerekiyor. Ama 3 senedir tersi gerçekleşiyor. Takıma katkı veren ve klası belli olan oyuncular takımdan ayrılıp, 3. sınıf oyuncular takımda kalıyor.

Sonra bu durumlara düşüyoruz.

Son düzenleme:
kendine gel koca gobek

Hollanda 2-0 Fildişi Sahili

dakika 34

Sneijder yedekler arasinda.

Dakika 70 ve Sneijder oyunda!

janssenin golünde sevincine epey ortak oldu

hayırlı olsun diyebilir miyiz

130 - Wesley Sneijder, Edwin van der Sar'a ait Hollanda milli takım formasını en fazla giyen oyuncu rekoruna ortak oldu (130 kez). Efsane.

DBf8grbXcAEW-em.jpg

Geri
Üst Alt