Sneijder'a neden hayransin cünkü bu takimin dünya yildizi

Büyük maclarda koray günter'in performansini mi tartisalim

Dedigim gibi, Sneijder'in Oyun stili Takima bagli. Eger takimin felc ise, Sneijder'den ney bekleyebilirsin ? 11 kisi calimlayip topu sektirip en sonunda rövesata golü mü atmasi? Adama sut imkani bile yaratmiyor forvetlerimiz. Kanatlar (Bruma haric) dikine kosmuyor kayboluyor. Lescuk'dan (Köprü oyuncu) hic bahsetmiyorum bile.

Hollanda macina bak bir su an (Tamam rakip kücük yine'de ne demek istedigimi anlarsin)

Takımın vasat, iyi takımlar içinden geçip gol atıyor. Sonra Sneijder büyük maçarda yok deniliyor. Arkadaş bu nasıl mantık? Yapmayın etmeyin.

Bayern 2012den beri en kötü sezonunu yaşadı. Simdi çıkıp en iyi adamını Lewandowskiyimi satsın adamlar?!

Benim eski mesajlarim ortada,Sneijder hayranligim da ortada

2 sezondur izledigimiz kötü performansini yazmak suc mu

Sanki ananiza avradiniza küfür ettik ne bu siddet bu celal

Kötüye kötü demeyelim mi,selcuk ta berbat bir topcu inkar eden yok

Benim eski mesajlarim ortada,Sneijder hayranligim da ortada

2 sezondur izledigimiz kötü performansini yazmak suc mu

Değil elbette. Ama bu bıraz kolaya kaçmak olmazmı kardeşim? Takım oyunu diyip tek tek adamlardan maç almasını bekliyoruz. Senin gol atacak oyuncun Sneijder değil, golleri çıkaracak oyuncun Sneijder değil. Oyunu yönlendirip pas atacak oyuncun Sneijder ve bunu gayet iyi yaptı, maç istatistikleri ortada.

Selçuk kötü zaten, penaltıdan istatistik kasıp her topu geriye atıyor. Sneijderle ne alakası var onun?

Son düzenleme:
Milli takımdaki rekoruna ulaştığına göre yatışlara geçip göbekli bir şekilde antrenmanlara 2 hafta geç gelebilir

Kalitesine kariyerine asla laf etmem hayran oldugum bir oyuncu ama artik eskisi gibi olmadigini yazmak zor olmamali

Dogal olarak yaşindan dolayi bende eskisi kadar iyi olmasini beklemiyorum ama enazindan caba gösterdigini görmek istiyorum sahada

Kalitesine kariyerine asla laf etmem hayran oldugum bir oyuncu ama artik eskisi gibi olmadigini yazmak zor olmamali

Dogal olarak yaşindan dolayi bende eskisi kadar iyi olmasini beklemiyorum ama enazindan caba gösterdigini görmek istiyorum sahada

Takim'da cabalayan iki üc kisi var (Nando Bruma Sneijder). Bunu demen baya art niyet

ortalama bir sezon gecirdi baslarda kotuydu de cok iyi oynadigi maclar da oldu. her kotu performansi da takimla alakali degil ayrica mesela icerdeki bjk ve fb maclarinda kendi kendine abuk hatalar yapti. yine de adam gibi bekler, forvet falan olsa daha iyi oynar. orta sahada tek kosabilen adam 3 ay yoktu mesela

Konya deplasmaninda koridorda kart görüp karabuk deplasmanina cezali duruma düsen ve dubai'ye giden bir oyuncu takim adina cabaliyor aynen

he bilerek gördü o karti. Dubai'a gitmek icin gördü . Öyle olsa niye diger yabancilar gibi Noel'de kart görmedi? Sneijder'in99% kartlari hep itiraz'dan dolayi. Sacmalama

Konya deplasmaninda koridorda kart görüp karabuk deplasmanina cezali duruma düsen ve dubai'ye giden bir oyuncu takim adina cabaliyor aynen

Milli takıma gidip son Konya maçına dönende kendisiydi mesela. Oysa son maçtan önce (Alanya deplasman) sarı kart görüp cezalı duruma düşebilirdi maç trafiğine yakalanmamak adına. Olaya nasıl baktığın önemli. Sende net bir şekilde kin ve nefret var farklı sebeplerden.

Geri
Üst Alt