Bu adamin arkasina iki tane adam gibi box-to-box ve önüne adam gibi santrafor alinsin, siz ozaman görün Sneijder'i. Millet gitsin demis.. Sneijder giderse eger, yerine anca Castro alinir, bunu biliyorsunuz demi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Takimda oynamaya degecek bruma vardi podolski vardi biraz birazda Garry vardi.
Bruma ile Podolski gittigine gore acaba bu adam kalmak ister mi?

Samsung S8+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rekoru kırdığı için tebrikler yaşayan efsane

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Millet Galatasaraylı değilde Sneijderspor'lu olduğu için artık Sneijder konusunda herhangi bir eleştiri yapmayı bıraktım. Gerçekten bazı kişilerde Sneijder ismi takımın önüne geçmiş ...

bu kanıya nerden vardın renktaş?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Reis yaklaşık 2 yıldır bu forumdayım herkes görüşünü yazar tartışır konuşuruz

Ama özellikle 3-4 ay öncesine kadar Sneijder hakkında olumsuz bir görüş yazdığın anda millet birden futbol porfesörüne dönüşüyor olumsuz görüş yazan kişi futbol cahili oluyordu bu forumda ...

Yani Sneijder hakkında tartışılmıyor doğru düzgün ...

Reis yaklaşık 2 yıldır bu forumdayım herkes görüşünü yazar tartışır konuşuruz

Ama özellikle 3-4 ay öncesine kadar Sneijder hakkında olumsuz bir görüş yazdığın anda millet birden futbol porfesörüne dönüşüyor olumsuz görüş yazan kişi futbol cahili oluyordu bu forumda ...

Yani Sneijder hakkında tartışılmıyor doğru düzgün ...
aslında o kadar fazla tartışılacak bişey yok, klas kalıcıdır ama bütün takım gibi sneijderde de iyi bir sezon geçirmedi.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

7LFEDqXj426CrkxuCxgMzKeIn91t5MF4-3CKZoBqyo94nJB_KYCVCiEo4fpy2oJ_54W1zwp0bMljzATeGLI7cmchbbzpeR3Avw=w288-h510-nc

Sneijderciler şunu bi hesap edin Sneijder kaldı ne olacak? bir yıl için 5m euro alacak sene sonu bedelsiz gidecek... Seneye yaz yine yerine alınacak oyuncu için bonservis vs. ödeyeceğiz... Sneijder'in bu yıl kalmasının maliyeti: kendi alacağı maaş + satılacak olsa gelecek bonservis - gelecek oyuncunun 1 yıllık ücreti : bu da 6-8 m euro civarı demek... değer mi...

Onlar onu hesaba katmıyor ki verdigi katkıda umurlarında degil ergen kızlar gibi topcu destekliyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijderciler şunu bi hesap edin Sneijder kaldı ne olacak? bir yıl için 5m euro alacak sene sonu bedelsiz gidecek... Seneye yaz yine yerine alınacak oyuncu için bonservis vs. ödeyeceğiz... Sneijder'in bu yıl kalmasının maliyeti: kendi alacağı maaş + satılacak olsa gelecek bonservis - gelecek oyuncunun 1 yıllık ücreti : bu da 6-8 m euro civarı demek... değer mi...

Melo'yu gözlerinin önüne koy ve sordugunu yine sor. Melo icin bonservis aldik, maasini evde tuttuk. Peki sonra? De Jong,Jem,Bilal,selcuk vb. yerini doldurabildi mi ? Bunlara maas + bonservis ne kadar ödedik? hesapla ve yeniden sor kendine.

Bana kalsa Bruma'yi bile bu yönetime sattirmam

Son düzenleme:
Burak konusunda dildoluk yapan yalama bir kekonun başlıktan çıkmaması da üzücü tabii.

Yollayın yollan Ben Arfalar filan kapıda bekliyor :)

Isterse hic kimse gelmesin, bu son 2 sezonda kadroda olan her oyuncu yollanabilir Halil. Özellik ile büyük para kazananlar. Galatasaray´in zaten maksimum düsecebilecegi yerlerde dolaniyor bu takim. Konyaspor kadrosu ile de ulasirdik son iki sezonki duruma. En azindan para yakmis olmazdik.

Sneijder'i yollamak yerine yanındaki çöpleri yollayıp, takımı yukarı çıkaracak isimler alsak daha mantıklı değil mi? Hee tabii niyetin takımın iyi olması değil de Sneijder nefreti olduğu için normal.

Sneijder'i yollamak yerine yanındaki çöpleri yollayıp, takımı yukarı çıkaracak isimler alsak daha mantıklı değil mi? Hee tabii niyetin takımın iyi olması değil de Sneijder nefreti olduğu için normal.

Sneijder´in glrevi etrafindaki oyunculari daha iyi yapmak. Bunu yapamiyorsa, demekki görevini yapamiyor demektir. Zorlamaya gerek yok o vakit.

Sneijder´in glrevi etrafindaki oyunculari daha iyi yapmak. Bunu yapamiyorsa, demekki görevini yapamiyor demektir. Zorlamaya gerek yok o vakit.
Doğru, bak tamamen katılıyorum ama bir itirazım var. Yanında ki adamlar buna uygun mu? Örnek, son maçlarda brumaya attığı paslar ve Brumanın bu pasları değerlendirmesi. Aynı pasları misal bir Eren, Garry, yada yasin aynı şekilde değerlendirebilir mi?

Hatta ekliyorum, hücuma destek vermesi gereken sabri, Carole, Cavanda?

Bir ek daha yapıyorum, misal orta sahada oyun kurarken sneijder bir tolga, de jong, Selçuk?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt